پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
یه سری از خدمت میان به عنوان سرباز صفر یه خاطراتی تعریف میکنن که تو کال اف دیوتی اون مراحل هنوز باز نشده
الحمدلله که توفیق داشتم زائرت باشم...
یکی به پودر لباسشویی امو با فرمول فوق کنسانتره بگه اگه قرار باشه ما به لکه ها آری بگوییم،دیگه چرا نابودشون کنیم؟
یه زن چاقی یه دزد رو تو خونشون رو میگیره ، میشینه رو دزده به شوهرش میگه برو پلیس بیار شوهرش میگه:دمپاییم نیست دزده داد میزنه : داداش با دمپایی من برو فقط زودباش!
طرف میگفت رفتم تست صدا بدم واسه خوانندگی استاده صدامو که شنید گفت شما خوانندگی که هیچی سعی کن صحبت هم زیاد نکنی با خودتم حرف نزن اصلا
میگفت تو تبلیغات مواد شوینده، بچهها با هرچی دستشون میرسه خونه رو کثیف میکنن مادرا هم بعد از ناز کردن خونه رو تمیز میکنن! منکه یادمه یه بار با مداد یه خط روی دیوار کشیدم تا یه هفته توی انباری زندگی میکردم، هر هشت ساعتم میومدن توی دهنم فلفل میریختن!
می دونستین ایرانیا عصبی ان چایی میخورن، خوشحالن چایی میخورن، خسته باشن چایی میخورن،تو خواستگاری چایی میخورن، کلاً کاری ندارن چی شده فقط چایی میخورن !
یه بار واسه مصاحبه كاري تو يه اداره دولتي رفتم گفتم خب چي بايد بلد باشم؟ گفتن بايد يه جوري بتوني بگي سيستم قطعه كه همه باورشون بشه، همين!
)دوستان این یه بار گفتم و دیدم و رفتم .... برای لطیفه هست حمل بر دروغ نشه یه وقت(
قیافه تزریقاتیا طوریه انگاری تقصیر ماست که دکتر نشدن
ژامبون مرغ خریدم رو بسته ش نوشته ۹۵% گوشت مرغ جونتون درمیومد اون ۵% گوشت گربه رو نمیزدید توش؟!
دورهمیم غریبه هم نیست فك كنم انقد هم بزرگ شدين كه بتونم باهاتون روراست باشم. خیلی از ماها بدعكس نيستيم زشتيم
اودافظ زشتا
آمریکا کجاست؟ آمریکا جاییست که بزرگترین کمدینش (رابین ویلیامز) ازفرط افسردگی خودکشی میکنه و ایران جاییست که افسرده ترین مردمانش 24 ساعته درحال جوک ساختن هستن! تاحالا ازاین زاویه نگاشون نکرده بودم...
میگن زن شهاب حسینی تو اینستاگرامش نوشته همیشه اونطوری که میخوایم پیش نمیره لعنتی تو زن شهاب حسینیی دیگه چی میخوای
خبر فوری : به تعداد زیادی پتو و چادر جهت اسکان سلبریتی ها در مناطق زلزله زده نیازمندیم!
ادارات دولتى ايران اينطوريه كه ميگن: سيستم از كار افتاده، سلام
داعش که به فنا رفت . . . . سایپا رو هم نابود کنیم دیگه خطری تهدیدمون نمیکنه :))