پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
یه سلامی کنیم به اونی که خیلی وقته دوسم داره و نمیاد بگه! سلام لال! ایشالا بمیری!!
تو مملکتی زندگی میکنیم که مردمش فکر میکنن روزنامه فقط به درد شیشه پاک کردن میخوره. درحالی که روزنامه در اصل سفره یکبار مصرفه واسه دانشجوا...
فقط پول نیست که میتونه خوشبختی بیاره کارت اعتباری و دسته چکم میتونه این کارو بکنه
بریم پینت بال نفری 900 تومن ؟؟! من 900هزار تومن پول بدم باید بهم کلاشینکوف بدن چند نفرو واقعا بکشم نه تفنگ پینت بال
این روزا از بس سریال میبینم، خواب دیدم جان اسنو از گیسو برازنده خوشش اومده ولی قباد نمیذاره بهم برسن. ولی نفهمیدم آخرش چی شد خلیل کبابی رفت آقا ماشالارو گرفت! :)
از وقتی که سکه تولید شد و باارزش شد فهمیدم یکی از معیارهای باارزش بودن "دورو" بودنه...
این از اون جمله خوبا بودا زود یادداشت کنین
تو طول سال اونقدر روز زن و دختر داریم که هرموقع میخام تقویم رو باز کنم قبلش یه یاالله میگم
زاویه عکس خیلی مهمه مثلا من از هر 360 درجه از خودم عکس گرفتم وفهمیدم تو زاویه های 225 تا 315 عکسام خوب میشه چون صورتم معلوم نیست تواین زوایا
ﺑﻪ ﻳﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻧﺎﺷﻨﺎﺱ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﺩﺍﺩﻡ ﻧﻮﺷﺘﻢ
ﺧﻴﻠﻲ ﮔﺎﻭی
ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ میگه :
ﺷﻤﺎ ﻛﻲ ﻫﺴﺘﻲ ؟ ﻣﻨﻮ ﺍﺯ ﻛﺠﺎ ﻣﻴﺸﻨﺎﺳﻲ؟
مواد لازم برای لاغر کردن خانمها . . . . سوسک بالدار قهوه ای +اتاق قفل شده!!!!!
دانشمندان معتقدند انسان در جهان ۳ کار نمیتونه انجام بده… ۱٫ستاره های آسمون رو نمیتونه بشماره ۲٫تعداد تار موی سرش رو هم نمیتونه بشماره ۳٫زبونشو در بیاره نمیتونه نفس بکشه امتحان کن… حالا فکر میکنی شبیه چی شدی… هه هه هه
مغز آدمم عجب جونوریه هااااا یادش میمونه یه چیزی یادش رفته
. اما یادش نمیاد چی یادش رفته امیدوارم خدا در ورژن های بعدی این مشکلو حل کنه
رفتم گوشی بگیرم طرف میپرسه میبری ؟ گفتم : پ ن پ میخوام همینجا بخورمش عجب ملتی داریم
دقت کردین تلویزیون هر وقت یه سریالی نشون میده که توش مراسم عروسیه یه بچه از تو کوچه میدوئه تو خونه میگه: عروس دوماد اومدن
هممون یه رفیق داریم که هیچوقت حال نداره اگع نداری شک نکن اون نفر خودتی •_•
راستشو بگو ... خودتی