پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
مامانم میگه وقتی به دنیا اومدی همسایه سر نبشی اومد چشم روشنی اورد گفت ایشالا قدمش پر خیر و برکت باشه برامون بعد که برگشت خونشون صَدام یه موشک انداخت تو هال و پذیراییشون
۲۴ ساعت واسه یه شبانه روز تو ایران خیلی کمه. من حداقل بیست ساعت لازم دارم که بخوابم اتفاقای روز قبل هضم شه...
کی فکرشو میکرد یه روزی دلمون برای مزدک تنگ شه و از دیدنش خوشحال شیم ^_^
دست خط دکتر ! چیزی که تو می بینی: ∮₪₩₮£ چیزی که داروخانه می خونه : آسپیرین ۵۰۰ میلی گرم
آخرش همه به علت آلودگی هوا میمیرن فقط یه عده معلم و دانش آموز مقطع ابتدایی باقی میمونن .
فقط کافیه تو مترو یا اتوبوس جا گیرت بیاد و بشینی دیگه از اونجا به بعد نفر اولی که میاد جلوت 87سالشه: بعدی 99ساله س بعدی با عصا میاد نفر بعدی دو تا پا نداره و نمیدونی چطوری ایستاده اصلا
نزدیک بود سر جلسه ی امتحان به جای نام و نام خانوادگی یوزرنیم و پسوردم رو بنویسم والا مگه حواس میزارید
هوا جوریه که در کمد باز میکنی کمد میگه: مانتوشو بدم پالتوشو بدم پولیور بدم کدومو بدم؟
توجه! توجه! سازمان حمایت از مردان در اعتراض به نامگذاری اولین شب زمستان به نام یلدا تصمیم گرفت اولین روز تابستان را که بلندترین روز سال است به نام ""یداله "" نامگذاری نماید! پیشاپیش یداله تون مبارک
باز خوبه شما رو با بچههای فامیل مقایسه میکردن ما تو فامیلمون درسخون نداشتیم بابام منو مستقیم با خود بوعلی سینا مقایسه می کرد
اینایی که فلافلی سلف سرویس دارن چرا اینقدر بی جنبه بازی درمیارن، کافیه یه فلافل از جیبت بیفته آبروتو میبرن
بعضی مشتریا میان در مغازه میپرسن چرا سبزیخردکن خارجی نداریم؟! آخه کدوم خارجی میاد ۶٠ کیلو سبزی بخره، تمیز کنه سرخ کنه، واسه ٢ سالش بذاره فریزر؟! که بخواد تولیدش کنه هان
آدم کسی که دوسش داره رو یادش نمیره.. فقط یاد میگیره کمتر راجع بهش حرف بزنه کمتر فکرکنه..تاکمک کنه کمتردلش تنگ بشه.. همین.. گوش کردی؟؟ یادش نمیره..
الان به اینم خندیدی ؟ بابا جمله احساسی گفتم
خدا رو شکر واسه پاسپورت عکس از خودمون قبول میکنن وگرنه اگه مثل کارت ملی خودشون میگرفتن آبرومون در سطح ملی که رفته در سطح بین الملل هم میرفت
آشپزی سخته ولی میتونین با خلاقیت های کوچیک این کار رو برای خودتون به لذت تبدیل کنین مثلا من ﺩﯾﺮﻭﺯ ماستو خیار رو بدون خیار درست کردم خیلی هم خوب شد