0

دردسرهای یک آدم مجرد

mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

دردسرهای یک آدم مجرد

دردسرهای یک آدم مجرد

وقتی جامعه هم آسیب می‌بیند!
«همه دوستانم ازدواج کرده‌اند، تفریح و برنامه‌شان با من فرق می‌کند. دیگر نه آنان حوصله مرا دارند و نه من می‌توانم حرف‌هایشان را بفهمم. انگار بیگانه شده‌ام. حتی در کارم به مشکل می‌خورم وقتی همکارانم به دنبال دلیلی برای مجرد ماندنم می‌گردند. گرچه عادت کرده‌ام اما استمرارش، آزارم می‌دهد...»
تنهایی‌هایی به ضرر دیگران
شاید برای خودتان مهم نباشد که هرجا می‌روید انگشت‌نمای همه هستید که «او مجرد است و چرا؟» اما از آن‌جایی که برخی تمام هم‌وغم‌شان حرف درباره زندگی دیگران و علت‌یابی مسائل آن‌ها است به‌تدریج برایتان عذاب‌آور می‌شود. جدا از آن جامعه هم افراد مجرد را به اقدام جهت تأهل دعوت می‌کند. تشویق به ازدواج و دوری از اوضاع تجرد دلایل متعدد و تکراری دارد که شاید مرورش کسی را ترغیب به زندگی مشترک کند؛
آن‌چه ازدواج به شما می‌دهد
تمایلات خاص بعد از دوران بلوغ و نیاز به دیده شدن و مورد توجه قرار گرفتن در جوانان، گاهی گمراهی را به همراه دارد. رواج خانه‌های مجردی و در‌خواست‌هایی برای هم‌خانه‌هایی از جنس مخالف تهدید و بحرانی برای اجتماع اسلامی است. رفاقت‌هایی که شاید در ابتدا تنها جهت سرگرمی و یکی شدن با هم‌سالان ایجاد شده و یا هم‌نشینی‌هایی با دوستان جهت نشاط و شادی‌هایی آنی مانند استعمال مواد‌مخدر و محرک و...به سلامت فرد و جامعه لطمه می‌زند.
تنهایی افراد و ناکامی آنان در برقراری ارتباط به واسطه عدم‌هماهنگی با متأهلین و دوری گزیدن از جامعه همسران، جوانان را به راه‌های نادرست سوق می‌دهد. افکار و تصورات از زندگی، کار و مهم‌تر از همه خیالات جنسی و ارتباطاتی که به دلیل گذران اوقات با فیلم‌های مبتذل طی می‌شود فرد را از سلامت جسم و روان و جامعه را از حضور افرادی سالم و پاک محروم می‌سازد. یکی از دلایل اصرار بر ازدواج در جوامع اسلامی مصونیت فرد از ابتلا به روابط نامشروع می‌باشد چرا که در جوامع غربی پس از بلوغ، روابط آزاد رواج دارد و در اسلام تنها راه ارضای سالم و پاسخ به خواسته‌های جنسی افراد، ازدواج است. به‌طور حتم چنین تمایلاتی با ازدواج به اوج و لذت خود می‌رسد و وسوسه‌ها جایی برای ظهور نادرست نمی‌یابند.
جوانان تنها با داشتن شریک جنسی واحد است که از آن‌چه عرف و شرع حرام و ممنوع نموده؛ دور خواهند شد و اجتماع از احاطه افرادی که غیر‌قابل‌مهار به لذت جنسی می‌رسند، در امان خواهد بود و سلامتی‌اش تأمین می‌گردد. علاوه بر این بسیاری از حالات مانند خشونت یا تمایل به مقابله یا ابراز‌وجودهای کاذب به‌طرق مختلف که در نتیجه افکار و تنهایی‌های مداوم به وجود می‌آید، با ازدواج از بین خواهد رفت.
یادداشت این نکته لازم است که منظور ازدواجی پایدار و با شناخت و علاقه است، نه اجبار و کراهت به زندگی مشترک. افزایش سن ازدواج به دلیل انس فرد با شرایط مجردی و عدم‌علاقه و اهمیت زندگی مشترک و همچنین فاصله سنی با همسر و فرزندان حائز اهمیت می‌باشد.
تلاش شما
حال شما که مجرد هستید و شرایط ازدواج و تشکیل خانواده را دارید جهت سلامتی خود و جامعه دست به کار شوید و تمام تلاش‌تان را جهت یافتن همسری دلخواه به کار بندید. تنهایی‌تان را با شیرینی اشتراک در زندگی عوض کنید.
بزرگان چه می‌گویند؟
«هرکس می‌خواهد از سنت من پیروی کند، ازدواج کند، زیرا ازدواج سنت من است.» پیامبر اکرم(ص)

چهارشنبه 6 فروردین 1393  11:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها