پاسخ به:☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻
فقط 368 روز مانده به سال ۱۳۹۵ . . . . . . . . . عید تون پیشاپیش مبارررک (: یادتون باشه من اولین کسی بودم که عید ۱۳۹۵ بهتون تبریک گفتم! دکترم رفتم دکتر میگه چیزی نیس فقط پیش فعالی
هععععـی سـال اَسـبم تـموم شـد و شـاهزاده رویاهـای تو بـا اسـب نیـومد :( خـدا کنـه تـو سـال جـدید بـا بُــز و گوسـفنداش از پُـشت کـوه بیـاد دیـگه :)
حوصلت سررفته !?? پاشو بیا یه پراید بخر و تو جاده چالوس هیجان و حادثه رو باهاش تجربه کن ^_^ با محصولات سایپا شاد بروید شادروان برگردید...
یه سوال از بچگی تو ذهنم مونده اونم اینه که
خودِ مردم کشور پرتغال میدونن ما به پرتقال میگیم پرتقال؟ :|
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
خیلییییییییی خییییییلی ﺟﺎﻟﺒﻪ ! تو ذهنت یکی از اعداد زیرو انتخاب کن …
۹۸ ۵۲ ۱۹ ۹ ۵۵ ۸۲ ۰ ۸۰
اﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﺮﺩﯼ؟ ﺑﻪ ﻣﻨـــﻢ ﻧﮕـــــﻮ ! ﺁﻓــــــــــــــــــــﺮﯾﻦ ﺑﻪ ﻫﯿﺸـــﮑﯽ ﻧﮕﻮ ﺍﺻﻼ !! ﺍﯾﻦ ﯾﻪ ﺭﺍﺯﻩ ﻗﺮﺹ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ؟ ﻗﺮﺹ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺸﻢ قول میدم (-_-)
یه سال ساعت دوازده شب داشت برف میومد و ما هم خوشحال که فردا تعطیله که یهو قط شد بارون اومد برفا آب شد ، بارونم بند اومد کم مونده بود نصفه شبی خورشید شروع کنه به تابیدن …
ﺷﺒﺎ 99 ﺩﺭﺻﺪ ﻣﻐﺰﻡ ﻣﻮﺍﻓﻘﻪ ﺑﺨﻮﺍﺑﻢ ﺍﻣﺎ ﺍﻭﻥ ﯾﮏ ﺩﺭﺻﺪ ﺑﺎﻗﯿﻤﻮﻧﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﯿﺎ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭼﺮﺍ ﭘﻨﮕﻮﺋﻨﺎ ﺯﺍﻧﻮ ﻧﺪﺍﺭﻥ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ !!
ﻣـﻦ ﺍﮔـﻪ ﺯﺑـﻮﻥ ﺣـﯿـﻮﻭﻧـﺎ ﺭﻭ ﺑـﻠـﺪ ﺑـﻮﺩﻡ ﺣـﺘـﻤـﺎ ﻣـﯿـﺮﻓـﺘـﻢ ﺍﺯ ﺩﻝ ﮐـﺮﮔـﺪﻥ ﺩﺭ ﻣـﯿـﺎﻭﺭﺩﻡ .... ﺧـﯿـﻠـﯽ ﻏـﻤـﮕـﻴـﻨﻪ ... ﻧـﻤـﯿﺪﻭﻧـﻢ ﭼـﺮﺍ :((
بزرگترین اشتباه زندگی ام اعتماد به تو بود
چه حماقتی :-(
سرابی بیش نبودی