0

خبرهای سیاسی 30 فروردین

 
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

روحانی: اعتماد عمومی بزرگترین سرمایه است/اقتدار، با ادب منافات ندارد

 

 

اخبار,اخبار سیاسی, روحانی


اخبار سیاسی - روحانی: اعتماد عمومی بزرگترین سرمایه است/اقتدار، با ادب منافات ندارد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه "سرمایه اعتماد عمومی بزرگترین سرمایه است"، گفت: مردم رفتار و تغییر در رفتار حاکمیت را در برخورد نیروی انتظامی می‌بینند و شکل برخورد و تعامل، به همراه اخلاق، ادب و مهارت نیروی انتظامی را درک می‌کنند.

به گزارش ایسنا ، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی که در جمع فرماندهان نیروی انتظامی سخن می‌گفت، با تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) افزود: لازم می‌دانم به همه پرسنل ناجا بخاطر تلاش بسیار گسترده در ایام تعطیلات نوروزی در جهت خدمت به مردم، امنیت کشور و رفاه حال مسافران خسته‌نباشید عرض کنم.

وی با اشاره به عملکرد راهنمایی و رانندگی در ایام نوروز نیز افزود: مخصوصاً از راهنمایی و رانندگی و مسئولان این بخش از نیروی انتظامی که در همه ایام بویژه تعطیلات نوروزی بار سنگینی را بر دوش داشتند و به نحو احسن انجام وظیفه کردند، تشکر می‌کنم.

رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش تلفات جاده‌ای در ایام نوروز، اظهار کرد: همین که می‌بینیم طبق آمار، تعداد تصادفات کاهش پیدا کرده و تعداد افرادی که بر اثر تصادفات کشته می‌شوند، کاهش یافته است، این بزرگترین تشویق برای راهنمایی و رانندگی و برای دولت خدمتگزار است.

روحانی با بیان اینکه "نیروی انتظامی وظایف بسیار سخت، گسترده و حساسی دارد"، گفت: انجام وظیفه نیروی انتظامی با دشواری‌هایی روبروست. کار نیروی انتظامی با نیروی نظامی متفاوت است و عمدتاً مسئولیت آن برای امنیت ملی است، در بخش‌هایی که با مردم بیشتر در ارتباط هستند ولی نیروی نظامی کمتر ارتباط مستقیمی با مردم دارد.

وی افزود: سرمایه اعتماد عمومی بزرگترین سرمایه است و یک بخش از سرمایه اجتماعی به دست نیروی انتظامی است. مردم اخلاق در حاکمیت و تغییر در حاکمیت را همواره در چهره و برخورد نیروی انتظامی می‌بینند. برای مردم، این که نیروی انتظامی جزو دولت، نیروهای مسلح یا تحت فرماندهی فرمانده کل قواست، مطرح نیست بلکه آنچه در ذهن مردم می‌گذرد این است که بخش بزرگی از پیشانی نظام برای مواجه شدن با مردم، نیروی انتظامی است.

رئیس‌جمهور به تأثیر رفتار نیروی انتظامی با مردم اشاره کرد و با بیان اینکه "نیروی انتظامی به عنوان بخش بزرگی از حاکمیت و نظام برای مردم مطرح است"، تاکید کرد: نحوه برخورد نیروی انتظامی، اقتدار، ادب و اخلاق و مهارت حرفه‌ای نیروی انتظامی در تعامل با مردم بسیار اهمیت دارد.

روحانی در ادامه خطاب به فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی گفت: کار شما تنها این نیست که با جرم مبارزه کنید بلکه باید نظم ایجاد کنید. نظم و انتظام، با جرم تفاوت زیادی دارد. شما مسئولیت امنیت عمومی را بر عهده دارید و امنیت یعنی زندگی بدون دغدغه و با آرامش باطن،‌ یعنی برداشتن تمام دغدغه‌ها و ایجاد آرامش و یعنی اینکه افراد جامعه نسبت به سرمایه‌های ارزشمند مادی و معنوی خود نگرانی نداشته باشند.

رئیس‌جمهور اضافه کرد: البته امنیت تنها بر عهده نیروی انتظامی و نیروهای مسلح نیست بلکه بخش بزرگی از آن بر عهده فرهنگ است؛ مثلاً اگر هر روز ناچار باشید سایت‌ها را چک کنید تا ببینید که آیا کسی به شما تهمت زده یا فحشی به شما داده‌اند، این ناامنی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت اجرای قانون و نهادینه کردن آن به عنوان یک فرهنگ در جامعه، تصریح کرد: حاکمیت قانون، معیار ارزش است. اگر اجرای قانون تبدیل به یک فرهنگ در جامعه شود، این سرآغاز نظم‌، آرامش و امنیت است. البته برای اینکه نظم،‌ امنیت و قوانین در یک کشور پیاده شود، مردم باید همراه باشند و درباره معروف و منکر،‌ ابتدا باید مردم را قانع کنیم.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به تأثیر نوع رفتار و اخلاق نیروی انتظامی در قبال مردم، تاکید کرد: پلیس باید مقتدر و مجهز باشد، مهارت حرفه‌ای داشته باشد و دانش‌بنیان باشد یعنی هر کاری را با تحقق علمی انجام دهد و بازخوردها را نیز بررسی کند. البته باید همه قصور اخلاقی و انسانی نیز رعایت شود، چراکه برخلاف آنچه برخی فکر می‌کنند، اقتدار، با ادب و تواضع منافات ندارد. 

اخبار سیاسی - ایسنا

قدر لحظات رو باید دانست

شنبه 30 فروردین 1393  11:46 PM
تشکرات از این پست
takround
takround
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آذر 1392 
تعداد پست ها : 5906
محل سکونت : خراسان رضوی

منظور حسن روحانی کدام بخش از وصیت نامه امام(ره) بود؟

 

 

 

اخبار,اخبار سیاسی, قوای مسلح


اخبار سیاسی - در سخنرانی روز ارتش
منظور حسن روحانی کدام بخش از وصیت نامه امام(ره) بود؟

تأمل در ادبیات حضرت امام (ره) در بخش مربوط به وصایای ایشان به نظامیان حاکی از آن است که ایشان نه تنها وارد شده به سیاست را برای نظامیان ممنوع کرده اند ، بلکه فراتر از آن ، تاکید داشته اند که این نیروها حتی به این مسائل نزدیک هم نشوند و خود را از بازی های سیاسی دور نگه دارند.

 حسن روحانی ، رئیس جمهور در مراسم روز ارتش با تأکید بر وصیت امام خمینی(ره) راجع به عدم دخالت نظامیان در سیاست با بیان اینکه "ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره نشان داده است که به توصیه امام پایبند است،گفت:‌ «امام تاکید کردند که نیروهای نظامی در کار سیاسی مداخله نکنند. ضمن اینکه نیروهای ارتش کاملا به مسایل سیاسی آگاهی دارند اما هرگز در دسته‌بندی‌ها و بازی‌های سیاسی مداخله نمی‌کنند و ارتش هرگز از ملت و دولت منتخب مردم سهم‌خواهی نکرده و همواره دنبال دفاع از کشور بوده است.»

تأمل در ادبیات حضرت امام (ره) در بخش مربوط به وصایای ایشان به نظامیان حاکی از آن است که ایشان نه تنها وارد شده به سیاست را برای نظامیان ممنوع کرده اند ، بلکه فراتر از آن ، تاکید داشته اند که این نیروها حتی به این مسائل نزدیک هم نشوند و خود را از بازی های سیاسی دور نگه دارند.

امام (ره) در وصیت نامه خویش ، هشدار می دهند که ورود نظامیان به سیاست باعث "تباهی" است.

در اینجا بی مناسبت نیست که بخش مربوط به نظامیان و سیاست در وصیت نامه بنیانگذار جمهوری اسلامی را مرور کنیم:

« نه تنها وصیت اكید من به قوای مسلح آن است كه همان طور كه از مقررات نظام ،عدم دخول نظامی در احزاب و گروهها و جبهه ها است به آن عمل نمایند؛ و قوای مسلح مطلقاً ، چه نظامی و انتظامی و پاسدار و بسیج و غیر اینها، در هیچ حزب و گروهی وارد نشده و خود را از بازی های سیاسی دور نگه دارند.

در این صورت می توانند قدرت نظامی خود را حفظ و از اختلافات درون گروهی مصون باشند. و بر فرماندهان لازم است كه افراد تحت فرمان خود را از ورود در احزاب منع نمایند. و چون انقلاب از همه ملت و حفظ آن بر همگان است ،دولت و ملت و شورای دفاع و مجلس شورای اسلامی وظیفه شرعی و میهنی آنان است كه اگر قوای مسلح ، چه فرماندهان و طبقات بالا و چه طبقات بعد،برخلاف مصالح اسلام و كشور بخواهند عملی انجام دهند یا در احزاب واردشوند كه - بی اشكال به تباهی كشیده می شوند - و یا در بازیهای سیاسی واردشوند، از قدم اول با آن مخالفت كنند. و بر رهبر و شورای رهبری است كه باقاطعیت از این امر جلوگیری نماید تا كشور از آسیب در امان باشد.»
 اخبار سیاسی - عصر ایران

 

قدر لحظات رو باید دانست

شنبه 30 فروردین 1393  11:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها