پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
عاقا ما یه بار توی آسانسور واساده بودیم یه دختری هم سوار شد اول ساکت بود بعد گفت:چطوری؟ گفتم: الحمدلله .... یه نگاهی به من کردو هندزفری شو جابجا کرد! معلوم شد داره با تلفن حرف می زنه! هیچی دیگه منم تسبیحم رو از تو جیبم در آوردم ادامه دادم: الحمدلله الحمدلله الحمدلله الحمدلله الحمدلله ....:)
من فلج به دنیا اومدم ولی به زندگی امید داشتم تا اینکه سرطان گرفتم و شش ماه بعد فهمیدم ایدز دارم از وقتی تو آزمایش آخرم فهمیدم دیابت دارم کاملا دپرس شدم تا این که . . . کفش تن تاک خرید/:م دیگه از ایدز و سرطان خبری نیس.تازه قراره توی مسابقات دوی استقامت هم شرکت کنم وقتی از تن تاک استفاده می کنم زندگیم از این رو به اون رو شده؛ درس بچه هام بهتر شده، اخلاق همسرم خیلی خوب شده، سوراخ لایه اوزون کوچیکتر شده، دیگه شامپو چشممو نمیسوزونه، تازه پوستمم شاداب تر شده، آنتن دهی گوشیمم دو برابر شده :/ سرعت اینترنتمم فوق العاده شده/: بابام کولر روخاموش نمیکنه /: انگشت کوچیکه پام ب میز مبل گیر نمیکنه ///:
طرف لکنت زبون داشته. زنگ میزنه اورژانس که بیان جنازه ی همسایشو ببرن! میگه: اااالو اااوورجانس ،این ههههمسسسایمووون ممممرده! یه آمبولانس میفرررررستین؟! طرف میگه: آدرستون؟! یارو تا میاد آدرسو بگه زبونش بند میاد میگه: ظظظظظ!……… طرف میگه :ظفر منظورته ؟ میگه: نننننننـــنه! طرف فکر میکنه سرکاره قطع میکنه! یه هفته بعد همین اتفاق میفته بازم طرف میگه :آدرستون؟ باز زبونِ یارو بند میاد میگه: ظظظ ظ! طرف میگه ظفر؟ میگه: ننننه! باز مامور اورژانس فکر میکنه سرکاره قطع میکنه! یک! ماه رد میشه،باز طرف زنگ میزنه میگه: اااااووووورژانس، این هههمسایمون ممممرده محلللمون بوی گند گررررررفته یه آمبولانس بببفرستیییین! طرف میگه :آدرستون؟! باز زبون یارو بند میاد میگه: ظظظظ! از اونور میگن :آقا منظورت ظفره؟! طرف میگه :آآآآررررره آآآآشغااااال؛ آآآآررره کککککثافت ککشووووندم آورددددمش ظفر ببییییا بببرش
:))))
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
شانسی که اوردیم اینه که بازیگرا تو سریال "هفت سنگ" انگلیسی صحبت نمیکنن !
این روزها …
یا به تو می اندیشم،
یا به این می اندیشم، که چرا !؟
به تو می اندیشم ...!!
گفت: بزن به سلامتیه پت ومت
گفت: نه،به خاطراینکه تاتهش باهم بودن..
ﻋﺮﻭﺱ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺭﻓﺘﻦ ﮔﻞ ﺑﭽﯿﻨﻦ !!! . . . . . . . ﺑﻠﻬﻬﻬﻬﻪ از اتاق فرمان اشاره میکنن که ﺑﺎﻏﺒﻮﻥ ﺷﺎﺳﯽ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ ﺭﻓﺖ
فک کردین من عین شما معتاد راسخونم؟
نخیـرم!!
من همین الان اراده فولادینمو نشون میدم
و کامپیوتر رو خاموش می کنم و میرم
.
و با موبایل میام
یه روز طرف یه قصاب رو میبره خونش تا واسش گوسفند قربونی کنه به قصابه میگه : میخوام برام تیکه تیکش کنی با گوشتاش کباب درست کنم سر و پا و روده و معده رو خوب تمیز کن میخوام کله پاچه درست کنم پوستشم باخودت نبر میخوام بدم کاپشن درست کنن برام با پشکلاشم میخوام کود درست کنم برای باغچه آت و آشغالاش رو هم میخوام برای گربه مون خیر بیبینى مهمتر از همه استختوناس ، خانومم میخواد سوپ درست کنه قُوت بگیرم ! قصابه چپ چپ نگاش میکنه ، میگه : نمیخوای صداشو ظبط کنی بذاری برا زنگ موبایلت !؟