0

» فیلوی سبزیجات

 
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1391 
تعداد پست ها : 8083
محل سکونت : سیستان و بلوچستان خاش

» فیلوی سبزیجات

فیلوی سبزیجات شکم پر

 

فیلوی سبزیجات

 

خمیر فیلو مقدار لازم  .  سویا 1/2 لیوان  .  هویج 3 عدد  .  پیازچه 3 عدد  .  سیر 3 حبه

جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری  .  سس سویا 1 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

فیلوی سبزیجات شکم پر

 

طرز تهیه : سویا را 30 دقیقه در مقداری اب یا شیر خیس دهید و پس از این مدت زمان سویا را آبکشی کنید و با فشار دست آب اضافی ان را بگیرید سپس سویا و سیرهای رنده شده را داخل روغن تفت دهید تا سویا سرخ شود.

 

جعفری ، پیازچه و هویج رنده شده ( رنده کنید یا رشته ای خرد نمایید ) را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند ، در انتها نیز سس سویا و نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

 

فیلوی سبزیجات شکم پر

 

پس از اینکه مایه سبزیجات خنک شد میتوانید ان را داخل خمیر فیلو بپیچید.

 

خمیر فیلو را باز کنید و به اندازه 1 قاشق غذاخوری از مایه سبزیجات در گوشه بالایی خمیر قرار دهید سپس از همان گوشه خمیر را رول کنید.

 

فیلوی سبزیجات شکم پر

 

پس از اینکه خمیر را رول کردید از گوشه ها به سمت مرکز تا بزنید و مجدد رول کنید ( باید مایه سبزیجات کاملا داخل خمیر پنهان شود ) ، در انتها نیز با کمی اب انتهای خمیر را به هم بچسبانید.

 

تمام خمیرهای فیلو را به همین صورت بپیچید و داخل سینی قرار دهید تا زمانی که میخواهید سرخ کنید.

 

فیلوی سبزیجات شکم پر

 

داخل ماهیتابه روغن فراوان بریزید سپس به نوبت خمیرهای فیلو را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند.

 

باید روغن به اندازه ای باشد که خمیرهای فیلو در روغن شناور باشند ، در مدت زمانی که خمیرها سرخ میشوند با قاشق در جهت های مختلف برگردانید تا تمام سطح خمیرها یکدست سرخ و برشته شود.

 

فیلوی سبزیجات شکم پر

 

پس از اینکه خمیرها سرخ شدند روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود سپس بهمراه سس تند سرو کنید.

 

نکته ها : میتوانید بجای پیازچه از پیاز و بجای سس سویا از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید ، همچنین میتوانید مواد داخل فیلوی سبزیجات را بنابر سلیقه شخصی تغییر دهید ، بجای خمیر فیلو از خمیرهای دیگر یا نان لواش هم میتوانید استفاده کنید.

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  11:21 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها