0

یوگرافی ابراهیموویچ

DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8083

یوگرافی ابراهیموویچ

بیوگرافی و عکس ابراهیموویچ

زلاتان در سوم اکتبر 1981 در شهر مالمو به دنیا آمد پدر او شفیق و مادرش پورکا که هر دو مسلمان و اهل بوسنی و هرزه گوین می باشند .

خانواده زلاتان در سال 1978 در زمانی که جام جهانی آرژانتین در حال برگزاری بود به کشور سوئد مهاجرت کردند . و بعد از دو سال به تابعیت سوئد در آمدند . پدر زلاتان در مورد زندگیش می گوید : من هرگز به خاطر آنچه به دست آورده ام ، گذشته خود را فراموش نمی کنم که چه کارهای سخت و پستی در سوئد انجام دادم و می دانستم که خداوند پاسخ سختی های ما را خواهد داد.

یورکا مادر زلاتان نیز در مورد پسرش می گوید : هر بار  را در تلویزیون می بینیم که موفق می شود گل بزند به خود می بالیم که تلاشهای ما امروز نتیجه داده است و همیشه به خاطر این موفقیت خداوند را شکر می کنیم .

زلاتان در محله اسکانلان بزرگ شد و به خاطر قد بلندش در 15 سالگی به بسکتبال روی آورد . اما در سال 1996 در جام ملتهای اروپا چون تیم سوئد غایب بود از تلویزیون شیقته بازی بازیکنانی چون آلن شیرر و پاتریک کلایورت شد ، همچنین او عاشق بازی ستاره معروف سوئد، هنریک لارسن در جام جهانی 1994 بود .

او توانست در 15 سالگی وارد باشگاه معروف مالمو شد و خیلی زود توانست استعداد خود را در فوتبال نشان دهد . همچنین او به علت اصلیت بوسنی اش توانست به مدت 2 سال در تیم نوجوانان و جوانان و حتی تیم ملی B بوسنی بازی کند و ملی پوش شود .

او با قد بلندش و شمع گلزنی بالایش فارگو پانچسف گلزن سابق و معروف تیم یوگسلاوی را در اذهان زنده می کرد ، اما تصمیم نهایی او و قبولی ملیت سوئد بسیاری از هموطنان واقعی اش را ناراحت کرد .

در سال 1999 آرسن وانزه مربی تیممصرانه خواهان استخدام زلاتان بود اما هرگز موفق نشد تا اینکه زلاتان در 22 مارچ 2001 با رقمی حدود 8/7 میلیون یورو سرانجام به باشگاه آژاکس آمستردام پیوست و زیر نظر رونالد کومان بسیار در فوتبال پیشرفت کرد . او توانست با فوتبال خوب خود و گلزنی هایش عملا به یک ستاره در لیگ  و و  بدل گشت او طی 74 مسابقه که در مدت دو سال برای آژاکس انجام داد 35 گل به ثمر رساند .

زلاتان توانست با تیم ملی سوئد به 2004  راه یابد او با خود به تیم ایتالیا پیش از پیش فروش زلاتان نشدند .

زلاتان خود نیز چندان تمایلی به حضور در جمع نداشت مورد توجه قرار گرفت زلاتان همراه تیم سوئد در یک چهارم نهایی به تیم خوب هلند برخورد کردند و نتواستند از پس حریف براید و با جام خداحافظی کردند . اما یورو 2004 برای زلاتان مانند پله ای بود به سمت صعود او در 31 اوت 2004 با قرار دادی به ارزش 19 میلیون یورو به تیم معروف ایتالیا پیوست . بازی های خوب و تماشایی زلاتان در تورین ایتالیا از کرد . در همین سال باشگاه رئال مادرید پیشنهاد عجیب 70 میلیون یورویی خود را برای به خدمت گرفتان زاو یک فوق ستاره ساخت و او را در سال 2005 به عنوان کاندیدای بهترین بازیکن سال مطرح لاتان مطرح کرد که با وجود مبلغ هنگفت پیشنهاد اما سران باشگاه حاضر به و در این باره می گوید : من فکر می کنم اگر بخواهم ، در همین یوونتوس هم می توانم به قهرمانی در اروپا و جهان برسم و بر ای این کار فقط باید تلاش خودم را بیشتر بکنم . اما سقوط یوونتوس به دسته ذو ایتالیا بع علت تبانی و مشکلات زلاتان با این تیم باعث شد تا با قرار دادی به مبلغ 24 میلیون یورو زلاتان به تیم اینتر میلان بپیوندد .

زلاتان در اینتر یه ستاره بود و گلهای زیادی هم زد حالا دیگه تو اینتر هم نمود و رفت به بارسلونا....

اما در بارسا با وجود تعدد مهاجمان نتونست موفقیت زیادی بدست بیاورد و دوباره به میلان برگشت .میلانی که این روزها حال خوشی ندارد ونتایج ضعیف بدست اورده . . .

شنبه 6 اردیبهشت 1393  12:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها