پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
همسایمون اسمش “طلا”ست توی “نقره” فروشی کار میکنه تازگیارفته برنزه کرده…! فکرکنم اخر با مِسی ازدواج کنه بچه شم شکل استیلی میشه !
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
یارو میره دبی تو رستوران میگه: الکباب کباب براش میارن میگه:الپیاز پیاز براش میارن میگه:البرنج برنج براش میارن با غرور میگه چقدر خوبه آدم عربی بلد باشه گارسونه بهش میگه اگه من ایرانی نبودم الکوفت هم بهت نمیدادن !!
پسر خالم آیپدشو گذاشته بود رو زمین منم فک کردم از این ترازو دیجیتالاس رفتم روش وایسادم هیچی دیگه بیچاره کور شد از بس گریه کرد
ﯾﻪ ﭘﺴﺮﻩ نوشته ﺑﻮﺩ: ﺩﻧﯿﺎ ﺍﮔﻪ ﻣﺮﺩ ﺑﻮﺩ ﺍﺳﻢ ﺩﺧﺘﺮﻭﻧﻪ ﺭﻭﺵ ﻧﺒﻮﺩ! ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ: ﺷﻤﺎ ﺻﺪﺍﺵ ﺑﺰﻥ”ﺟﻬﺎﻥ”ﺑﺒﯿﻨﻢ ﻓﺮﻗﯽ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺘﻮﻥ ﻣﯿﮑﻨﻪ !؟
«تو کز نجابت صدها بهار لبریزی٬ چرا به ما که رسیدی همیشه پاییزی؟ ببین! سراغ مرا هیچکس نمیگیرد٬ مگر که نیمه شبی، غصهای، غمی، چیزی»
ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﻣﺎ ﻫﺮﺟﺎ ﺳﺨﻦ ﺍﺯ ﺍﻧﺤﺮﺍﻑ ﺍﺳﺖ ﻧﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯼ ﻣﻦ ﻣﯿﺪﺭﺧﺸﺪ !
وقتی داشتی می رفتی گفتی دیگه هیچ کس رو مثه من نمی تونی پیدا کنی توی دلم گفتم : اتفاقا خوبیش همینه
مشکل از خود ماست واسه کسی که یه قدم واسمون برمی داره دو کیلومتر می دویم
یعنی حجم فکری که قبل خواب تو کله من میاد اگه وسط روز میومد روزی ۲ یا شاید ۳ تا اختراع رو تو کارنامم داشتم !
من یه بار تو اینترنت داشتم میگشتم بابام اومد پشت سرم مجبور شدم کل Help ویندوز رو بخونم اگه بدونید چه قابلیت هایی که نداره این ویندوز !
وقت خود را چگونه صرف میکنید؟ وقتم – وقتی – وقت وقتیم – وقتید – وقتند !
تو مترو موقع حرف زدن با تلفن٬ دور و بریام یه جوری با دقت گوش میکردن که یه لحظه خواستم بزنم رو اسپیکر
معنی معجزه رو موقعی میفهمی که اس ام اس اشتباهی بفرسی امـا fail بشه !
پیـدا کـردن بستـنی از تـوی فـریـزر هـمـیشه لـذّت بـخـش بـوده حـتـی اگـه بـوی سبـزی و گـوشت چـرخ کـرده بـــده
من بچه بودم یه بار به بابام گفتم این هندونه مو دارا (نارگیل) چه مزه ای هستن؟ بابام نشست گریه کرد !