0

کنتاکی مرغ

 
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1391 
تعداد پست ها : 8083
محل سکونت : سیستان و بلوچستان خاش

کنتاکی مرغ

● مواد لازم :
فیله
مرغ= ۱ کیلوگرم
آرد= ۳۰۰ گرم
تخم مرغ= ۳عدد
آرد سوخاری= ۲۵۰ گرم
روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن
سبزیجات برای تزئین
● طرزتهیه:
فیله مرغ را شسته، نمک می پاشیم فیله ها را در آرد می غلطانیم سپس در تخم مرغ
زده شده می زنیم و در آرد سوخاری می غلطانیم و در روغن فراوان سرخ می کنیم.

جمعه 29 فروردین 1393  8:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها