0

نان پر شده با مرغ و بشامل

 
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1391 
تعداد پست ها : 8083
محل سکونت : سیستان و بلوچستان خاش

نان پر شده با مرغ و بشامل

ا را با گوشت كوب نرم كنيد سپس آرد و بقيه مواد را به آن اضافه كنيد...

 

 

نان پر شده با مرغ و بشامل - Bitrin.com

 

مواد لازم براي خمير:


شير گرم=250 گرم
آرد=600 گرم
تخم مرغ=1 عدد
سيب زميني آبپز=2 عدد
نمك=كمي
شكر=1 قاشق غذاخوري
خمير مايه=1 قاشق غذاخوري
روغن=1 استكان 
مواد لازم براي مرغ با بشامل:
سينه مرغ آبپز شده=1 عدد
كنسرو نخود فرنگي=1 ليوان
سس بشامل=1 و 2/1 ليوان
نمك و فلفل و ادويه=به مقدار لازم 


طرز تهيه خمير:

1. سيب زميني‌ها را با گوشت كوب نرم كنيد سپس آرد و بقيه مواد را به آن اضافه كنيد. 
2. خمير را خوب ورز داده تا وقتيكه خمير صاف و يكدستي بدست آيد. خمير را به مدت 1 ساعت در جاي نسبتا گرمي قرار دهيد تا ور بيايد. 

طرز تهيه مرغ و بشامل:

1. سينه مرغ پخته شده را خرد كرده با نخودفرنگي مخلوط كنيد.
2. سس بشامل را آماده كرده با مرغ مخلوط كنيد.


نان پر شده با مرغ و بشامل - Bitrin.com

طرز تهيه نان پر شده با مرغ و بشامل:
1. خمير را طبق شكل باز كرده اطراف آن را برش دهيد. 

نان پر شده با مرغ و بشامل - Bitrin.com

2.  وسط خمير را با مواد مرغ و بشامل پر كنيد.

3.  خمير را طبق شكل ببنديد.

نان پر شده با مرغ و بشامل - Bitrin.com

نان پر شده با مرغ و بشامل - Bitrin.com

4.  روي نان با برس كمي شير مخلوط با تخم مرغ كشيده و روي نان كنجد و سياه دانه بپاشيد.

5.  سيني فر را كمي چرب كرده آرد بپاشيد سپس نان را در سيني فر گذاشته،سيني را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار داده بگذاريد نان با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الي 30 دقيقه بپزد.

نان پر شده با مرغ و بشامل - Bitrin.com

6.  نان را از فر خارج كرده با كارد برش دهيد. 

نان پر شده با مرغ و بشامل - Bitrin.com

 

جمعه 29 فروردین 1393  8:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها