0

رازهای زنجبیل خانگی

 
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

رازهای زنجبیل خانگی

 

 

زنجبیل تازه عطر و طعمی دارد که منحصر به فرد بوده و با هیچ گیاه دیگری قابل مقایسه نیست؛ ريشه‌ای پیچ در پیچ و خوشبو که در انواع غذا، نان، شیرینی و دسر استفاده می‌شود و اگر با خواص آن آشنا باشید جایگاه ویژه‌ای در برنامه غذایی‌تان خواهد داشت.

مجله زندگی ایده آل: گل سرسبد ادویه‌جات چینی و هندی است که علاوه بر خواص بی‌شمارش این ویژگی را دارد که از آن به صورت تازه هم می‌شود استفاده کرد؛ ویژگی ای که بسیاری از ادویه‌ها مانند زردچوبه و خردل فاقد آن هستند. چند سالی است که در بین انواع و اقسام محصولات ریز و درشت چینی که وارد کشور می‌شود، زنجبیل تازه هم قرار دارد که حسابش از این اجناس معمولا بی‌کیفیت و بنجل جداست. زنجبیل تازه عطر و طعمی دارد که منحصر به فرد بوده و با هیچ گیاه دیگری قابل مقایسه نیست؛ ريشه‌ای پیچ در پیچ و خوشبو که در انواع غذا، نان، شیرینی و دسر استفاده می‌شود و اگر با خواص آن آشنا باشید جایگاه ویژه‌ای در برنامه غذایی‌تان خواهد داشت.
 
- یکی از مهم‌ترین کاربردهای زنجبیل مقابله با دیابت است. زنجبیل باعث کاهش میزان تری‌گلیسیرید و گلوکز خون می‌شود.
 
- زنجبیل به هضم غذا کمک می‌کند و باعث کارکرد بهتر سیستم گوارش می‌شود. علاوه بر این باعث از بین رفتن نفخ شده و ضدعفونی کننده معده و روده است.
 
- دمکرده زنجبیل – تازه یا خشک – یکی از معجزه‌آساترین نوشیدنی‌ها برای درمان آنفلوآنزا و سرماخوردگی است، خصوصا اگر با کمی عسل و چند قطره آبلیموی تازه همراه باشد.
 
- این گیاه دارای ماده‌ای به نام جینجرول است که عامل اصلی طعم و عطر زنجبیل است. یکی از مهم‌ترین کارکردهای جینجرول جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی خصوصا سرطان  روده بزرگ است.
 
- زنجبیل خاصیت ضد تهوع و آرامبخشی قوی دارد، به همین دلیل برای افرادی که در حال شیمی درمانی هستند توصیه می‌شود.
 
-  وجود مقادیر بالایی از انواع املاح معدنی مانند روی، مس، کلسیم، منیزیم و ویتامین‌های B و C در زنجبیل باعث شده این ریشه معطر خاصیت انرژی‌زایي بالایی داشته باشد؛ به همین دلیل است که  از آن در انواع نوشيدنی‌های انرژی‌زا استفاده می‌شود.
 
-  زنجبیل باعث تحریک غدد فوق کلیوی و ترشح ماده‌ای به نام کورتیزول در بدن می‌شود که برای درمان روماتیسم بسیار مفید است.
 
-  در زنجبیل آنتی اکسیدانی به نام شوگائول وجود دارد که از ابتلا و رشد آلزایمر جلوگیری می‌کند.
 
-  زنجبیل باعث جلوگیری از لخته شدن خون شده و از سکته‌های قلبی و مغزی جلوگیری می‌کند اما باید توجه داشت که مصرف آن همراه با داروهای ضد انعقاد خون خطرناک بوده و باید در مورد آن حتما با پزشک مشورت کرد.
 
-  زنجبیل ضد درد و ضد ورم والتهاب است و حتی مصرف موضعی آن در محل تورم یا درد می‌تواند تاثيرگذار باشد.
 
-  زنجبیل تازه در صورتی که داخل کیسه فریزر و در یخچال نگهداری شود، ماندگاری طولانی دارد.
 
-  برای راحت‌تر رنده کردن زنجبیل، می‌توانید آن را منجمد کرده، سپس آن را به راحتی رنده یا خرد کنید.
 
-  زنجبیل تازه باید سفت، رنگش روشن و نسبت به اندازه‌اش سنگین‌تر باشد.
 
-  یکی از خواص مهم زنجبیل از بین بردن بوی بد دهان است و برای کسانی که مایلند از خواص سیر بهره‌مند شوند اما از بوی بد آن در هراسند، بسیار مفید است.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1393  1:30 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 papeli
دسترسی سریع به انجمن ها