0

اخبار روز تكواندو ايران

alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

اخبار روز تكواندو ايران

چين اولين ايستگاه 40 امتيازي براي صعود در رنكينگ المپيك

فدراسیون جهانی برنامه رقابتهای جایزه بزرگ تکواندو در سال 2014 را که امتیاز آنها در رنکنیگ جهانی برای کسب سهمیه المپیک منظور می شود را اعلام کرد و تورنمنت چين نزديك ترين مسابقه پيش روي تكواندوكاران است.

به گزارش سايت فدراسيون تكواندو، بر اساس اعلام سایت فدراسیون جهانی تکواندو این مسابقات تا پایان سال 2014 در 4 مرحله برگزار خواهد شد که طبق این برنامه اولین مسابقه به میزبانی چین در شهر "سوژو" چین طی روزهای 13 تا 15 تیرماه برگزار خواهد شد.

بعد از آن قزاقستان در شهر "آستانه" میزبان دومین دوره رقابتهای جایزه بزرگ است که طی روزهای 7 تا 9 شهریورماه برگزار می شود.

سومین مرحله مسابقات دوم تا 4 آبان ماه به میزبانی منچستر انگلستان برگزار خواهد شد و آخرین مرحله این رقابتها در سال 2014 به میزبانی مکزیک در شهر "گوارترو" طی روزهای 13 و 14 آذرماه برگزار می شود.

همپنین طبق برنامه ریزی صورت گرفته از سوی فدراسیون جهانی علاوه بر این 4 رقابت جایزه بزرگ،مسابقات بین المللی جام پادشاهی هلند، جام آزاد هامبورگ، جام فجر تهران و ... نیز با گرید پایین تر در ردیف مسابقاتی قرار دارد که امتیازاتش در رنکینگ المپیکی ورزشکاران تاثیر گذار است.

اما در مسابقات جایزه بزرگ كه تيرماه در "سوژو" چين برگزار خواهد شد 32 ورزشکار در هر وزن به رقابت خواهند پرداخت.

مسابقات جایزه بزرگ چین جز رقابتهای گرید 4 فدراسیون جهانی محسوب می شود.

31 ورزشكار برتر هر رده وزني در رنكينگ المپيكي به اين مسابقات دعوت مي شوند و ميزبان نيز مي تواند يك ورزشكار در هر رده وزني المپيك را در اين رقابتها شركت دهد.

اين مسابقات تك حذفي و بدون مدال است و نفر اول 40 امتياز، نفر دوم 24 امتياز، نفر سوم 14.4 امتياز و نفر چهارم 8.64 امتياز را مي تواند به سبد اندوخته هاي خود اضافه كند.

شايان ذكر است؛ حداكثر سهميه هر كشور در هر رده وزني 2 نفر است. دعوتنامه فدراسيون جهاني در هفته دوم آوريل به فدراسيون ها ارسال خواهد شد و مسئولين موظفند تا 2 هفته بعد از دريافت دعوتنامه، تاييديه خود را به فدراسيون جهاني اعلام كنند.

ثبت نام آنلاين اين مسابقات نيز از تاريخ 9 تيرماه آغاز خواهد شد.

بر اساس اعلام فدراسیون جهانی، تکواندوکاران باید تا قبل از سال 2016 در 10 دوره مسابقات جایزه بزرگ شرکت کرده و امتیاز کسب کنند تا در پایان 6 نفر برتر هر وزن در رنکینگ جهانی به طور مستقیم سهمیه المپیک را كسب كنند.

سه شنبه 19 فروردین 1393  5:02 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار روز تكواندو ايران

فدراسيون جهاني تكواندو از ايران مي گويد:
قدرت گرفتن روز به روز تکواندوی ایران/ظهور يك قدرت در تكواندو

اولین شماره مجله فدراسيون جهاني تكواندو در سال 2014 منتشر شد و در اين بين مطالبي در خصوص تكواندوي ايران به چشم مي خورد.

به گزارش سايت فدراسيون تكواندو، فدراسيون جهاني تكواندو مجله اي 190 صفحه اي را در خصوص اتفاقات سال اين رشته ورزشي، برترين هاي تكواندو و مصاحبه با برخي چهره ها منتشر كرده است. و در اين بين در خصوص فدراسيون تكواندوي ايران و اتفاقاتش گزارشي را تهيه كرده است.

در اين گزارش، فدراسيون جهاني تكواندو از ايران به عنوان يك قدرت نام برده است و "ظهور يك قدرت تكواندو" تيتري است كه براي اين مطلب در نظر گرفته شده است.
آغاز اين گزارش در خصوص محبوبيت تكواندو در ايران و موفقيت اين رشته ورزشي است، اما اين اتفاق چگونه رخ داده است؟

نگارنده اين مطلب، كسب نتايج درخشان در مسابقات جهاني و المپيك را يكي از دلايل اصلي محبوبيت اين رشته مي داند. در ادامه به زندگينامه ي ورزشي سيد محمد پولادگر (رييس فدراسيون تكواندو) عنوان شده و همچنین از حضور كانگ در ايران صحبت مي شود. از ديگر مطالب اين گزارش مي توان به ساخت مركز جهاني تكواندو در ايران و همچنين دانشگاه تكواندو اشاره كرد.

در اين گزارش عكس هاي قهرمانان تكواندوي ايران نيز منتشر شده است.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

سه شنبه 19 فروردین 1393  5:04 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

نصرآزاداني: جوانترها به ما انگيزه مي دهند

دارنده مدال طلاي جهان گفت: انگيزه بين من و حجي زواره باعث شده است تا به دنبال كسب بهترين نتيجه در تورنمنت آلمان باشيم. قطعا هرشخصي كه به قهرماني آسيا اعزام شود به دنبال كسب خوشرنگترين مدال براي تيم ملي كشورمان است.

عليرضا نصرآزاداني دارنده مدال طلاي جهان در گفت و گو با سايت فدراسيون تكواندو، در خصوص مسابقات انتخابي تيم ملي تكواندو جهت حضور در قهرماني آسيا، گفت: حجي زواره بازيكن كم تجربه اين نيست، من و او سالهاست در اردوها كنار هم هستيم و به خوبي از نوع مبارزات هم شناخت داريم. وقتي بازيكنان از هم شناخت داشته باشند، مبارزاتشان سخت خواهد شد.

وي تصريح كرد: شايد حساسيت حضور در قهرماني آسيا به خاطر افزايش امتياز در رنكينگ المپيك، باعث شده بود كمتر ريسك کرده و شرايط مسابقه طوري بود تا از هرگونه اشتباه در شياپ چانگ پرهيز كنيم.

دارنده مدال طلاي بازيهاي آسيايي در خصوص حضور در تورنمنت آلمان اظهار داشت: فكر مي كنم سطح مسابقات بسيار خوب باشد چرا كه در افزايش رنكينگ تاثير دارد و هيچ تكواندوكاري نمي خواهد امتيازات اين مسابقات را به راحتي از دست دهد.

كادرفني تيم ملي تكواندو پيش از اين اعلام كرده بود تكواندوكار اعزامي به قهرماني آسيا در تورنمنت آلمان مشخص خواهد شد و بين نصرآزاداني و حجي زواره هر بازيكني كه نتيجه بهتري را كسب كند، عازم آوردگاه آسيا خواهد شد. نصرآزاداني در اين رابطه بیان داشت:

به هرحال كسب امتياز براي افزايش رنكينگ المپيك و همچنين حضور در قهرماني آسيا باعث انگيزه بين من و حجي زواره شده است تا بتوانيم بهترين نتيجه را در اين رقابت بدست آوريم. قطعا هركدام از ما به قهرماني آسيا اعزام شود به دنبال كسب خوشرنگترين مدال براي تيم ملي كشورمان است.

نصرآزاداني در پاسخ به اين سوال كه حضور جوانان در اردوهاي تيم ملي چطور به نظر مي رسد؟ خاطرنشان ساخت:

به هرحال حضور اين جوانان باعث انگيزه همه خواهد شد، چراكه وقتي بازيكن احساس خطر كند قطعا تلاش و انگيزه بيشتري خواهد داشت تا بتواند در اردوهاي تيم ملي حضور داشته باشد و عازم رقابتها شود. حريفان داخلي كمك زيادي خواهند كرد تا هميشه در آمادگي باقي بمانيم.

شايان ذكر است؛ هم اكنون تيم ملي تكواندو جهت حضور در تورنمنت بين المللي آلمان كه از 22 الي 24 فروردين ماه در كلاس G1 برگزار مي شود، در آلمان به سر مي برد.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

سه شنبه 19 فروردین 1393  5:05 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

پاسخ به:اخبار روز تكواندو ايرانسرمربی تیم ملی تکواندو: امکان تغییر در نفرات اعزامی به آسیایی وجود دا

سرمربی تیم ملی تکواندوی بزرگسالان گفت: با توجه به نتایجی که در تورنمنت آلمان بدست آمد امکان تغییر در نفرات اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا وجود دارد.

بیژن مقانلو در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: با توجه به نتایج آلمان امکان و احتمال تغییر در ترکیب نفرات اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان وجود دارد، ولی هنوز قطعیت نیافته است. قبلا هم گفته بودم که هیچ بازیکنی حاشیه امنیت نخواهد داشت و رقابت‌های انتخابی که 15 فروردین برگزار شد یکی از ملاک های انتخاب نفرات اعزامی به قهرمانی آسیا بود. عملکرد در تورنمنت‌های مختلف، تمرینات درون اردویی نیز برای ما مورد توجه است.

وی افزود: کار ما با این نتایج سخت‌تر شده و باید ریزبینانه‌تر و فکورانه‌تر به جلو برویم تا در رسیدن به هدف‌نهایی که بازی‌های آسیایی و بازیهای المپیک است بتوانیم موفق شویم.

سرمربی تیم ملی تکواندو در مورد نتایج کسب شده تیم ملی در تورنمنت آلمان گفت: این نتایج راضی کننده بود. ما در تیم خود اسم‌های بزرگی داریم و انتظارات از ما ویژه‌تر شده است. باید تمرینات خوبی را انجام دهیم و با عزمی جدی برای رسیدن به اهداف تلاش کنیم. برخی نقاط ضعف وجود دارد که با گذشت زمان رفع خواهد شد.

وی ادامه داد: تیم ایران روز به روز بهتر از گذشته عمل می‌کند و همین اتفاق کار ما را سخت‌تر از گذشته خواهد کرد، چراکه هرچه رنگ مدال‌های ما خوش رنگ‌تر شود توقع از تکواندوکاران هم بیشتر می‌شود.

مقانلو در پاسخ به این سوال که گفته می شود سطح مسابقات آلمان نسبت به منچستر و هلند پایین‌تر بود گفت: هر مسابقه شرایط خاص خودش را دارد ولی همین را بگویم که این رقابت‌ها امتیاز کسب سهمیه المپیک را داشت و هرکسی که در آن شرکت داشت یا آمده بود امتیازش را بیشتر کند و یا وارد رنکینگ شود. همه تیم‌ها با نفرات خوب خود در این مسابقات حاضر بودند و برخی بازیکنان ما با همان نفراتی که در تورنمنت‌های قبلی بازی کرده بودند و برده بودند یا باخته بودند دوباره بازی کردند. این نشان می‌دهد سطح مسابقات خوب بود.

سرمربی تیم ملی تکواندو مورد انتخاب علیرضا نصرآزادانی به عنوان تکواندوکار وزن پنجم آسیایی افزود: علیرضا نصر در تورنمنت آلمان، مدال طلا را بدست آورد. ما پس از مسابقات انتخابی اعلام کرده بودیم هر بازیکنی که بتواند نتیجه بهتری را در آلمان بدست آورد نفر اعزامی وزن 74- کیلوگرم آسیایی خواهد شد و نصرآزادانی هم نفر فیکس این وزن شد.

بیست و یکمین دوره قهرمانی آسیا 5 تا 8 خردادماه در تاشکند ازبکستان برگزار خواهد شد.

چهارشنبه 27 فروردین 1393  7:34 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

بي باك: شيرازه تيم ملي قوي شده است

مربي تيم ملي تكواندو گفت: تيم ملي تكواندو تركيبي از باتجربه ها و جوانهاست و شيرازه تيم اكنون از گذشته قوي تر است.

تورنمنت بین المللی تکواندوی آلمان کلاس G1 با حضور 865 تکواندوکار از 62 کشور جهان در شهر هامبورگ آلمان آغاز شد که در پایان این رقابت‌ها تیم ملی ایران با کسب 6طلا، یک نقره و یک برنز بر سکوی نخست ایستاد و عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

مهدي بي باك مربي تيم ملي تكواندو در گفت و گو با سايت فدراسيون تكواندو در خصوص رقابتهاي تورنمنت آلمان گفت: تيمهاي خوبي در اين رقابتها حضور داشتند و مسابقات در سطح خوبي برگزار شد. بازيكنان حاضر در اين رقابتها تا حدودي انتظارات ما را برآورده كردند. اما هنوز هم كار براي انجام دادن زياد است و بايد نقاط ضعف را برطرف كرد.

وي تصريح كرد: درست است كه 8 مدال را بدست آورديم اما اشكالاتي را هم در اين مسابقات داشتيم. خدا را شكر جو آرامي در اردوهاي تيم ملي برقرار است و در كنار هم تلاش مي كنيم تا بتوانيم نتايج بسيار خوبي را در قهرماني آسيا و بازيهاي آسيا به دست آوريم و جايگاهمان را در رنكينگ المپيك بهبود ببخشيم. واقعا بايد از خانواده تكواندو تشكر كرد كه در اين مدت با صبوري اجازه داد تا تيممان روز به روز بهتر شود.

بي باك اينطور ادامه داد: تيم ملي تكواندو تركيبي از باتجربه ها و جوانهاست و شيرازه تيم اكنون از گذشته قوي تر است. جوانترها مي توانند در تمرينات نهايت استفاده را از تجربيات ديگر بازيكنان ببرند و روز به روز پيشرفت كنند.

وي با اشاره به عملكرد مطلوب كرمي و معتمد گفت: معتمد مدتي به خاطر مصدوميتش از ميادين دور بود اما در اين مدت عملكرد خوبي را داشت و و يكي از بازيكناني است كه بسيار قابل اعتماد است. همچنين كرمي با كسب اين نتايج به خوبي نشان داد هنوز هم حرفهاي زيادي براي گفتن دارد.

مربي تيم ملي تكواندو در خصوص حذف اسبقي و مستعان از مسابقات آلمان خاطرنشان ساخت: بازيكنان ما يك مقدار خسته بودند و يك اشتباهه كوچك باعث شد تا شرايط بازي از دستشان خارج شود و نتوانند برنده مسابقه شوند. اما بايد از اين باخت درس بگيرند. كادرفني به اين نفرات اعتقاد كامل دارد و مطمئن هستيم در ادامه راه اين اتفاقات را جبران خواهند كرد.

جمعه 29 فروردین 1393  5:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها