پاسخ به:دیالوگ های ماندگار
فیلم هندی قانون:
من دیکه نمی تونم باشماکناربیام
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
شرلوک هلمز:خانم هادسون به من لطف داره چون پرونده شوهرش که به اعدام محکوم شده بود رو برنده شدیم
واتسون:یعنی نجاتش دادی؟
شرلوک:نه قطعیش کردم
دنیا برای من یعنی:
پسرم مهدیار
فامیل دور: چی بگم؟! آقای مجری: اگر در بند در ماندو نه! اون قبول نیست! فامیل دور: اونو میخواستم بگم آخه! اینو میگم حالا: از در درآمدی و من از خود به در شدم... پسرعمه زا: سلطان غم مادر، بی تو پسر نمیشود! آقای مجری: نه بچه جان! یه شعر قشنگ؛ باید میم هم داشته باشه. پسرعمه زا: می تو پسر نمیشود... خوبه؟! فامیل دور: ما بدین در نه پی حشمت و جاه آمدهایم... آقای مجری: این دیوونم کرد از دست این دره! پسرعمه زا: سلطان غم مادر! ببعی: مرنجان دلم را که این مرغ وحشی، ز بامی که برخاست، مشکل نشیند، ببببعععع! عین بده... پسرعمه زا: سلطان غم مادر!!!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
پسر خاله : آب رادیاتور ماشین بخور محتاج نامردا نباش
عزت الله انتظامی: این سه کلمه ای که بهت میگم یادت نره؛ عشق، ایمان، مرگ محمد رضا فروتن :همون سه کلمه ای که هر آدمی باید تنهای تنها تجربه کنن عزت الله انتظامی: تنها عاشق میشی ، تنها ایمان میاری و تنها میمیری ...
کول:من ادم واقع بینی هستم ،اما به امثال من میگن «بدبین»
شاید این حرف رو شنیده باشی بشر توانایی دستیابی به هر چیزی رو نداره اما این حرف دروغه در واقع بشر جرات دستیابی به هر چیزی رو نداره فیلم حیثیت
فیلم برتری "Transcendence" خبرنگار:دکتر کستر..پس میخوای یک خدا بسازی؟ خدای خودت؟ دکتر کستر:این یک سوال خیلی خوبیه...این کاری نیست که ما انسان ها دائما انجام میدیم؟
بهترین دیالوگ فیلم دردسرهای عظیم: لطیف: بهار خانوم؟ بهار: بله؟ لطیف: هیچی بهار: آقا لطیف؟ لطیف: بله؟ بهار: منم همینطور... هرکی فهمید لایک کنه...!!
جاندی:چرا منو دوست داری؟؟!من خوشگل و باهوش نیستم.پول و مقام ندارم.با اصل و نسب هم نیستم! گوجومپیو:برای اینکه من همشون رو دارم!پول,قیافه,هوش,اصل و نسب!تو فقط خودت بمون!! "پسران برتر از گل"
کبر و غرور گناه مورد علاقه ی منه جان میلتون در وکیل مدافع شیطان
آقو همساده: آقو ما دیروز تو یه قبرستونی بوذیم دیدیم یه مراسم بری یه بوویی گرفتن. گفتیم مام شرکت کنیم ثواب داره! همه نشسته بودیم ناراحت. ییهو خونواده ی زن دوم مرحوم پیداشون شد! اقد مشت و لگد خورد تو پوزمون فکمون از 36 جا شکست!!! آخرشم از رو ناراحتی اشتباهی ما رو به جای مرحوم دفن کردن، رفتیم اون دنیا! مارو بردن شوفاژخونه ی جهنم. اونجو فقط ما بودیم و هیتلر... تا مارو دید گفت: همساده یه دقه این نامه ی اعمال منو نگهدور بند کفشمو ببندم... دقیقا همون موقع دو تو فرشته اومدن بری بررسی نامه ی اعمال! هیچی دیگه جنگ جهانی افتاد گردن ما. هیتلرم بهشتی شد!!! یعنی الان داغونما... له لهم.
گاهی معمولی ترین و ابتدایی ترین داشته های آدم ها میشه بزرگترین حسرت زندگیت فیلم بی خوابی Insomnia
تنها یه چیز از سرطان داشتن بدتره . اینکه بچه ای داشته باشی که سرطان داشته باشه Film: The Fault in Our Stars
(نقش مرد) همفری بوگارت : چشمات اذیتت میکنه ؟ (نقش زن) لورن باکال : نه ! بوگارت : ولی پدر منو در آورده !! فیلم: the big sleep