0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393

بررسی سه باره لطفا

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

یک شنبه 21 دی 1393  3:58 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog ali_kamali nazaninfatemeh omiddeymi1368 salma57
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

باسلام وعرض ادب 

آقای مهندس سجادی آیا میتونم برخی از مطالب مشترک در وبلاگ حجاب وایران سرای من قراربدم.

برای شرکت در مسابقه وبلاگ نویسی کانون پرورش فکری میخوام از برخی مطالب وبلاگ حجاب برتر استفاده کنم مشکلی نیست؟؟لطفا راهنمایی کنید/متشکرم

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

دوشنبه 22 دی 1393  8:22 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog ali_kamali nazaninfatemeh omiddeymi1368 salma57
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

نقل قول zare58

باسلام وعرض ادب 

آقای مهندس سجادی آیا میتونم برخی از مطالب مشترک در وبلاگ حجاب وایران سرای من قراربدم.

برای شرکت در مسابقه وبلاگ نویسی کانون پرورش فکری میخوام از برخی مطالب وبلاگ حجاب برتر استفاده کنم مشکلی نیست؟؟لطفا راهنمایی کنید/متشکرم

با سلام خدمت شما

مشکلی نیست . اگر منظورتان این هست که مطالب را مشترکا در هر دو وبلاگ قرار دهید ، اختیار وبلاگ های شما با خودتان هست و موردی ندارد .

موفق باشید

سه شنبه 23 دی 1393  7:32 AM
تشکرات از این پست
ali_kamali nazaninfatemeh sayyed13737373 zare58 omiddeymi1368 salma57
zare58
zare58
کاربر طلایی1

با سلام وخسته نباشید.ممنون از پاسخگویی شما چند سوال دیگه داشتم 

تا الان با اسم کاربری پدر عزیزم وارد سایت میشدم حالا میخوام جداگانه عضو بشم امکانش هست وبلاگم رو انتقال بدم یانه؟؟؟

برای مسابقاتی که ذکر منبع یکی از ایتم ها ست برای پست هایی که فقط عکس هستند باید منبع را ذکر کنیم. ؟؟

بازهم متشکرم 

(حضرت علی علیه‌السلام)

شنبه 27 دی 1393  1:57 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh rasekhoon_weblog omiddeymi1368 salma57
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول zare58

با سلام وخسته نباشید.ممنون از پاسخگویی شما چند سوال دیگه داشتم 

تا الان با اسم کاربری پدر عزیزم وارد سایت میشدم حالا میخوام جداگانه عضو بشم امکانش هست وبلاگم رو انتقال بدم یانه؟؟؟

برای مسابقاتی که ذکر منبع یکی از ایتم ها ست برای پست هایی که فقط عکس هستند باید منبع را ذکر کنیم. ؟؟

بازهم متشکرم 

با سلام خدمت شما

در مورد انتقال وبلاگ فکر نمی کنم مشکلی باشد ، 

برای ذکر منبع هم اگر برای همه مطالب منبع ذکر شود یا عکاس یک تصویر معرفی شود ، بهتر است ولی بعضی تصاویر بصورت تک عکس هستند یا منبع آنها مشخص نیست ،  در این موارد منبع خاصی ذکر نمی شود .

شنبه 27 دی 1393  2:34 PM
تشکرات از این پست
zare58 nazaninfatemeh sayyed13737373 omiddeymi1368 salma57
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

با سلام وعرض ادب

اقای سجادی قرار نشد تبعیض قائل بشینا.زینب خانم چون نه سالشونه وبلاگشونو انتقال میدین ولی برای بقیه رو نمیدین؟خانوما که همه 18 سالشون هست نمیشد اون یک رو بردارین سن منم بشه 8 سال تا از زینب خانم کوچیک تر بشم بتونم وبلاگم رو انتقال بدم

به دور از شوخی فکر کنم تنها کسی که تو این یکساله بهتون خیلی پافشاری میکرد که وبلاگ رو به یه کاربری دیگه انتقال بده من بودم ،کل سایت هم شاهد این قضیه هستن. بزرگوار شما انقدر سفت و سخت سر حرفتون موندین که من مجبور شدم علیرغم میل باطنی یه وبلاگ دیگه تو یه سرویس وبلاگ نویسی دیگه راه بندازم هم الان کار برای خودم زیاد شده و هم دوباره زحمت اقا سید شد که مجدد قالب رو ترجمه کردن.الان که دیدم جواب این کاربر خوبمون رو دادین تعجب کردم.شما که در جریان قالب وبلاگ بودین اون موقع که قالب با رنگ متنم جور در نیومد بهتون گفتم میبرمش برای وبلاگ خارج از راسخون،کاش حداقل همون موقع میگفتین sad

با تشکر

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 27 دی 1393  3:03 PM
تشکرات از این پست
zare58 rasekhoon_weblog sayyed13737373 omiddeymi1368 salma57 f3080h517 ria1365
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام وعرض ادب

اقای سجادی قرار نشد تبعیض قائل بشینا.زینب خانم چون نه سالشونه وبلاگشونو انتقال میدین ولی برای بقیه رو نمیدین؟خانوما که همه 18 سالشون هست نمیشد اون یک رو بردارین سن منم بشه 8 سال تا از زینب خانم کوچیک تر بشم بتونم وبلاگم رو انتقال بدم

به دور از شوخی فکر کنم تنها کسی که تو این یکساله بهتون خیلی پافشاری میکرد که وبلاگ رو به یه کاربری دیگه انتقال بده من بودم ،کل سایت هم شاهد این قضیه هستن. بزرگوار شما انقدر سفت و سخت سر حرفتون موندین که من مجبور شدم علیرغم میل باطنی یه وبلاگ دیگه تو یه سرویس وبلاگ نویسی دیگه راه بندازم هم الان کار برای خودم زیاد شده و هم دوباره زحمت اقا سید شد که مجدد قالب رو ترجمه کردن.الان که دیدم جواب این کاربر خوبمون رو دادین تعجب کردم.شما که در جریان قالب وبلاگ بودین اون موقع که قالب با رنگ متنم جور در نیومد بهتون گفتم میبرمش برای وبلاگ خارج از راسخون،کاش حداقل همون موقع میگفتین sad

با تشکر

با سلام خدمت شما

عرض شود که بنده چون در موارد فنی اختیاری ندارم ، این موارد را با واحد فنی در میان گذاشته و پاسخ میدهم . و جوابی هم که به کاربر عزیز zare58 دادم پاسخ بخش فنی هست . و باید نام کاربری جدید ساخته شود تا به بخش فنی منتقل کنم و در صورت امکان به نام کاربری دیگر منتقل شود .

در مورد وبلاگ شما هم ، ارتباط بحث قالب وبلاگ و ساخت وبلاگ در یک سرویس وبلاگ دهی دیگر را به این موضوع متوجه نشدم .

ممنون

شنبه 27 دی 1393  3:30 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh omiddeymi1368 salma57 f3080h517
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام خدمت شما

عرض شود که بنده چون در موارد فنی اختیاری ندارم ، این موارد را با واحد فنی در میان گذاشته و پاسخ میدهم . و جوابی هم که به کاربر عزیز zare58 دادم پاسخ بخش فنی هست . و باید نام کاربری جدید ساخته شود تا به بخش فنی منتقل کنم و در صورت امکان به نام کاربری دیگر منتقل شود .

در مورد وبلاگ شما هم ، ارتباط بحث قالب وبلاگ و ساخت وبلاگ در یک سرویس وبلاگ دهی دیگر را به این موضوع متوجه نشدم .

ممنون

بزرگوار خب منم بارها گفتم یه کاربری دیگه بسازم و وبلاگم رو به اون کاربری انتقال بدم نمیشد همون موقع به واحد فنی این مسئله رو بگین ؟چون من که از قوانین کاری شما خبر ندارم که و الا یه راست میرفتم سراغ واحد فنی.یکبار هم نگفتم که بگم فراموش کردین، انقدر این مطلب رو من این یکساله تکرار کردم که ملکه ذهن کل کاربرا شده شما که دیگه جای خود دارین. شما گفتین که نمیشه اینکارو کرد و از طرفی وقتی دیدم قالب ترجمه شده به وبلاگ عاشق رضا جور در نمیاد مصمم شدم که یه وبلاگ دیگه رو بیرون حتما بسازم منظورم این بود که بهتون گفتم این قالب رو میبرم روی وبلاگ جدید پیاده میکنم شما حتی همون موقع هم به ذهنتون نرسید که به واحد فنی بگید ؟به هرحال من منکر زحماتی که برای وبلاگ عاشق رضا کشیدین نمیشم و همیشه هم هرجا تونستم ازتون تشکر کردم اجرتون با خود اقا امام رضا ولی با توجه به اینکه سایت جدید هنوز راه اندازی نشده تا این مورد رو بهانه قرار بدین جوابی که دادین تعجب اور بود.حالا این حرف من باعث نشه زینب خانوم رو از انتقال وبلاگشون محروم کنیدا، امیدوارم بزارین انتقال بدن تا مثل من کارشون رو دو سه باره انجام ندن،خیلی سخته که وبلاگی رو با هزار جور سختی و حرص خوردن و به این و اون رو انداختن به یه سرانجامی برسونی و سر یه موضوع ساده ولش کنی و دوباره یکی دیگه بسازی و این مطالب رو به وبلاگ جدید انتقال بدی

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

ممنون

شنبه 27 دی 1393  3:52 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 zare58 sayyed13737373 rasekhoon_weblog salma57 f3080h517
zare58
zare58
کاربر طلایی1

سلام مجدد

ببخشید آقای سجادی اگه دوستان ناراحت میشن یا امکانش برای همه نیست من مشکلی ندارم با همین نام کاربری به فعالیتم ادامه میدم . بابا جونم کاربر طلایی 1میشه smileyباز هم از شما متشکرم

(حضرت علی علیه‌السلام)

شنبه 27 دی 1393  4:07 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog salma57 nazaninfatemeh f3080h517 omiddeymi1368 ria1365
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

بزرگوار خب منم بارها گفتم یه کاربری دیگه بسازم و وبلاگم رو به اون کاربری انتقال بدم نمیشد همون موقع به واحد فنی این مسئله رو بگین ؟چون من که از قوانین کاری شما خبر ندارم که و الا یه راست میرفتم سراغ واحد فنی.یکبار هم نگفتم که بگم فراموش کردین، انقدر این مطلب رو من این یکساله تکرار کردم که ملکه ذهن کل کاربرا شده شما که دیگه جای خود دارین. شما گفتین که نمیشه اینکارو کرد و از طرفی وقتی دیدم قالب ترجمه شده به وبلاگ عاشق رضا جور در نمیاد مصمم شدم که یه وبلاگ دیگه رو بیرون حتما بسازم منظورم این بود که بهتون گفتم این قالب رو میبرم روی وبلاگ جدید پیاده میکنم شما حتی همون موقع هم به ذهنتون نرسید که به واحد فنی بگید ؟به هرحال من منکر زحماتی که برای وبلاگ عاشق رضا کشیدین نمیشم و همیشه هم هرجا تونستم ازتون تشکر کردم اجرتون با خود اقا امام رضا ولی با توجه به اینکه سایت جدید هنوز راه اندازی نشده تا این مورد رو بهانه قرار بدین جوابی که دادین تعجب اور بود.حالا این حرف من باعث نشه زینب خانوم رو از انتقال وبلاگشون محروم کنیدا، امیدوارم بزارین انتقال بدن تا مثل من کارشون رو دو سه باره انجام ندن،خیلی سخته که وبلاگی رو با هزار جور سختی و حرص خوردن و به این و اون رو انداختن به یه سرانجامی برسونی و سر یه موضوع ساده ولش کنی و دوباره یکی دیگه بسازی و این مطالب رو به وبلاگ جدید انتقال بدی

ممنون

سلام

ببینید ، انتقال وبلاگ به نام کاربری دیگر یک بحث است و قالب وبلاگ یک بحث جدا .

شاید در آن زمانی که شما می خواستید وبلاگ را به نام کاربری جدیدی انتقال بدهید این امکان نبوده ولی شما می خواستید بازدیدکنندگان متوجه نام نویسنده یا مالک وبلاگ نشوند ، و بنده هم راهی را خدمت شما عرض کردم که از انتقال وبلاگ بسیار راحت تر و کم دردسر تر هست  ( تغییر نام نویسنده و مالک در قالب وبلاگ )

اما در مورد قالب وبلاگ ، قالب جدید شما مشکلی با سیستم راسخون بلاگ نداشت ، رنگ متون با پس زمینه قالب همخوانی نداشت چون زمینه قالب قبلی تیره و قالب جدید روشن بود . در آن مورد هم بنده راهی را خدمتتان عرض کردم تا همه متون قابل خواندن شوند ولی شما ترجیح دادید همان قالب قبلی را استفاده کنید .

این نکته را هم عرض کنم که همیشه نهایت سعی بنده این بوده که تا جایی که به من مربوط هست کاری که از دستم بر بیاید برای کاربران عزیز انجام دهم ولی هیچ موقع ادعا ندارم که همه مشکلات کاربران عزیز حل شده ، خیلی مواقع شده که بعلت عدم امکان اجرا یا مشغله بخش فنی یا موارد دیگر شرمنده وبلاگ نویسان عزیز شده ایم . مثل درخواست هایی که عزیزان وبلاگ نویس در مورد امکانات مورد نیاز وبلاگ ها و ... داشته اند .

یک شنبه 28 دی 1393  8:10 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 nazaninfatemeh zare58 f3080h517 omiddeymi1368
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

با سلام صبحتون بخیر

بله حرف های شما درسته من تمام راه ها رو بهتون گفتم که بتونم وبلاگم رو به یه سرانجامی برسونم. وقتی دیدم نمیتونین برای بخش وبلاگ و انجمن و ... برای هر کدوم مثل سایت تبیان یه نام کاربری ایجاد کنید بارها این رو عنوان کردم که اگه میشه من یه کاربری دیگه بسازم و وبلاگ رو به اون انتقال بدم

در مورد رنگ متون هم راهی که شما فرمودین هم وقت گیر بود و هم  دردسرش زیاد بود .همین موضوع  باعث شد که مصمم تر به فکر یه وبلاگ دیگه در خارج از سایت بیفتم

ولی واقعا خیلی خوشحالم که تو این سایت قبل از راه اندازی سایت جدید یه امکانی رو تونستن پیاده کنن.نمیخوام زیاد وقتتون رو بگیرم فقط یادم بود شهریور یه نشست وبلاگ نویسی تو اتاق چت بود که اونجا این موضوع رو مطرح کردم قبل و بعد از این نشست هم من بارها و بارها این موضوع رو مطرح کرده بودم.دو تا سند براتون اوردم که نگین من اصلا به نام کاربری تا حالا اشاره نکرده بودم اولیش نشست اتاق چت هست و دومی پیامی که من براتون ارسال کردم.

بازم بابت زحماتی که برای وبلاگ عاشق رضا کشیدین و میکشین و خواهید کشید تشکر میکنم

در اخر خدمت خانواده محترم زارع بخصوص زینب خانم گل عرض کنم که اصلا من ناراحت نشدم و تو پیام قبلی هم که دادم نوشتم که وبلاگتون رو انتقال بدین اخه انتقال دادن و ندادن شما سودی به حال من نداره و گفتم که روی صحبت من با شما نیست .ان شاءالله به زودی باهر دو نام کاربری کاربر طلایی یک بشین.

یک شنبه 28 دی 1393  10:15 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog sayyed13737373 salma57 zare58 f3080h517 omiddeymi1368
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

با سلام صبحتون بخیر

بله حرف های شما درسته من تمام راه ها رو بهتون گفتم که بتونم وبلاگم رو به یه سرانجامی برسونم. وقتی دیدم نمیتونین برای بخش وبلاگ و انجمن و ... برای هر کدوم مثل سایت تبیان یه نام کاربری ایجاد کنید بارها این رو عنوان کردم که اگه میشه من یه کاربری دیگه بسازم و وبلاگ رو به اون انتقال بدم

در مورد رنگ متون هم راهی که شما فرمودین هم وقت گیر بود و هم  دردسرش زیاد بود .همین موضوع  باعث شد که مصمم تر به فکر یه وبلاگ دیگه در خارج از سایت بیفتم

ولی واقعا خیلی خوشحالم که تو این سایت قبل از راه اندازی سایت جدید یه امکانی رو تونستن پیاده کنن.نمیخوام زیاد وقتتون رو بگیرم فقط یادم بود شهریور یه نشست وبلاگ نویسی تو اتاق چت بود که اونجا این موضوع رو مطرح کردم قبل و بعد از این نشست هم من بارها و بارها این موضوع رو مطرح کرده بودم.دو تا سند براتون اوردم که نگین من اصلا به نام کاربری تا حالا اشاره نکرده بودم اولیش نشست اتاق چت هست و دومی پیامی که من براتون ارسال کردم.

بازم بابت زحماتی که برای وبلاگ عاشق رضا کشیدین و میکشین و خواهید کشید تشکر میکنم

در اخر خدمت خانواده محترم زارع بخصوص زینب خانم گل عرض کنم که اصلا من ناراحت نشدم و تو پیام قبلی هم که دادم نوشتم که وبلاگتون رو انتقال بدین اخه انتقال دادن و ندادن شما سودی به حال من نداره و گفتم که روی صحبت من با شما نیست .ان شاءالله به زودی باهر دو نام کاربری کاربر طلایی یک بشین.

من هم عرض نکردم که شما این موضوع را بیان نکرده اید ،

الان هم همانطور که گفتم جوابی که به جناب زارع دادم پاسخ بخش فنی بود و باید نام کاربری ساخته شود و من به بخش فنی ارجاع دهم تا در صورت امکان انتقال یابد .

یک شنبه 28 دی 1393  11:19 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 sayyed13737373 zare58 f3080h517 omiddeymi1368
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_weblog

نقل قول nazaninfatemeh

من هم عرض نکردم که شما این موضوع را بیان نکرده اید ،

الان هم همانطور که گفتم جوابی که به جناب زارع دادم پاسخ بخش فنی بود و باید نام کاربری ساخته شود و من به بخش فنی ارجاع دهم تا در صورت امکان انتقال یابد .

برای اینکه بیشتر از این حرفای خودتون رو تکذیب نکنین این بحث رو دیگه ادامه نمیدم. مثل همیشه بازم باید بگم این نیز بگذرد

من ادمی هستم که با یه اشتباه خوبی های کسی از یادم نمیره .بازم بابت زحماتی که به خاطر وبلاگ عاشق رضا بهتون دادم تشکر میکنم

یک شنبه 28 دی 1393  11:29 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 rasekhoon_weblog f3080h517 omiddeymi1368
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

برای اینکه بیشتر از این حرفای خودتون رو تکذیب نکنین این بحث رو دیگه ادامه نمیدم. مثل همیشه بازم باید بگم این نیز بگذرد

من ادمی هستم که با یه اشتباه خوبی های کسی از یادم نمیره .بازم بابت زحماتی که به خاطر وبلاگ عاشق رضا بهتون دادم تشکر میکنم

بنده متوجه نشدم کدام حرفم را تکذیب کرده ام !  ، اگر کاری هم شده انجام وظیفه بوده .

شما هم در پناه امام رضا (ع) و ائمه معصومین سلامت باشید

یک شنبه 28 دی 1393  11:38 AM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh f3080h517 salma57 omiddeymi1368
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

با سلام خدمت مهندس سجادی عزیز :در پی اهانت مجله شارلی ابدو تالار وبلاگ نویسی راسخون در پی یک اقدام خود جوش وبرای محکوم کردن آن دست به اقدام راه اندازی یک موج وبلاگی با نام موج وبلاگی "لبیک یا رسول الله"به مدت دوازده روز از 28تا 10بهمن اقدام به برگزاری این موج وبلاگی خودش جوش نموده است /امیدوارم با استقبال وبلاگ نویسان با ساخت وبلاگ برای شرکت در این موج وبلاگی روبرو شویم ،لذا لطفا تبلیغات را در اولویت قرار دهید .

سپاس

http://www.rasekhoon.net/forum/thread/1007795/page1/

از طریق صندوق پیام به چندین نفر از کاربران راسخونی ووبلاگ نویسان راسخونی اطلاع رسانی شد

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

دوشنبه 29 دی 1393  1:00 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ria1365 rasekhoon_weblog salma57 nazaninfatemeh zare58
دسترسی سریع به انجمن ها