0

نمی‌دانم، مطمئن نیستم!

mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

نمی‌دانم، مطمئن نیستم!

نمی‌دانم، مطمئن نیستم!

یکی از بزرگ‌ترین اشتباهاتی که خیلی از جوانان مرتکب آن می‌شوند، عجله داشتن در امر ازدواج بدون شناخت صحیح و کامل از طرف مقابل می‌باشد. منطق حکم می‌کند هرچه زمان بیش‌تری را برای شناخت صرف کنیم، انتخاب بهتری خواهیم داشت. مشکلی که در این‌جا وجود دارد این است که این زمان را چگونه باید سپری کنیم. جوانان مسلمان از طرق مختلف با جنس‌مخالف خود ارتباط برقرار می‌کنند چه در محل کار چه در میان دوستان و چه در میان اقوام و خویشان. این روابط می‌تواند بیرون رفتن با یکدیگر البته تحت‌نظر خانواده‌ها باشد. متاسفانه خیلی از دختران و پسران مکالمه اصلی را هرگز با یکدیگر در مورد آینده‌شان انجام نمی‌دهند و همین امر موجب می‌شود از تبعاتش رنج ببرند. اگر در مرحله شناخت طرف مقابل‌تان هستید، راهکارهای زیر به شما خواهد گفت چه کارهایی را انجام دهید و چه کارهایی را انجام ندهید؛

بر اساس احتمالات ازدواج نکنید
گاهی اوقات مردان با این امید ازدواج می‌کنند که همسرشان تغییر نکند در حالی‌که زنان به امید تغییر همسران‌شان با آن‌ها ازدواج می‌کنند. این دیدگاه برای هر دو طرف اشتباه است. فکر نکنید زمانی که با کسی ازدواج کردید، می‌توانید او را تغییر دهید. هیچ تضمینی برای این‌کار وجود ندارد و اگر هم باشد معلوم نیست این تغییرات مثبت باشند یا منفی. در واقع، اکثر مواقع برعکس می‌شود. اگر نمی‌توانید یا فکر می‌کنید به علت داشتن بعضی تفاوت‌ها قادر نیستید با اخلاق فعلی‌اش بسازید، با او ازدواج نکنید. این تفاوت‌ها می‌تواند شامل تفاوت‌های ایدئولوژیکی یا عملی باشد مانند تفاوت در مذهب، عادات، بهداشت، مهارت‌های ارتباطی و ...

شخصیت را به جذابیت ترجیح دهید
در حالی‌که بدون شک جذابیت و جفت و جور بودن اهمیت بالایی دارد، اما شخصیت بر هردوی آن‌ها مقدم‌تر است. جمله معروفی است که می‌گوید «جذابیت آتش را شعله‌ور می‌سازد در حالی‌که شخصیت آن‌را شعله‌ور نگه می‌دارد.» عاشق شدن نمی‌تواند دلیل ازدواج کردن با کسی نمی‌باشد. عشق فاصله کمی با شیدایی و شهوت دارد. مهم‌ترین ویژگی‌های شخصیت تواضع، مهربانی و مسئولیت‌پذیری می‌باشد.

نیازهای عاطفی طرف مقابل‌تان را نادیده نگیرید
مردان و زنان هردو نیازهای عاطفی دارند و برای داشتن زندگی زناشویی موفق باید این نیازها به‌صورت دوجانبه برآورده شود. اساسی‌ترین نیاز عاطفی زنان دوست داشته شدن و اساسی‌ترین نیاز عاطفی مردان مورد احترام و تشویق قرار گرفتن است. برای برآورده کردن خواسته‌های زنان به آن‌ها توجه، محبت و قدردانی و برای برآورده کردن نیازهای مردان به آنان احترام، اطمینان و آرامش دهید.

اهداف زندگی‌تان را در تقابل با یکدیگر قرار ندهید
در ازدواج، می‌توانید با هم یا جدا از هم رشد کنید. تقسیم کردن اهداف مشترک زندگی این فرصت را می‌دهد تا در کنار یکدیگر رشد کنید. باید بدانید طرف مقابل‌تان از چه چیزهایی خوشش می‌آید. به عبارت دیگر از خودتان بپرسید آیا به علائق وی احترام می‌گذارید یا خیر. به خاطر داشته باشید همیشه قبل از این‌که همسفرتان را مشخص کنید، باید مقصد خود را تعیین کرده باشید.

از روابط ضعیف اجتناب کنید
چهار سوال وجود دارد که باید به آنها جواب مثبت دهید:
-آیا من به این شخص احترام می‌گذارم؟ چگونه و به چه علت به او احترام می‌گذارم؟
-آیا به او اعتماد دارم؟ می‌توانم روی او حساب باز کنم؟ می‌توانم به حرفهایش اعتماد کنم؟
-آیا احساس امنیت می‌کنم؟ آیا با این شخص از نظر عاطفی احساس امنیت می‌کنم؟ می‌توانم خودم باشم؟ می‌توانم احساساتم را ابراز کنم؟
-آیا از بودن کنار او احساس آرامش می‌کنم؟
اگر جواب‌تان «نمی‌دانم، مطمئن نیستم و ..» بود، تا زمانی که احساس واقعی خود را نسبت به او پیدا می‌کنید وی را ارزیابی کنید. اگر جواب‌تان منفی است و به او اطمینان ندارید، پس از ازدواج هم تغییری حاصل نخواهد شد. پس با او ازدواج نکنید.

مترجم: ایمان میرمرتضوی- کارشناس ارشد مترجمی

چهارشنبه 6 فروردین 1393  12:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها