پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
حباب سکه هم باسوزن من ترکیدبالاخره
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
قدیما چطور این همه قابلیت داشتن؟ یکیش همین خیام فیلسوف، ریاضیدان، شاعر و منجم بود الان طرف یه آنتی ویروس بلد نیست نصب کنه بهش میگی چرا میگه آخه من معماری خوندم
زنگ زدم اداره برق میگم چرا طبق جدول زمانبندی قطع نمیکنید؟ میگه تا 2 ساعت تاخیر طبیعیه.
مگه پروازه؟
بستنی کیم هنوز پونصد تومنه بزرگوار به تنهایی داره وظیفه ی تثبیت نرخ تورم رو به دوش میکشه ...
پیشنهاد من اینه کوله بارمون رو ببندیم و از طریق جادهی ابریشم به سمت اروپا سرازیر بشیم مگه مرزبانی چندتا گلوله داره نهایت یه مقداری تلفات میدیم
دقت کردین وقتی میرین شیرنی فروشی طرف همه چی تو جعبتون میذاره جز اونی که خودتون گفتین بذاره
کیم چون اون یاکیم چون این؟خخخخ
بعضی وقتا هم ما واقعا قصد توهین داریم ولی طرف مقابل شوخی برداشت میکنه.
اگه بنزین رو تو امریکا لیتری یه دلار حساب کنیم پارسال میشد سه هزار تومن الان یه لیتری نه هزار تومن حالا دیدید دلار گرون شه به ضرر اوناس؟
ديروز انقدر هوا گرم شد كولرمون قاطي كرد رفت بابامو خاموش كرد.
با دیدن عکس نفرات برتر کنکور به این نتیجه رسیدم قیافه با رتبه رابطه عکس داره!! هرچی قیافه بدتر رتبه بهتر!! [ای پدر خوشگلی بسوزه نزاشت دکتر بشم]
پسری که مامان باباش بهش افتخار میکنن باید بهش شک کرد که پسره پسر باید مایه ننگ خانواده باشه
داشتم بازی منچسترو میدیدم، رم گل زد. زدم بازی رم-چلسی رو بیینم، منچستر پنالتی خراب کرد. طارمی به اندازه من موقعیتای حساس رو از دست نمیداد!
خدا وقتی منو افریده به فرشته هاش گفته حواستون باشه این یه مورد، تابستونا هر طرف ماشین نشست، افتاب از همون طرف بتابه
بعضیا میگن من خردادیم، مهریم، اردیبهشتیم. مگه افتخاره که متولد کدوم ماه باشی؟ مهم اینه که آدم باشی، مثل یک فروردینی.
مخلص همه ی امها (ماه ها )