پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
ﻭﺟﺐ ﺑﻪ ﻭﺟﺐ ﺯﻣﯿﻦ ﺭﻭ ﻣﯿﮕﺮﺩﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻧﺖ . . . ﭘﺴﺖ عاشقانه ﻧﯿﺲ ﯾﻪ ﻓﻠﺶ ﮔﻢ ﮐﺮﺩﻡ ، ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﻦ ﺯﻧﺪﻩ ﺯﻧﺪﻩ ﺩﻓﻨﻢ ﻣﯿﮑﻨﻦ
تنها امید خلق جهان یابن فاطمه ای منتهای آرزوی اولیاء بیا
بالا گرفته ایم برایت دو دست را ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا
برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
یه روز خلیل میره پیش باباش میگه بابا من ۹ تا تجدید آوردم چکار کنم ؟ باباش میگه جبران خلیل، جبران
تا حالا میدونستین بلبل انگلیسی صحبت میکنه ؟! منم نمیدونستم امروز همراه اول پیام داده که اگه میخواین مثل بلبل انگلیسی صحبت کنید عدد۱را ۲۰۷۱ ارسال کنید ! منم از اینجا متوجه شدم
آغا ديروز تو دانشگاه با رفقا داشتيم ميرفتيم سر كلاس كه يهو پدرمو ديدم ، هل شدم گفتم : سلام ، اومدى كارنامم رو بگيرى ؟؟؟ هيچى ديگه . . . دانشگاه منفجر شد . .
ما دانشجو ها به تقلید از خارجی ها قبل از غذا تو سلف دانشگاه دعا میخونیم ... اما ما اشهد میخونیم ؛ اشهد.... !!!!! شوخی که نیست غذا دانشگاست !!!!!
ميدونيد چه وقت آدم اعصابش خيلى خورد ميشه؛ وقتى ميخواى درو آروم باز كنى كه صدا نده اما اينقدر صدا ميده كه ده تا خونه اونور ترم ميفهمن ميخواى يه غلطى بكنى.
ملت یه جوری واسه امتحانا دارن درس میخونن که انگار نه انگار عاقبت هممون خاکه ...
داییم از بس که به این سبدکالا پیام داده امروز براش جواب اومده: . هموطن گرامی پدرمون رو درآوردی! به شما سبد کالا تعلق نگرفته ؛ خدا شاهده اگه یکبار دیگه به5000499 پیامک بزنی. یارانه 45500 تومانی شماهم قطع خواهدشد!! :|
میگم این شانسپولیس با کمک داور بازی که بازی رو در آورد برنده شد حالا این عابر بانک بیاد یه خسارت به الهلالیا بده که نخواهید این همه راه برید عربستان سه جهارتا بخورید نگید نگفتیا !
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.