پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
لپ تاپم رو بردم نمایندگیش می گم ضربه خورده کار نمی کنه.یارو میگه ضربه ی فیزیکی؟! پ ن پ یکم بی محلی کردم ضربه روحی خورده!
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
سالم
پاشکسته
دست شکسته
سرشکسته
روحی شکسته
مفرق شکسته
آهن زنگ زده
نون خشک خریداریم
بدو بدو نمکیه
به طرف می گم چرا این قدر تپلی؟ می گه چون این همه شعور و شخصیت و جذابیت توی یه بدن لاغر جا نمی شه!
یارو ﺑﻪ ﺯﻧﺶ ﻣﯿﮕﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺯﯾﺎﺩ ﺣﺮﻑ ﻧﺰﻥ ﻭﺍﺳﻪ ﭘﻮﺳﺘﺖ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺖ … ﻣﯿﮕﻪ ﭼﻪ ﺭﺑﻄﯽ ﺩﺍﺭﻩ !؟ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﯿﺰﻧﻤﺖ ﺳﯿﺎﻩ ﻭ ﮐﺒﻮﺩ ﻣﯿﺸﯽ …!
یارو نوار خالی گوش میکرد و گریه میکرد، بهش میگن : حالا چرا گریه میکنی؟ میگه حیف نیست خواننده به این خوبی لال باشه !؟
عاقد: عروس خانوم وکیلم ؟ عروس : پَـ نـه پَـ تو این بی شوهری برم گل بچینم؟!
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
تو جاده بنزین تمام کردیم وایسادیم کنار جاده ۴ لیتری تکون میدیم ! طرف اومده میگه بنزین تمام کردین ؟ میگیم:پـَـَـــ نه میگیم هورا ! ما هم از این دبـــّه ها داریم !
دلتو به چندتا چیز خوش نکن : 1 به حرف دختری که وعده میده سر جلسه بهت تقلب برسونه 2 به استادی که در طول ترم نیشش تا بناگوش بازه 3 به حرف دختری که میگه هفته اخر ترم رو تعطیل کنیم 4 به حرف رفیقت که میگه واس امتحان هیچی نخوندم!!
خاطرات حیف نون : من تا سی سالگی همش فکر میکردم اسمم زهره است ، چون مادرم همیشه بهم میگفت : پاشو ظهره
خسیسه به زنش میگه امروز جون یه نفر رو نجات دادم زنش میگه مگه چیکار کردی ؟ میگه به ١ فقیر ده هزار تومان دادم دیدم داره از خوشحالی میمیره ازش گرفتم ! واي مردم از خنده ...خخخ
تا چند وقت پیش مدرسان شریف مارو بد بخت کرده بود. حالا پشمک شوکولاتی حاج عبدالله مارو بد بخت کرده.
بابای شما هم ی جا دقیقا وسط خونه جلوی تلویزیون، ک دو تا بالشتو رو هم گذاشته رو به عنوان قلمرو اختصاصی خودش میدونه !؟ :))
حيف نون به خدا ميگه:خدايا ميدونم دوستم داري ولي شرمنده من نامزد دارم .