0

قتل مادرزن

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

قتل مادرزن

 

اخبار حوادث - قتل مادرزن

دخالت مادرزن کافی بود تا داماد خشمگین وی را به قتل برساند.

به گزارش پلیس، ســــــــرهنگ داود عبدالمالکی رئیـــس پلیس شهر بهارستان درخصوص این خبر گفت: با دریافت خبری مبنی بر وقوع قتل در شهر صالحیه بهارستان، کارآگاهان به محل اعزام شده و دیدند پیرزنی 50 ساله با ضربات چاقو به قتل رسیده و طلا و جواهرات و 60 میلیون ریال پول وی به سرقت رفته است.

 

سرهنگ عبدالمالکی ادامه داد: بررسی‌های ابتدایی از صحنه جرم نشان داد عامل قتل با پیرزن آشنا بوده است. وی افزود: مأموران در بازجویی از اعضای خانواده و بررسی محل وقوع قتل متوجه شدند قاتل از محل نگهداری پول و طلاها اطلاع کاملی داشته است که بازجویی‌های ویژه از اعضای خانواده نشان داد داماد پیرزن می‌تواند قاتل باشد. عبدالمالکی گفت: این مرد در بازجویی‌های فنی پلیسی تسلیم شد و پرده از قتل مادرزن خود برداشت و علت قتل را دخالت‌های مادرزن در زندگی شخصی خود دانست.

 

وی در اعترافات خود گفت: روز جنایت به خانه قربانی رفتم ابتدا قصد حل مشکل را داشتم که با مادرزنم درگیر شده و ناگهان وی را با چاقو به قتل رسانده و برای این‌که پلیس از کشف حقیقت دور شود طلاها و پول‌ها را به سرقت بردم. سرهنگ عبدالمالکی خاطرنشان کرد: در پی اعتراف داماد جنایتکار، کارآگاهان با اعزام تیمی به خانه وی موفق به کشف پول و طلاهای سرقتی که به طرز بسیار ماهرانه‌ای در حمام خانه جاسازی شده بود، شدند.

اخبار حوادث - روزنامه ایران

 

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

چهارشنبه 27 فروردین 1393  3:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها