پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
تا حالا ب راه رفتن مارمولک دقت کردین؟؟؟ دوقدم میره وایمیسه.... باز چهار قدم میره وایمیسه... دوباره یکم میره وایمیسه... . . همش فک میکنه ی چیزی جا گذاشته شکاااااک
ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﺑﻨﺪﻩ ﺧﺪﺍﯾﯽ " ﺍﻟﮕﻮ " ﺷﺪﻡ ...
.
ﮐﻼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﺑﺎ ﺧﺎﮎ ﯾﮑﺴﺎﻥ ﺷﺪ...
ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻫﻤﻮﻥ " ﺩﺭﺱ ﻋﺒﺮﺕ " بمونم 😓😁
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
طرف سربازیش تموم میشه، وقتی کارت پایان خدمتشو بهش میدن، نگاه میکنه میگه: ای بابا، من که ازینا چهارتا دارم!
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
به صف کردند تراشیدند سرم را لباس ارتشی کردند تنم را الهی خیر نبینی سر گروهبان که امشب کردی تو مرا نگهبان
به طرف میگن چرا میری سربازی؟ میگه والا فقط به خاطر مرخصی هاش
لطفا یه امروز را از خونه بیرون نرو میبیننت اشتباهی فردا را عید اعلام میکنند خیلی ماهی
کجایی؟؟ همه دارن رو پشت بوم دنبالت میگردن آخه ماه من میخوان ببینن فراد عیده یا نه
به دلیل استقبال بی نظیر شما روزه داران عزیز, عید فطر به تعویق افتاده و ماه رمضان تا یک ماه دیگر تمدید گردید!
تو ایام نوروز 2 تا از ماهی های ما مُردن خیلی قدر نشناس بودن! حیف اون نون و پنیر و دلستری که بهشون میدادم :)))
داشتم یه سایت آموزشی میخوندم دیدم یه جاش نوشته : آیا میدانستید فاصله ی نوک انگشتان دست تا آرنج با اندازه ی نوک انگشتان پا تا زانو برابرست؟؟ منم گفتم بزار امتحان کنم!! علاوه بر اینکه لباسم پاره شد 2 تا از مهره های کمرم هم جا به جاشد و پام هم در رفت ! الانم دارم با وای فای بیمارستان پست میذارم :)))
دو سه روز جیگر ( الاغ کلاه قرمزی ) رو تحویل گرفتن ... همش میگفت : من اسبم ! من اسبم ! دقیقا حکایت بعضی از آدماست که یه ذره تحویلشون میگری!