پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
تعریف مراقب : موجودی ستم کار و ریا پیشه که متاسفانه چشم و گوش و باقی حواس را هم دارد ! سیستمی که نقش دزدگیرمنازل را سر جلسه ایفا میکند ! گالری ضدحال ! موجودی که روی سینه اش نوشته شده : من مراقبم،شما چطور!؟ یک نوع تله موش زنده !
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
دقت کردین استرسی که ما موقع باز کردن سایت دانشگاه واسه دیدن نمرمون داریم ، تروریست القاعده برای عملیات انتحاری نداره
تا حالا دقت کردین یک ساعت مونده به امتحان به این فکر میفتیم که اگه فقط یه کم زودتر می خوندیمش ۲۰ میشدیم ؛ چه راحت بود ؟؟؟
یادش بخیر … دوره دبستان : میومدیم میگفتیم یه سوال هم غلط نداریم ! راهنمایی : یه غلط دارم ! دبیرستان : یه دونه درست زدم ! دانشگاه : فک کنم یه سوال رو فهمیدم
با تمام بدیهاش این امتحانات پایان ترم یه مزیتی داره اونم اینکه آدم با رشته ی تحصیلیش یکم آشنا میشه
۳تا دروغ هست که تو زندگی زیاد میشنوی : عاشقتم تا آخر عمر باهات میمونم دیفرانسیل و انتگرال یه روزى به دردتون میخوره !!!
الان شش ترمه درس خوندم چهار ترم مشروط شدم ؛ کدام گزینه نزدیک به من است ؟ مخروج ! مجبور ! مشمول ! همه موارد به ترتیب حروف الفبا !
کمرم درد می کنه یه پارچه بستم بهش
داداشم میگه کمرت درد می کنه؟
گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ می خوام ادای داداش کایکو رو در بیارم.
☆☆ خداوندا، اراده ام را به زمان کودکی بازگردان ☆☆
☆☆ همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم ☆☆
ツ وبلاگ لبخند زیبای زندگیツ
☆☆ مدیر تالار ادبیات ☆☆
کوتاه ترین جوک سال 1400 دو تا زن کنار هم ساکت نشسته بودن...!!
دو چیز تو زندگی هست که اگه رعایت کنین آدم موفقی میشین .. .. .. .. حالا برید تحقیق کنید این دو چیز چیه... اینجور نگاه نکن خب... اگه من بلد بودم شما رو سرکار نمی گذاشتم
شاندیز بهانه بود.... پدیده اصلی منــــــــــم! آره دیگه خواهشا با من بحث نکنید همین که گفتم
تمام آرزوهایم را بر روی کاغذ نوشتم و در آب انداختم... .. .. .. .. .. تا الان که اتفاق خاصی نیفتاده... خداکنه حداقل دست ی آشنا نیفته...
ایا میدانستید شما با نگاه کردن به دست زنها میتوانید احساسات آنها را حدس بزنید؟؟؟ .. .. .. .. به طور مثال اگه یه لنگه دمپایی تو دستش باشع یعنی عصبانیه
اون بی صاحابو بذار کنار مگه فردا امتحان نداری؟ به زودی در تمام خانه های سراسر کشور
تا حالا به کله شتر مرغ موقع دوییدن دقت کردین؟؟؟ بی وجدان یجوری اینور اونور رو نگاه میکنه انگار پنج ساله هافبک وسطه بایرن مونیخه داره دنبال یار میگرده پاس بده