پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
دیشب دور همی نشسته بودیم داشتیم تلوزیون میدیدیم یه دفعه یه بچه رو نشون داد که پستونک تو دهنشه بعد دیدم دایی بنده یهو خندش گرفت گفتم چیزی شده؟؟ گفت یاد دوران بچگی تو افتادم … انگشت شصت پامو میکردم تو حلقت چون شور بود خوشت میومد ساکت مبشدی !!! من : \ سایر اعضای خانواده :))
ﺗﺎﻛﻴﺪی ﻛﻪ ﭘﺴﺮﺍ ﻣﻮﻗﻊ ﻋﻜﺲ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﺭﻭ ﺑﺎﺯﻭﺷﻮﻥ ﺩﺍﺭﻥ ﻫﻴﺘﻠﺮ ﺭﻭ سبیلش ﻧﺪﺍﺷﺖ !
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
این آقایون محترم همچین میگن دخترای امروزی آشپزی بلد نیستن خونه داری بلد نیستن که یکی ندونه انگار خودشون مثل مردای قدیم میرن از صبح کار میکنن تا بوق سگ بابا شماها رو که باید با بیل ساعت 12 ظهر از زیر پتو بیرون آورد!
شما آقایونی که ادعای پارک دوبل دارید فسنجون هم بلدین بپزین !؟
مورد داشتیم دختره تو پروفایلش تو قسمت وضعیت تاهل نوشته : “متاهل” بعد تو یه قسمت دیگه نوشته : زندگی با حیوان خانگی !
وقتی یه زن نظر شما رو میپرسه در واقع نمیخواد نظرتون رو بدونه! بلکه فقط میخواد نظر خودش رو با یه صدای مردونه هم بشنونه!
یه خر با یه گور خر مسابقه میده ، گورخر برنده میشه ؛ خر اعتراض میکنه میگه : قبول نیست اون لباس ورزشی پوشیده بود !!!!!!!!
هیچ میدونی چرا فیل جوراب قرمز نمی پوشه !؟ . . . چون جورابهای دیگه شو شسته !!!!!
یه پشه ی خوش خوراک اومده نشسته رو دستم نیم لیتر خون مکیده. خو لامصب به فکر کم خونی من نیستی لااقل به فکر تناسب اندام خودت باش.
من بیشتر از سازمان تفکیک زباله قدر زباله ها را می دانم ! (امضا : گربه محله)
امروز خیر سرم حوس تن ماهی کردم رفتم خریدم ۸۰۰۰ تومن فکر کنم با این قیمت توش پری دریایی باشه …..
غدیما که بچه بودم از ترس دیو و غول و اژدها شب موقه ی خواب زیر پتو قایم میشدم اما الان از ترس یک فروند پشه زیر پتو قایم میشم . بیشعور خطرناک تر هم هست . دفاع موشکی بالستیک هم نمیتونه منهدمش کنه . تازه رادار گریز هم هست . پشه مورد عنایت قرارتون نده = بزن لایکو
نمیدونم این مار چرا قبل از حمله به انسان نگاه میکند بعد حمله میکند!!حتما مار میگوید:(کارت شناسایی را نشون بده ای انسان) انسان هم زبون مار ندونه چی میشه ؟ این میشه خخخخخخخخخخخ
دوستان توجه کردید این پشه مگس هارو میخواین بگیرید عین جت از دست مون در میرن اما وقتی میرسن کنار پنجره انگار که همه چی شونو باخته باشن خودشونو به دست غذا و قدر میسپارن. یا شایدم میخوان تو افق محو بشن. هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا؟؟
میدونید چرا پنگوئن ها بیسوادن ؟
چون همش برف میاد مدرسه هاشون تعطیله
اگه سوال دیگه ای داشتید در خدمتم