پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
کاش می شد به یکی پول بدی که جای تو ورزش کنه و تو در حالی که نشستی تو خونه ت و نون خامه ایت رو می خوری لاغر و زیبا بشی
طرف دو روزه رفته کیش، هی استوری میذاره و تهش مینویسه: "بسیار سفر باید، تا پخته شود خامی " فکر کنم تا ترکیه بره، سفرنامه چاپ میکنه.
من حتى یه بار رفتم مهمونى به صاب خونه گفتم این شیرینى هارو گرفتم با هم بخوریم بازم نیاورد که بخوریم :l
هواشناسی اعلام کرد هوای یڪدیگررا داشته باشید دل نشڪنید قضاوت نڪنید به غم ڪسی نخندید به راحتی ازیکدیگر گذر نڪنید هوای دلتان راداشته باشید
داشتم با نامزدم چت کردم یهو بهم گفت : ف.
گفتم یعنی چی😳😳😳😳😳
گفت یعنی فدات چه خنگی تو
گفتم از کجا بفمهم ف یعنی فدات
گفت ف + . (دات)
من😳😳😳
ف😁😁😁
دات. 😊😊😊😂
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
قدیما یکی کار میکرد دو تا خونواده نون میخوردن، الان همه خونواده ها باید کار کنیم تا شاید شکم یکی دو تا آقازاده رو بتونیم سیر کنیم خلاصه خیلی وضعیت بدیه :|
مراقبت دستمان که کلیک می کند و چشمانمان که نظاره می کند باشیم
"کل اولئک کان عنه مسئولا"
و بدانیم و آگاه باشیم که خدا هم یک کاربر همیشه آنـــلایـــن است
*.*.*.*.*.*.*.*.*.**.*.*.*.*.*.*.*.*.*
shokraneh.rasekhoonblog.com
پناه میبرم به اسپیلت از شر گرمای رانده شده...
پوشش خبری 90 از لژیونرها: سروش رفیعی به طوری استادانه روی توپ اثر گذاشت که توپ نیم ساعت بعد وارد گل شد.
خوبی ازدواج فامیلی اینه که تعداد فامیل های که باید ازشون پذیرایی کنی کمتر میشن مثلا پدر زن همون عموئه مادر زن هم زنعمو. تازه لازم نیست از دختر عمو پذیرایی کنی :)
خب دیگه هرچی جوک گذاشتیم بسه میخوام یکم اطلاعاتتونو ببرم بالا^_^ خواص آبلیمو: ترشه خب دیگه تا اطلاعات دیگر بدرود :) :-)
دیروز تو شبکه خبر دیدم . . . تقریبا تمام مسئولین از اوضاع مملکت ناراضی بودند!! . . به نظر میرسه عملکرد ما مردم خوب نبوده مسوولین رو ناراحت کردیم ^_______*
محله ما جوریه که شکر خدا اصلا برقش نمیره. فقط گاهی اوقات میاد :)
داداشم كانديدا شده شعارش اينه مدرسه را مخطلت مي كنيم
امروز رادیو گفت ۱۱۰۰ راس گوسفند در حال صادرات تو راه ۶۰ ساعته زمینی به قطر تلف شدن :| میخوام بگم ۱۱۰۰ راس گوسفند رو نتونستن مدیریت کنن.ما ۸۰ میلیون نفر که جای خود داریم :))
یه زمانی ام از این کیف چرمی رمزدارا مُد شده بود باخودشون میبردن دانشگاه طرف یه ساعت رمزو وارد میکرد، تهش یه جزوه و یه خودکار از تو کیفش درمیاورد :)