پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
بعضیا ﺑﺎ ﻋﯿﻨﮏ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﻋﯿﻨﻪ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺍﻥ
ﻋﯿﻨﮑﻮ ﺑﺮ می دارن ﺍﺻﻦ ﺗﺼﻮﺭﺍﺗﻪ ﺁﺩﻡ ﻟﻪ می شه
ﺯﻥ ﻫﺎ ﺍﺻﻦ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﻧﯿﺴﺘﻦ!
ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﮐﻢ ﻣﺤﺒﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﯾﮑﻤﯽ ﻫﻢ ﻋﺸﻖ
ﻭ ﯾﮑﻤﯽ ﻫﻢ ﭘﻮﻝ ﻭ ﯾﻪ ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﺗﻌﺮﯾﻒ
ﯾﻪ ﮐﻤﯽ ﺗﻔﺮﯾﺢ ﯾﻪ ﮐﻤﯽ ﺧﺮﯾﺪ
ﯾﮏ ﻣﺎﺷﯿﻦ ترجیحا ﺑﺎﻻﯼ ۴ ﻣﯿﻠﯿﺎﺭﺩ
۲ ﺗﺎ ﺧﻮﻧﻪ ﺗﻮ زعفرانیه
ﯾﻪ ﻭﯾﻼﯼ ۱۰٫۰۰۰ ﻣﺘﺮﯼ ﺗﻮ ﺷﻤﺎﻝ
ﻭ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﭼﯿﺰ ﺩﯾﮕﻪ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﻣﺮﺩﺍ ﺳﺮ ﺩﺭ نمی آرین
یه دهانشویه گرفتم روش نوشته «ترمیم دندان های آسیب دیده» هرشب که میزنم بعدش با ذوق چک میکنم ببینم اون دندونم که پوسیده بود کشیدمش دراومده یا نه؛
خلاصه که همه اینا تبلیغات الکیه٬ گول نخورید 😒😂
یارو می رسه به دوستش میگه: چی شده؟ خیلی به نظر ناراحتی؟ 🤔😕 طرف میگه: ☹️
این هفته رسما بدترین هفته عمرم بود ☹️
شنبه زنم گم شد 😶 یکشنبه ماشینم رو دزدیدند 😓 دوشنبه خونه مون آتیش گرفت 😱 سهشنبه سکته ناقص کردم 😟 چهارشنبه بابام فوت کرد 😭 پنجشنبه طلبکاره اومد در خونمون 😨 از همه بدتر جمعه... 😰😰 زنم پیدا شد 😁😂😂
یه سری رفتم مشهد تو حرم بودم زنگ زدم به بابام گفت گوشی رو بگیر سمت حرم
گوشی رو گرفتم سمت حرم ولی هندزفری تو گوشم بود بابام میگفت یا امام رضا اینو بکش راحت شم😐😂
فامیلمون سه قلو بچه دار شده اسماشونو گذاشته
امیر رضا امیررضا
امیررضا که میگه هر سه تاشون میان 😅😅
از یکی پرسیدم: ببخشید پلاک 21 کجاس؟ گفت: باید نیگا کنی😕 گفتم مرسی داداش راهنمایی کردی اخه قبلش داشتم بو میکشیدم😐😂😐
ﺩﯾﺸﺐ ﻣﺎﺷﯿﻦ یه خانومی ﺭﻭﺷﻦ ﻧﻤﯿﺸﺪ ﻣﺎﻫﻢ ﻃﯽ ﯾﮏ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﺧﺪﺍ ﭘﺴﻨﺪﺍﻧﻪ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﻫﻮﻝ ﺩﺍﺩﯾﻢ ﻣﺎﺷﯿﻨﻮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﺗﻮ ﺟﻮﺏ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺩﺍﺩ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺗﻘﺼﯿﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩ ﮐﺞ ﻫﻮﻝ ﺩﺍﺩﯾﺪ ﮐﺞ ﻫﻮﻝ ﺩﺍﺩﯾﻢ !!!! ﮐَـــــــــــــــﺞ :/
مادر شوهر کیست؟🤔🤔 . . . مادر شوهر فرشته زمینی ست😍😍 مادر شوهر تاج سر است مادر شوهر موجود گلی ست 🌹🌹
که الان کنار بنده نشسته و به صفحه گوشی من خیره شده 😳😳 و من بیشتر از این نمیتونم از خوبی های ایشون براتون بگم. ایشالا تو یه فرصت مناسب، از خوبی های بی پایان این بزرگوار مفصل براتون خواهم گفت 😊😊😉
یه روز تو یه تیمارستان … دکتره می خواست از بیماراش تست بگیره
یه عکس ماشین میزاره جلوی همه میگه هرکی این ماشین رو هول داد روشن کرد میره خونه اش همه رفتن هول بدن که برن خونه به جز یک نفر ! دکتره خوشحال شد با خودش گفت این پس خوب شده … بهش گفت ببینم تو چرا ماشین رو هل نمیدی ؟! گفت اینا خنگن سویچ دست منه !!! 😂
هیچوقت از روی ظاهر به کسی اعتماد نکنید
اونی که همیشه جوجه کباب رو باد میزنه ظاهرا مهربونه
ولی نصفشو قبل از رسیدن به سفره تموم میکنه😂😂😂
آنچه برای خود نمیپسندی ... 😏
نگه دار واسه خواهر شوهر یا جاریت کادو ببر 😂😂😂
حیف نون دستش میشکنه موقع گچ گرفتن به دکترمیگه:بعدازاینکه دستم خوب شد میتونم پیانو بزنم؟ 🙄
دکترمیگه آره،😊
حیف نون میگه چه جالب قبلا
نمیتونستم!!!😐😂😂
بچهی آخر بودن این جوریه که وقتی همایون میگه «ای داغدیده بازگو، بلخ و سمرقندت چه شد؟» تو ذهنم میگم: من بهش دست نزدم:((
من همونيم که اگه تاکسى يه متر جلوتر ازم نگهداره سوار نميشم !!! اونوقت انتظار دارن 6 صبح برم نون بگيرم . . . #پتو را روى سر کشيده و خود را به تشنج ميزند#