0

سفر با خودرو شخصی

 
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1391 
تعداد پست ها : 8083
محل سکونت : سیستان و بلوچستان خاش

سفر با خودرو شخصی

 

سفر

 

تعطیلات که فرا می‌رسد، جنب و جوش دیگری میان مردم دیده می‌شود. بعضی‌ها مسافرت با هواپیما را ترجیح می‌دهند، عده‌ای بلیت قطار رزرو می‌کنند، بعضی‌ها با اتوبوس می‌روند و بعضی‌ها هم دوست دارند با اتومبیل خودشان به سفر بروند. در مسافرت با خودروی شخصی نکاتی وجود دارد که باید رعایت شود تا ایام تعطیل خاطره خوبی به همراه داشته باشد. آنچه در سفر با خودروی شخصی مهم است، رعایت نکات ایمنی و رسیدن به مقصد با سلامت کامل همه اعضای خانواده است.

 

رانندگی چنان با کارهای روزمره ما عجین شده که گاه به هیچ‌وجه به این موضوع فکر نمی‌کنیم که چطور نکات ایمنی را باید رعایت کنیم. پشت فرمان نشسته‌ایم و فراموش می‌کنیم که جسمی چند کیلویی از آهن را می‌رانیم، آن هم با سرعتی زیاد و تحت شرایط غیرقابل پیش‌بینی. اما چه خوب است پیش از شروع به رانندگی، زمانی که هنوز ماشین یا وسیله نقلیه را روشن نکرده‌اید، از خود دو سوال بپرسید:

 

1) آیا واقعا برای رانندگی آماده و سرحال هستید؟ 2) آیا خودروی شما برای حرکت در جاده آماده است و وسایل و تجهیزات ضروری مانند لاستیک زاپاس، جک، آچار، زنجیر چرخ، روغن و بنزین کافی دارد؟ خوب است بدانید که وسیله معیوب و خراب، سرنشینان خود را به کشتن می دهد. پس همیشه خودروی خود را بررسی کنید تا بدون عیب و نقص باشد. مرتب وضعیت لاستیک‌ها و میزان باد آنها، وضعیت ترمز، آب رادیاتور، روغن کلاچ ترمز و موتور را بررسی کنید. هنگامی که پشت فرمان نشسته‌اید، آینه‌ها را بررسی کنید و اگر تیغه‌های برف‌پاک‌کن کثیف یا شکسته بود، آنها را درست کنید. شیشه‌های ماشین به خصوص شیشه عقب را به طور کامل تمیز کنید تا دید کافی داشته باشید. مخزن آب را پر کنید. بخاری یا کولر ماشین را بررسی کنید. لاستیک اضافی داشته باشید و از سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید. پیش از اینکه موتور خودرو را روشن کنید، در صورت لزوم عینک آفتابی بزنید و کمربند ایمنی را ببندید. از مسافر کناری خود و تا حد امکان از سرنشینان دیگر ماشین هم بخواهید کمربند ایمنی خود را ببندند. از قرار دادن وسایل اضافی مانند بالش یا کیف در قسمت پشت صندلی‌های عقب که مانع دید راننده می‌شود، خودداری کنید. خستگی و خواب آلودگی در حین رانندگی، عامل اصلی 30 درصد تصادفات در آزادراه ها و 20 درصد تصادفات جاده ای است.

 

بیداری شبانه و کاهش هشیاری عامل بسیار خطرناکی در بروز تصادفات مرگبار است که متأسفانه اغلب افراد بخصوص رانندگان آن را دست کم می گیرند. برای کاهش هر چه بیشتر خطر تصادفات، ضروری است هنگامی حرکت کنیم که به خوبی استراحت کرده و لحظه حرکت را درست انتخاب کرده باشیم.

 

دوشنبه 8 اردیبهشت 1393  1:33 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها