پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
از خانمی که تو یک عروسی، لباس و طلاهای 400 نفر یادش میمونه
انتظار نداشته باشید اشتباهات شما رو فراموش کنه😐😂😂😂
وقتی برامون یه فیلم میفرستید ، میگیم این چیه؟
میگید "ببین"
خیلی راهنمایی بزرگی میکنید چون ما فکر میکردیم باید بخوریمش... 😏😂😂😂
ﻗﻮﭺ ﭼﯿﺴﺖ....؟؟؟؟
ﺍﺭﺷﺪ ﺗﺮﯾﻦ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﮔﻠﻪ ﮐﻪ ﺍﺯﻃﺮﻑ ﭼﻮﭘﺎﻥ ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﻭ ﻣﻔﺘﺨﺮ ﺑﻪ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﺯﻧﮕﻮﻟﻪ ﺷﺪﻩ...!😜😜😜😂😂
ﺩﻣﺖ ﮔﺮﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﭘﺴﺘﺎﯼ ﺑﺎﺣﺎﻟﯽ ﻣﯿﺰﺍﺭی، اصن دییوونتم
ﺣﺮﻓﯿﻪ ﮐﻪ ﻣﺪﺕ ﻫﺎﺳﺖ ﺷﻤﺎ ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻦ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﮕﯿﻦ ﺍﻣﺎ ﺭﻭﺗﻮﻥ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺑﮕﯿﺪ ﺑﺎﺑﺎ ﺭﻭﺩﺭﻭﺍﯾﺴﯽ ﭼﺮﺍ؟
بگید من انقد خاکی ام😄😂
با دوستم رفته بودیم بانک سرقت کنیم، گفتم دستا بالا، کارمنده لپمو کشید گفت وای تو چقدر بامزهای؛ از اول بهش گفتم لباس اسپایدرمن و پرت کردن نخدندون سمتشون جواب نمیده، قبول نکرد
سر صحنه فیلمبرداری سی چهل نفره عکس یادگاری می گیرند و پائین عکس می نویسند: ماسک ها برای عکس برداشته شد. انگار که برای ویروس فرق می کنه ماسک ها برای چی برداشته شد!
تو خونه دعوامون شد و از اونجا که فقط یه اتاق داریم تو صف وایسادیم نوبتی میرفتیم تو اتاق درو محکم میبستیم
به یکی میگن: با ت جمله بساز
میگه: رفتم حمام و تنم را شستم
میگن: اون ت نه ط دسته دار
میگه: با همون تی دسته دار تنم رو شستم.
_-_-_---♥️ ♥️ ♥️---_-_-_
-من نمیگم به خانمها گواهینامه ندینا
فقط بی زحمت واسشون جاده جدا هم درست کنین!!
همش حس میکنم دلیل اینکه 12 سال هرروز نیم ساعت توی مدرسه سر صف میایستادیم، این بود که باید آموزش میدیدیم برای صف های آینده :) آموزش و پرورش ...
الان جنبهها بالاست. یادمه 10 سال پیش یه بار تو مهمونی به یکی از دخترای فامیل گفتم شما غذای مورد علاقهت چیه؟ جوابمو نداد فرداش فک و فامیل زنگ میزدن خونهمون میگفتن پسرتون از دختر اکرم خانوم خواستگاری کرده؟
مادرمم میگفت اگه میخواستیش چرا به من نگفتی؟😐😂
یادش بخیر جوکر میگفت اگه تو کاری خوب هستی مجانی انجامش نده. میخوام پول بگیرم بخوابم از این به بعد.
شما سر سفره ناهار پاشو برو با لگد بزن به کابینت یه قاشق نمی افته ...
ولی کافیه شب بشه ... تو اتاقی میخوای بری اشپزخونه هنوز نرسیدی سه تا فنجون شکسته!😐
روی زمینی زندگی میکنیم که خودش رو ” جو ” گرفته !
دیگه تکلیف آدماش معلومه ….!😂😂
ﺍﮔﺮ ﮐﺴﯽ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﻧﭙﺬﯾﺮﻓﺖ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺑﺪﯼ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ
ﻣﻌﻤﻮﻻ ﭼﯿﺰ ﻫﺎﯼ ﮔﺮﺍﻥ ﺭﺍ ﺭﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ😊
ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﺯ ﭘﺲ ﻗﯿﻤﺖ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮ ﺑﯿﺎﯾﻨﺪ !😎 ﻓﻌﻼ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﮔﻮﻝ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﺑﻌﺪﺍ ﭼﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ😐😂😂