لباس شویی لباسارو میشوره
ظرف شویی ظرفا رو
خورد کن مواد لازم غذا رو خورد میکنه
پلو پز هم که پلو میپزه
سوالی که پیش میاد اینه که دقیقا زنها چیکار میکنن!؟
عید آمد و فکر تازه باید کرد / یک همسر تازه زیر سر باید کرد
آن همسر کهنه دردسر میباشد / بشتاب که رفع دردسر باید کرد
آقای مجری: کلاه قرمزی بگو ببینم؛ما برای چی خونه تکونی میکنیم؟؟کلاه قرمزی:برا اینکه پدرمون در بیاد ..!
مورد هم داشتیم یارو بخاری ماشین رو کم کرده تا گاز به همۀ هم وطنان برسه ..!
اینایی که میگن ادم رو باید تو مسافرت شناخت زر اضافی میزنن آدم رو فقط سر جلسه امتحان میشه شناخت همین و بس
یارو اومده خونمون دزدی هیچی پیدا نکرده!منو از خواب بیدار کرده میگه :دارم میرم ولی خدایی این زندگی نیست شما دارین
ما احتیاجی به سلاح کشتار جمعی نداریم یه خورده هواى تهران با هواى اهواز رو تو یه کیسه قاطى کنیم بندازیم اونجا، اسرائیل از صحنه ى روزگار محو خواهد شد
تبلیغ رنگ مو داش نشون میداد تو تلویزیون ایرانزنه اول روسریش مشکی بود؛بعد استفاده از رنگ مو روسریش قهوه ای شد
یادش بخیر سر کلاس تخته پاک کن رو خیس میکردیم میکشیدیم رو تخته فکر میکردیم خیلی تمیز شد بعد که تخته خشک میشد میدیدم چه گندی زدیم
مورد داشتیم خانومه تو گوگل سرچ کرده : قیمت سرویس طلای دختر خالم ؟؟گوگل پاسخ داده : دخترخالت گفته به کسی نگم ! :|
اومدم خونه مادرم نمازش تموم شده بود، داشت دعا می کرد ... تا منو دید گفت: اینو می گما خدا ....نمی دونم داشت پشت سر من به خداچی می گفت ...
کشاورزی مشغول پاشیدن بذر بود،مرد مغروری به او رسید و با تکبر گفت :بکار ؛ بکار که هر چه بکاری ما میخوریم!کشاورز نگاهی به او انداخت و گفت :دارم یونجه میکارم!