0

وراك مرغ مكزيكي

 
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1391 
تعداد پست ها : 8083
محل سکونت : سیستان و بلوچستان خاش

وراك مرغ مكزيكي

 

مواد لازم:


كره= يك بسته كوچك
 سير= 1عدد
 فلفل دلمه= 2عدد
 
مرغ تكه تكه= 2 سينه
 آب گوجه= 1.5ليوان
 رب گوجه= 1قاشق غذاخوری
 قارچ خرد شده= 1 بسته متوسط
 كنسرو ذرت= 5قاشق غذاخوری
 خامه= 2 قاشق غذاخوری
 نمك، فلفل و ادويه=به مقدار لازم


طرز تهیه:
 1.سير پياز فلفل دلمه را در كره سرخ ميكنيم.
2.
مرغ را كاملا به ادويه آغشته كرده سپس آب گوجه، رب و قارچ و نمك فلفل را به مرغ اضافه ميكنيم و ميگذاريم بپزد.
3. وقتي پخته شد ذرت هم به آن اضافه ميكنيم و سير، پياز و فلفل دلمه اي هم به آن افزوده نيم ساعت ميگذاريم بپزد.
4. در آخر تكه هاي مرغ را در ظرف دلخواه ميكشيم و خامه را در مايع داخل قابلمه ريخته خوب مخلوط ميكنيم توجه شود نبايد مايع همراه خامه بجوشد. آنرا روي مرغ
ميريزيم.

جمعه 29 فروردین 1393  8:27 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها