مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
پیاز 1 عدد
زردچوبه و ادویه ی کاری به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
لوبیا سفید 200 گرم
گندم پوست کنده 100 گرم
گوشت گوسفندی 500 گرم
کلم قمری درشت(قنبید) 2 عدد
نمک به میزان لازم
پودر لیمو عمانی 1 قاشق سوپ خوری
روش تهیه
پیاز را خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید. آن گاه ادویه را همراه با رب گوجه فرنگی به آن
بیف
زایید و کمی هم بزنید.
بعد لوبیا سفید و گندم را که حدود 12 ساعت خیسانده اید، اضافه کنید.
سپس گوشت را
بیف
زایید.
حالا کلم قمری ها را پوست بگیرید و چند قاچ کنید و به مواد فوق اضافه نمایید.
در پایان، آب به قابلمه اضافه کنید تا جایی که روی تمام مواد را بگیرد.
اکنون شعله را ملایم کنید تا حبوبات، گوشت و کلم قمری بپزند.
سپس نمک آبگوشت را اندازه نمایید و پودر لیمو عمانی را
بیف
زایید.
تمام مواد که پخت و لیمو عمانی هم به مزه ی آبگوشت پیوست، آن را نوش جان فرمایید.
انواع آبگوشت یا آب گوشت -
آش
پز ایرانی