0

چنددرصدمردم زیر۶۰۰هزارتومان درآمد دارند؟

pebdeniofpersia
pebdeniofpersia
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2564

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طبق پیش‌بینی‌ها درصد ناچیزی از مردم از دریافت یارانه نقدی انصراف دادند، گفت که باید ارقام برای مردم به صورت شفاف بیان می‌شد.

به گزارش شاخص، عزت‌الله یوسفیان‌ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه طبق پیش‌بینی‌ها درصد ناچیزی از مردم از دریافت یارانه نقدی انصراف دادند، گفت: در زمان آقای احمدی‌نژاد از مردم خواستند که انصراف دهند و فقط ۹۵۴ نفر انصراف دادند، اکنون نیز شاهد انصراف کمی بودیم.

وی با تأکید بر اینکه باید ارقام برای مردم به صورت شفاف بیان می‌شد، تصریح کرد: نباید مردم را برای انصراف از دریافت یارانه نقدی تهدید کرد. طبق قانون می‌توان به هر کس که واجد شرایط بود یارانه داد و به هر کس نیز شرایط را دارا نیست یارانه‌ای نداد.

رئیس کمیسیون تدوین آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رقم انصراف‌دهندگان ناچیز است، خاطر نشان کرد: بالای ۷۰ میلیون ثبت‌نام کردند و بیش از ۶۰ درصد ثبت‌نام کنندگان اعلام کردند که درآمدشان در ماه کمتر از ۶۰۰ هزار تومان است که اگر این واقعیت داشته باشد بسیار ناگوار است اما می‌توان به این نکته هم توجه کرد که مردم را به صورت عمدی وادار به کتمان حقیقت می‌کنند.

یوسفیان با بیان اینکه آقایان اگر به دنبال تحول اقتصادی هستند باید انتخابات را فراموش کنند، گفت: اینکه بخواهند پای هر کار اقتصادی، رأی هم داشته باشند جواب نمی‌دهد؛ یا باید تحول اقتصادی کرد و یا کار انتخاباتی.

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  5:11 PM
تشکرات از این پست
Tachberdee
sogmad
sogmad
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 13

پاسخ به:چنددرصدمردم زیر۶۰۰هزارتومان درآمد دارند؟

واقعاً اگه این تعداد زیر 600 باشند که خیلی وضع ناجوره

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  5:29 PM
تشکرات از این پست
Tachberdee pebdeniofpersia
Tachberdee
Tachberdee
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4133

شاید این تعداد رقم صحیح میزان درآمدشان را نگفته باشند ولی با وضعیت تورم حاکم بر بازار و وضع اجاره بها و نبود سرمایه برای ایجاد اشتغال و در کل هزینه بالای زندگی برای مردم ، من به اونها حق میدم که از ترس از دست دادن یارانه ها دست به این اقدام بزنند.

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  6:06 PM
تشکرات از این پست
pebdeniofpersia
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

بسياري از مردم در بيان در آمد خود كذب مي گويند اگر 60%مردم كمتر از 600 هزار تومان در بياورند ما از سومالي هم بد بخت تريم

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1393  6:11 PM
تشکرات از این پست
Tachberdee pebdeniofpersia
دسترسی سریع به انجمن ها