0

طرز تهیه آبگوشت قنبید

 
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1391 
تعداد پست ها : 8083
محل سکونت : سیستان و بلوچستان خاش

طرز تهیه آبگوشت قنبید

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر

پیاز                                               1 عدد

زردچوبه و ادویه ی کاری                به میزان لازم

رب گوجه فرنگی                           2 قاشق سوپ خوری

لوبیا سفید                                  200 گرم

گندم پوست کنده                        100 گرم

گوشت گوسفندی                       500  گرم

کلم قمری درشت(قنبید)             2 عدد

نمک                                           به میزان لازم

پودر لیمو عمانی                         1 قاشق سوپ خوری

 

 

 

روش تهیه

پیاز را خرد کنید و کمی در روغن تفت دهید. آن گاه ادویه را همراه با رب گوجه فرنگی به آن

بیف

زایید و کمی هم بزنید.

بعد لوبیا سفید و گندم را که حدود 12 ساعت خیسانده اید، اضافه کنید.

سپس گوشت را

بیف

زایید.

حالا کلم قمری ها را پوست بگیرید و چند قاچ کنید و به مواد فوق اضافه نمایید.

در پایان، آب به قابلمه اضافه کنید تا جایی که روی تمام مواد را بگیرد.

اکنون شعله را ملایم کنید تا حبوبات، گوشت و کلم قمری بپزند.

سپس نمک آبگوشت را اندازه نمایید و پودر لیمو عمانی را

بیف

زایید.

تمام مواد که پخت و لیمو عمانی هم به مزه ی آبگوشت پیوست، آن را نوش جان فرمایید.

انواع آبگوشت یا آب گوشت -

آش

پز ایرانی

یک شنبه 7 اردیبهشت 1393  2:08 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها