0

ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

ساندویچی مناسب پذیرایی از مادر در روز مادر

طرز تهیه ساندویچ ماهی,پخت ساندویچ ماهی


غذایی خوش طعم برای پذیرایی از مادرتان در روز مادر


ساندویچ گوشت ماهی سالمون ترکیب شده با مقداری هویج تازه و مقداری خیار شور تازه می باشد و اگر به ادویه های تند هم علاقه مند باشید باید گفت فلفل  و سرکه می تواند این ساندیچ را خوشمزه تر کند.

زمان لازم : 20 دقیقه

مواد لازم :

 باگت یا نان ساندویچی یک نصفه نان
 ماهی سالمون بدون استخوان  1 عدد
 گوجه فرنگی کوچک  2 عدد
 خیار شور  1 عدد
هویج درشت رنده شده  مقداری
ادویه جات ترش و تند (در صورت دلخواه )  مقداری


طرز تهیه :
1 - در ابتدا یک نصفه رول ساندویچ را تهیه کرده و برای این کار بهتر است یک نان سالم را از وسط با چاقو برش بزنید. ماهی را پس از آنکه خوب پخته شد ،ریش ریش کرده و آنها را در نان می ریزیم .

2 - هویج های رنده شده و خیار شور های برش زده شده و گوجه فرنگی های خرد شده را به محتوای ساندویچ اضافه می کنیم و در صورت تمایل می توانید مقداری ادویه جات تند و یا مقداری سرکه روی سالاد ساندویچ بریزید.

یک شنبه 31 فروردین 1393  8:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها