پیاز را با روغن تفت داده تا طلایی شود، سپس آرد را در آن ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم تا خامی آن از بین برود.
طرز تهیه اشکنه ماست
انواع آبگوشت یا آب گوشت-طرز تهیه اشکنه ماست
مواد اولیه
پیاز خلالی خرد شده |
یک عدد |
روغن جامد |
دو قاشق سوپخوری |
آرد |
دو قاشق سوپخوری |
زردچوبه |
یک قاشق مرباخوری |
کاکوتی |
یک قاشق سوپخوری |
نعناع خشک |
یک قاشق سوپخوری |
ماست |
500 گرم |
آب |
چهار پیمانه |
رشته
پلو
یی |
50 گرم |
تخممرغ |
چهار عدد |
روش تهیه
* پیاز را با روغن تفت داده تا طلایی شود، سپس آرد را در آن ریخته و به تفت دادن ادامه میدهیم تا خامی آن از بین برود.
* زردچوبه، کاکوتی و نعناع خشک را اضافه کرده و تفت میدهیم.
* ماست را افزوده و به صورت مداوم هم میزنیم تا نبرد.
* سپس آب را اضافه کرده و هم میزنیم تا به جوش آید.
* رشته
پلو
یی را نیز در آن میریزیم وقتی پخت، دو عدد از تخممرغها را در کاسهای با چنگال میزنیم، بعد آن را در اشکنه ریخته و در حین ریختن، اشکنه را مداوم هم میزنیم تا تخممرغ نبندد.
* دو عدد از تخممرغها را نیز در اشکنه شکسته و اشکنه را هم نمیزنیم تا تخممرغها درسته پخته شود.
انواع آبگوشت یا آب گوشت - مجله
آشپزی
خانواده سبز – شماره 116 - مهین ملک لو