0

کلوچه شکري

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کلوچه شکري

 
 
مواد لازم:

*شکر- ۱۱۰ گرم *کره نرم با دماي اتاق- ۱۱۰ گرم

*تخم مرغ- يک عدد (زرده از سفيده جدا شود) *آرد- ۲۲۵ گرم

*کشمش پلويي- ۵۵گرم *پوست پرتقال- ۵۵گرم

*شير- ۳ قاشق غذاخوري

 

طرز تهيه:

*فر را روي ۱۶۰درجه سانتي گراد تنظيم و روشن کنيد.

*کره و شکر را ترکيب کنيد و هم بزنيد تا سبک و نرم شود. زرده تخم مرغ را اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود.

*خمير به دست آمده را باز کنيد و با قالب مخصوص برش بزنيد و روي سيني فر که پوشيده از کاغذ روغني است، قرار دهيد و به مدت ۱۰ دقيقه بپزيد.

*کلوچه ها را از فر خارج کنيد و با استفاده از برس مخصوص سفيده تخم مرغ را روي کلوچه بکشيد، کمي شکر روي آن بپاشيد و دوباره به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد.

*پس از پخت سيني را از فر خارج کنيد و بگذاريد خنک شود.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 6 اردیبهشت 1393  9:38 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها