تداوم تاکتیک «بگمبگم»
حالا درست در روزهایی که رکورد تورمی به یادگار مانده از دولت مهرورز محمود احمدینژاد دست از سر اقتصاد نیمهجان ایران برنمیدارد؛ به گفته فتاحی؛ «سوال ملی نماینده نزدیک به «جبهه پایداری» نشان از آن دارد که دغدغه برخی در این کشور معطوف به همان سبک بگمبگمهای محمود احمدینژاد است و برخی گویی در مکتب او به خوبی دستپرورده شدهاند.»دیروز توی راهروهای بهارستان میشد فهمید که «جبهه پایداری» در پایان راه است. طیف سیاسی انگشتشماری که از ابتدای رویکارآمدن دولت نهم از هیچ کارشکنیای فروگذار نکرده و همیشه بلندبلند حرف زده و کمتر حرف شنیده. حمید رسایی دیروز بیژن نامدارزنگنه را به خاطر سخنانش در یک محفل شخصی به بهارستان کشاند.
برخی نمایندگان خشمگین بودند که چرا چنین فرصتی در اختیار رسایی و همفکرانش قرار داده شده تا تریبون مجلس را از این طریق به مسخره بگیرند. تریبونی که میلیونها شهروند ایرانی با چرخاندن پیچ رادیوشان میتوانند شنوای هر لحظه آن باشند. حمید رسایی آنطور که با صدای بلند و کمی لرزان نطق میکند بهزعم خودش «دنبال چوب لای چرخ گذاشتن دولت نیست» اما معتقد است که با سخنان زنگنه آبرویی از کشور برده شد و او بهدنبال اصلاح این مساله است.
حمید رسایی این سوال را به نیابت از «علیاصغر زارعی» و «روحالله حسینیان»، نمایندگان تهران بیان میکند. رسایی مدعی است که زنگنه در جلسه عمومی بعد از اینکه در مورد سند نفت صحبتهایی میکند، گفته که یکشب وزرای قبلی پیش او آمدند و مطرح کردند که رفتهاند امارات پول بگیرند و آقای روحانی هم بعد از رفتن آنها، گریه کرده که چرا باید کار کشور به اینجا برسد که برای امور جاری کشور از شیخ اماراتی چهارقران پول بگیریم.
این عزت ما نیست. رسایی سپس از میان 500 تیتری که به آن استناد میکند؛ دقایقی پشتسر هم تیترهای برخی روزنامهها را میخواند و برخی را هم به خاطر آنچه «حفظ شأن نظام» مینامد، سانسور میکند. عضو «جبهه پایداری» لحن حقبهجانبی به خود میگیرد و تیترها را بلند بلند مرور میکند: «رو انداختن دولت قبل به شیخ امارات، گریه روحانی را درآورد»، «کدام وزیر احمدینژاد، روحانی را به گریه انداخت»، «روحانی بهخاطر پول گرفتن از امارات گریه کرد»، «گریه روحانی بهخاطر بیپولی»، ماجرایی که وزیری فاش کرد: «پول گرفتن وزیر از شیخ امارات»، «گریه روحانی برای عزت کشور»، «دلسوزی امیر امارات برای کشور»، «کدام وزیر احمدینژاد چهارقران پول از شیخ امارات گرفت»، «وزیر احمدینژاد گدایی کرد» و... .پاسخ زنگنه به این بخش از حرفهای رسایی این است: «من تنها گفتم که آقای روحانی گفتند یکی از وزرای پیشین پیش من آمد و گفت رفتم امارات و مابقی قضایا، من هم نگفتم پول قرضی بوده، پول خودمان را گرفتند اما اینکه آدم برود برای گرفتن پول خود خواهش کند آیا این عزت است؟ پول خودمان را که مال خودمان است برویم خواهش کنیم به ما بدهند؟ این عزت نیست.»