*شکر- ۱۱۰ گرم *کره نرم با دماي اتاق- ۱۱۰ گرم
*تخم مرغ- يک عدد (زرده از سفيده جدا شود) *آرد- ۲۲۵ گرم
*کشمش پلويي- ۵۵گرم *پوست پرتقال- ۵۵گرم
*شير- ۳ قاشق غذاخوري
*فر را روي ۱۶۰درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد.
*کره و شکر را ترکيب کنيد و هم بزنيد تا سبک و نرم شود. زرده تخم مرغ را اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود.
*خمير به دست آمده را باز کنيد و با قالب مخصوص برش بزنيد و روي سيني فر که پوشيده از کاغذ روغني است، قرار دهيد و به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد.
*کلوچه ها را از فر خارج کنيد و با استفاده از برس مخصوص سفيده تخم مرغ را روي کلوچه بکشيد، کمي شکر روي آن بپاشيد و دوباره به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد.
*پس از پخت سيني را از فر خارج کنيد و بگذاريد خنک شود.