0

کاچی به روش سنتی

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

کاچی به روش سنتی

مواد لازم:
2 ليوان آرد
2 ليوان نبات کوبیده شده
250 تا 300 گرم روغن زرد
نصف فنجان گلاب
يك قاشق چايخوري زعفران سائيده
50 گرم خلال بادام
كمي پودر پسته و دارچين
طرز تهيه:
نبات کوبیده شده را با 4 ليوان آب مي گذاريم بجوشد. سپس آن را صاف كرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه مي كنيم و آن را كنار مي گذاريم. روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد ميناميم) را در يك قابلمه ريخته، پس از آب شدن روغن زرد آرد را كم كم اضافه مي كنيم. بعد با قاشق چوبي آن را مرتب به هم مي زنيم. شعله را ملايم كرده و به هم زدن آن ادامه مي دهيم تا رنگ آرد طلايي شود ( براي تهيه كاچي نياز به سرخ كردن آرد نمي باشد). در اين مرحله نصف قاشق چايخوري نمك اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برمي داريم و شربت را كم كم به آن اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا مايع صاف و يك دست شود. خلال بادام را هم اضافه مي كنيم و ظرف را مجدداً روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاچي جا بيفتد . در صورتي كه كاچي كمي سفت شد، مي توانيم يك ليوان آب به آن اضافه كنيم و مي گذاريم كاچي به روغن بيفتد. معمولاً اين نوع كاچي را براي خانم هاي تازه زايمان كرده، مي پزند. از آنجایی که این غذا دارای خواص غذايي سرشاری است, خوردن آن را به دختراني که به دوران بلوغ ميرسند توصيه مي کنيم.

یک شنبه 21 آذر 1389  1:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها