0

انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها

rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:انتقادات، سوالات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها-1393

نقل قول amir5717

سلام

وبلاگی که من ساختم چند تا مشکلی داره
اولا که نمیشه ی مطلب را بذاری که همیشه اون اول وبلاگ بیاد

ثانیا وقتی من ادامه مطلبی نذاشتم لینک ادامه مطالب در تمام پست های وبلاگم هست

لطفا رسیدگی کنید

با سلام خدمت شما

امکان ایجاد پست ثابت نیست ، ولی شما میتوانید بعنوان روش جایگزین ، تاریخ ایجاد پست را مثلا 2 یا 3 ماه بعد قرار دهید تا پست همیشه بالا قرار گیرد .

در مورد ادامه مطلب هم ، در هنگام ایجاد پست ، قسمتی بنام متن ادامه مطلب وجود دارد که برای پستهایی که میخواهید ادامه مطلب نداشته باشد ، متن موجود در آن باکس را حذف و یک کاراکتر فاصله یا space قرار دهید .

چهارشنبه 12 آذر 1393  3:24 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 salma57 sayyed13737373 moradi92
ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

با سلام

در مورد وبلاگ ها و پست های برتر ، اینکه تعدادی از وبلاگها در هفته های متوالی تکرار میشوند بخاطر فعالیت مستمر آنها بوده ، یعنی شما میفرمائید باید زحمت آنها را نادیده بگیرم ؟  اما همیشه به وبلاگهای جدید هم توجه داشته ام ولی شما قضاوت کنید ، اگر وبلاگی ساخته شود و هفته ای 2-3 روز فعالیت کند و بنده آنرا در وبلاگهای برتر قرار دهم ، باز شخصی اعتراض نمیکند که چرا وبلاگهای باسابقه و فعال انتخاب نشده ؟  بهرحال ملاک انتخاب وبلاگ های برتر هفته هم مشخص است ( فعالیت مفید و مداوم در هفته قبل - فعالیت ویژه یا ابتکاری خاص)

در مورد سابقه کاربران و رابطه دوستانه ، در فعالیت بنده به هیچ عنوان چیزی بنام رابطه دوستانه تاثیری ندارد . قصد دفاع از خود ندارم ولی این نکته را کاربران بخش وبلاگ بهتر میدانند که در خدمت به وبلاگ نویسان راسخون بر اساس رابطه عمل نمیشود .

بنده هم بار دیگر از زحمات تمام وبلاگ نویسان شرکت کننده تشکر می کنم و امیدوارم تلاش آنها مورد توجه پروردگار متعال و سیدالشهدا قرار گیرد .

ممنون از جوابگویی

بهرحال شما برادر عزیزم بعنوان مسول وبلاگها کارتون زیاده و هروز با هزارنفر مثل بنده گفتگو میکنید و شاید وقت زیاد برای بازبینی وبلاگها در هر هفته نباشه و وبلاگهایی که شما قبلا رصد کردید بنظرتون موفق تر بیاد و این موضوع شاید شاید تو انتخابها دخیل باشه

منم بعنوان یه کاربری که حق نظر دادن و البته انتقاد و پیشنهاد داره نظرمو به شما برادر بزرگوارم گفتم و اولشم گفتم اگه حق هست نقد رو از منتقدش بپذیریذد و در جهت رفعش بر ایید

منم مثل اکثر دوستان سابقه وبلاگ نویسی نداشتم و بار اول بود و انتظار برنده شدن رو هم نداشتم ولی وقتی رتبه و امتیاز وبلاگم رو گفتید خوشحال شدک که بین 17 تای اول هستم و باید بکوشم در جهت رفع مشکلاتش که صد البته در این راه نظر کارشناسی شما رو هم به دیده جان میپذیرم

بهرحال کار خوبی بود که انجام دادید و کاربرا هم در اجر معنویش سهیم شدند انشالله در انتخاب وبلاگها مسابقات و هفتگی سایر عوامل غیر ضروری رو دخیل نکنید تا بقیه انگیزه برا تلاش در سایت رو از دست ندهند

ولی خدا قوت به همه شرکت کنندگان و اینم بدونید هممون در پیشگاه سیدالشهدا برنده شده ایم و اگر بکوشیم راه و روش اون حضرت رو ادامه بدهیم برنده ایم

زیر سایه مرتضی علی و مادرم ام ابیها باشید.

سید رسول ایمانی

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

چهارشنبه 12 آذر 1393  3:26 PM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog omiddeymi1368 salma57 sayyed13737373 moradi92
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول ria1365

ممنون از جوابگویی

بهرحال شما برادر عزیزم بعنوان مسول وبلاگها کارتون زیاده و هروز با هزارنفر مثل بنده گفتگو میکنید و شاید وقت زیاد برای بازبینی وبلاگها در هر هفته نباشه و وبلاگهایی که شما قبلا رصد کردید بنظرتون موفق تر بیاد و این موضوع شاید شاید تو انتخابها دخیل باشه

منم بعنوان یه کاربری که حق نظر دادن و البته انتقاد و پیشنهاد داره نظرمو به شما برادر بزرگوارم گفتم و اولشم گفتم اگه حق هست نقد رو از منتقدش بپذیریذد و در جهت رفعش بر ایید

منم مثل اکثر دوستان سابقه وبلاگ نویسی نداشتم و بار اول بود و انتظار برنده شدن رو هم نداشتم ولی وقتی رتبه و امتیاز وبلاگم رو گفتید خوشحال شدک که بین 17 تای اول هستم و باید بکوشم در جهت رفع مشکلاتش که صد البته در این راه نظر کارشناسی شما رو هم به دیده جان میپذیرم

بهرحال کار خوبی بود که انجام دادید و کاربرا هم در اجر معنویش سهیم شدند انشالله در انتخاب وبلاگها مسابقات و هفتگی سایر عوامل غیر ضروری رو دخیل نکنید تا بقیه انگیزه برا تلاش در سایت رو از دست ندهند

ولی خدا قوت به همه شرکت کنندگان و اینم بدونید هممون در پیشگاه سیدالشهدا برنده شده ایم و اگر بکوشیم راه و روش اون حضرت رو ادامه بدهیم برنده ایم

زیر سایه مرتضی علی و مادرم ام ابیها باشید.

سید رسول ایمانی

خیلی ممنون از شما

بله بنده همیشه از نقد و پیشنهاد استقبال میکنم ، امیدوارم با همراهی و پیشنهادات شما و دیگر کاربران عزیز بتوانیم در بهبود فعالیت بخش وبلاگ کوشا باشیم .

ان شا الله شما و همه کاربران عزیز ،  زیر سایه الطاف خداوند و ائمه اطهار سلامت باشید

چهارشنبه 12 آذر 1393  3:32 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 ria1365 zare58 salma57 rasekhoon_m sayyed13737373 moradi92
zare58
zare58
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2180

با سلام و خسته نباشید 

ببخشید یک سوال داشتم از حضورتون برای آپلود فایل های متنی(pdf)چیکا باید بکنم که فایل مستقیم وبدون دانلود قابل مشاهده باشه برای بازدید کننده گان امکانش وجود داره؟؟

لطفا برای آپلود توی قسمت آموزش مطلب بزارید.با تشکر از زحمات شما برادر گرامی

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست . . .
(حضرت علی علیه‌السلام)

پنج شنبه 13 آذر 1393  9:46 AM
تشکرات از این پست
rasekhoon_weblog salma57 rasekhoon_m nazaninfatemeh amin5530 omiddeymi1368 moradi92
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول zare58

با سلام و خسته نباشید 

ببخشید یک سوال داشتم از حضورتون برای آپلود فایل های متنی(pdf)چیکا باید بکنم که فایل مستقیم وبدون دانلود قابل مشاهده باشه برای بازدید کننده گان امکانش وجود داره؟؟

لطفا برای آپلود توی قسمت آموزش مطلب بزارید.با تشکر از زحمات شما برادر گرامی

با سلام خدمت شما

تا جایی که بنده اطلاع دارم ، اینکه فایل pdf در مرورگر قابل مشاهده شود ، به تنظیمات مرورگر کاربر مربوط میشود ،

مثلا برای مرورگر کروم ، اگر مایل هستید تمامی فایل‌های PDF در داخل مرورگر اجرا شوند در نوار آدرس عبارت chrome://plugins را وارد کرده و Enter بزنید.

اکنون به دنبال پلاگین Adobe Reader یا Chrome PDF Viewer بگردید و تیک گزینه‌ی Always allowed را بزنید.

پنج شنبه 13 آذر 1393  10:16 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh amin5530 sayyed13737373 omiddeymi1368 moradi92 zare58
rezamzd
rezamzd
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1848

نقل قول hossein201273

خدمت دوستان عزیزی که برنده شدن تبریک عرض می کنم ومتاسفم بابت برنده نشدن کاربران

اما در پایان باید عرض کنم بنده 73وبلاگ دارم :تا حالا بیش از 50بار در مسابقات مختلف در طول این چهارسال برنده شدم :اعم بر خود ستایی نباشد ولی باید بگم من همییشه اول هدفم وبلاگ نویسی وترویج دین ومذهب اسلامی بوده وبعدا جایزه :شما دوستان نمی دونید با ساخت این وبلاگ وگذاشتن مطلب در طول این یکماه ،یعنی یکماه هرروز با گذاشتن مطلب به کربلا مجازی سفر می کردید :قدر این ثواب که مجازی به دست آوردید را بدانید .

هدف از وبلاگ نویسی ترویج وتوسعه فرهنگ اسلامی ایرانی مد نظر حضرت آقا هست :نکنید با کارایی که باعث شود این ثواب عظیمی که در طول این یکماه پای شما نوشتند از بین برود .

سپاس

مدیر تالار وبلاگ نویسی راسخون

.............................................................................

با سلام و عرض احترام خدمت کلیه وبلاگ نویسان عزیز

بنده چند سالی هست راسخونی هستم و تو مسابقات مختلفی شرکت کردم در این سایت،،،من هم مثل بقیه دوستان معترض، احتمال برنده شدن وبلاگم رو بالا می دونستم چون تو این مدت خوب فعالیت داشتم ولی خوب داوری وبلاگ های دیگری رو حائز امتیاز کرد،،،سوالم از مسئولین این هست اگر برای داوری از نظرات کاربران استفاده میکردن بهتر نبود تا حالا که این همه شرکت کننده معترضن به نتیجه مسابقه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وبلاگ حسینیون

.... ..

جمعه 14 آذر 1393  7:10 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh moradi92 sayyed13737373 omiddeymi1368 rasekhoon_weblog
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

جمعه 14 آذر 1393  8:00 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 sayyed13737373 moradi92
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

با سلام

گویا حذف وبلاگ برای کاربر امکان پذیر نیست . در صورت امکان لطفا وبلاگ های وهابیت ، سید الساجدین و بصیرت و روشنگری را از لیست وبلاگ های بنده حذف نمائید.

با تشکر

جمعه 14 آذر 1393  11:06 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

سلام آقای سجادی میشه بگید بسته فرهنگی مسابقه وبلاگ  شامل چه چیزی است؟

و دیگر اینکه اگر امکان داره وبلاگ های مذهبی رو حذف  نکنین درسته کاربری درخواست میده برای حذف ولی میشه حذفش نکرد مطالب درون وبلاگ پابرجا بمونه چون حیفه مطالب مذهبی بیشتر باشه سطح اینترنت بهتره تا کمتر...

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

شنبه 15 آذر 1393  12:22 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 rasekhoon_weblog nazaninfatemeh
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi522

با سلام

گویا حذف وبلاگ برای کاربر امکان پذیر نیست . در صورت امکان لطفا وبلاگ های وهابیت ، سید الساجدین و بصیرت و روشنگری را از لیست وبلاگ های بنده حذف نمائید.

با تشکر

با سلام خدمت شما

وبلاگ های مورد نظر از حساب کاربری شما حذف شدند .

شنبه 15 آذر 1393  7:41 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh omiddeymi1368 mohsen_alavi moradi92
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول mohsen_alavi

سلام آقای سجادی میشه بگید بسته فرهنگی مسابقه وبلاگ  شامل چه چیزی است؟

و دیگر اینکه اگر امکان داره وبلاگ های مذهبی رو حذف  نکنین درسته کاربری درخواست میده برای حذف ولی میشه حذفش نکرد مطالب درون وبلاگ پابرجا بمونه چون حیفه مطالب مذهبی بیشتر باشه سطح اینترنت بهتره تا کمتر...

با سلام خدمت شما

در مورد جوایر اگر لطف کنید از مسئول جوایز سوال کنید بهتر میتوانند پاسخ دهند ؛

بله همینطور هست ما وبلاگ ها را کامل حذف نمی کنیم بلکه از لیست وبلاگ های کاربر حذف می شوند و کماکان روی اینترنت موجود هستند .

شنبه 15 آذر 1393  7:45 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh omiddeymi1368 mohsen_alavi moradi92
redonly
redonly
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 136

باسلام و خسته نباشید به مدیران

منم وبلاگی زدم برای محرم با وسواس پست گذاشتم

کیفیت برام مهم بود نه پست الکی گذاشتن.

ولی یه هفته گذشت عده ای با هدف کسب امتیاز از نظرات تمرکز منو بهم زدن و پشیمونم

کردن از مسابقه و ادامه راه!

منم فکر میکنم هدف تعداد پست بوده! وقتی میگن وبلاگ 200 پست مرتبط در یک ماه داشته آدم شاخ در میاره!

سایت های خبری انقدر خبر ندارن بذارن که این وبلاگ گذاشته!

مسابقات روزانه هم بصورت کلی که فکر میکنید قرعه کشی نمیکنن. تجزیه تحلیل میکنن.

شمایی که میخوای برنده بشی یه مدت ساعت 12 شب منتظر باش مسابقه فعال شد جوابو اولین نفر بفرست

سر یه هفته اسمت در میاد!!!!!!!!

زندگی آب روانیست روان میگذرد     هر چه اقبال من و توست همان میگذرد

شنبه 15 آذر 1393  10:19 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nazaninfatemeh rasekhoon_weblog moradi92
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

نقل قول redonly

باسلام و خسته نباشید به مدیران

منم وبلاگی زدم برای محرم با وسواس پست گذاشتم

کیفیت برام مهم بود نه پست الکی گذاشتن.

ولی یه هفته گذشت عده ای با هدف کسب امتیاز از نظرات تمرکز منو بهم زدن و پشیمونم

کردن از مسابقه و ادامه راه!

منم فکر میکنم هدف تعداد پست بوده! وقتی میگن وبلاگ 200 پست مرتبط در یک ماه داشته آدم شاخ در میاره!

سایت های خبری انقدر خبر ندارن بذارن که این وبلاگ گذاشته!

مسابقات روزانه هم بصورت کلی که فکر میکنید قرعه کشی نمیکنن. تجزیه تحلیل میکنن.

شمایی که میخوای برنده بشی یه مدت ساعت 12 شب منتظر باش مسابقه فعال شد جوابو اولین نفر بفرست

سر یه هفته اسمت در میاد!!!!!!!!

با سلام خدمت شما کاربر گرامی

پارامترهای امتیازدهی متنوع بودند و کاربر با تمرکز روی فقط یک موضوع نمیتوانست موفق باشد ، ما هم به پست های دست نویس امتیاز بسیار بالایی دادیم ولی کسانی امتیاز بیشتری بدست آوردند که در چند موضوع فعال بودند . در مورد مسابقات روزانه هم بنده در جریان نیستم ، اگر موضوع را با مسئول مربوطه در میان بگذارید بهتر است .

با تشکر

یک شنبه 16 آذر 1393  7:38 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh moradi92 omiddeymi1368
rasekhoon_weblog
rasekhoon_weblog
کاربر طلایی1

یک شنبه 16 آذر 1393  7:42 AM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh rasekhoon_m moradi92 omiddeymi1368
majid126
majid126
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 82

یک سوال دارم

سلام

من اشتباهی به جای یک وبلاگ 4 تا وبلاگ ساختم. می خوام بدونم میتونم 3تا از اونها را پاک کنم یا نه؟ اگه امکانش هست چطوری؟

مجید رضائی انگیلی

یک شنبه 16 آذر 1393  10:42 PM
تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368 rasekhoon_m rasekhoon_weblog
دسترسی سریع به انجمن ها