0

اینفوگرافی پهباد

bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

اینفوگرافی پهباد

اینفوگرافی پهباد

یکسال پس از شکار پهپاد جاسوسی RQ170 توسط نیروهای مسلح کشورمان در شرق کشور،اخبار به دام افتادن یک فروند پهپاد شناسایی آمریکایی از نوع Scan Eagle (عقاب تیزبین ) به دست نیروی دریایی سپاه در منطقه خلیج فارس بار دیگر اقتدار نظامی و امنیتی ایران را آشکار نمود. این برای چندمین بار است که هواپیماهای [...]

یکسال پس از شکار پهپاد جاسوسی RQ170 توسط نیروهای مسلح کشورمان در شرق کشور،اخبار به دام افتادن یک فروند پهپاد شناسایی آمریکایی از نوع Scan Eagle (عقاب تیزبین ) به دست نیروی دریایی سپاه در منطقه خلیج فارس بار دیگر اقتدار نظامی و امنیتی ایران را آشکار نمود.

این برای چندمین بار است که هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی اقدام به جمع آوری اطلاعات از مرزهای جمهوری اسلامی ایران کرده و هربار با مقابله نیروهای مسلح کشورمان مواجه می‌شوند.

پهپاد Scan Eagle در ابتدا یک هواپیمای بدون سرنشین کوچک و کم هزینه بود که توسط شرکت «اینسیتو» که یکی از شرکت‌های تابعه بوئینگ است، ساخته شد.
این پهپاد با ۱٫۱۹ متر طول و ۳٫۰۵ متر عرض (دو سر بال) و ۱۸ کیلوگرم وزن برای پرواز نیاز به باند ندارد و در عوض با یک سامانه هوای فشرده به بالا پرتاب می‌شود و برای فرود هم یک جرثقیل با طناب و قلاب آن را در میان هوا می‌گیرد که تفنگداران دریایی آن را از روی ناوهای خود به پرواز در می‌آورند.

برای مشاهده سایز اصلی کلیک کنید

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

یک شنبه 7 اردیبهشت 1393  9:42 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
bigharar
bigharar
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2301

کلاغ آمریکایی به خانه نرسید

کلاغ آمریکایی به خانه نرسید

پهپادهای سبک RQ-11 از پرکاربردترین پهپادهای شناسایی آمریکایی‌هاست که در عراق و افغانستان موفقیت‌های فراوانی داشته است.

مشاهده سایز اصلی

من مبتلایم مبتلای ابتلایت
                          من بیقرارم بیقرار کربلایت

یک شنبه 7 اردیبهشت 1393  11:43 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها