0

پاك كردن Username در پنجره Dial-up Networking

 
DRAGON333
DRAGON333
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1391 
تعداد پست ها : 8083
محل سکونت : سیستان و بلوچستان خاش

پاك كردن Username در پنجره Dial-up Networking

هنگامي كه وارد پنجره Dial-up Networking مي شويد و روي آيكونهاي تماس خود كليك مي كنيد پنجره اي ظاهر مي شود كه اگر Username, Password و همچنين شماره تلفن را وارد كنيم و بعد دكمه Connect را فشار دهيم، تماس با اينترنت از طريق خط تلفن برقرار خواهد شد و بعد از اولين تماس موفقيت آميز، Username در اين پنجره ثبت خواهد شد و براي تماس مجدد ديگر احتياجي به وارد كردن مجدد Username نمي باشد . البته اين مسئله عيبي كه دارد اينست كه كاربران ديگر متوجه Username ما مي شوند .
بدين منظور جهت جلوگيري از ثبت شدن Username
, دستور زير را با مقدار 1 به كار ببريد .
سيستم عامل : XP - 2000
مسير : HKEY_Local_Machine\System\Currentcontealset\Servic es\Rasman\Parameters
نوع : String Value
دستور : DisableSavePassword
مقدار : 1
توجه : جهت بازگشت به حالت اوليه، دستور را از مسير گفته شده خارج كنيد

چهارشنبه 27 فروردین 1393  12:51 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها