پاسخ به:☻☻☻ هر روز 5 دقیقه خنده ☻☻☻
پارسال همین موقع داشتیم مبارزه میکردیم بانوان اجازه ورود به استادیوم ها رو داشته باشند الان خودمونم راه نمیدن که هیچ ، فوتبالم تعطیل کردن
تا حالا دقت کردین اگه یه هفته به مامانتون بگین من فلان روز ، فلان ساعت ، تا فلان ساعت ، میخوام برم فلان جا مطمئن هم بشین که گرفتن قضیه رو همچین که لباس میپوشین برین ، باز میپرسه کجا میری ؟
نصر الدین رفیقش فوت میشه نمیدونه چطور خبرو به زن رفیقش بگه بهش میگه شوهرت رفته یک زن گرفته !!! . زن رفیقش: الهی جنازشو بیارن خونه!! نصرالدین : بچه ها جنازه رو بیارید تو ..
زنگ زدم پشتیبان اینترنت مخابرات گفتم چیکار کنم سرعت اینترنتم خوب بشه؟ گفت از ایران برو.
کلمه ی "نمیخورم" واسه مادربزرگا از صدتا فوش بدتره
یه عبارتی وجود داره به اسم «نه، کلا میگم» قشنگ میتونی حرفتو بزنی و ماله بکشی روش.
مسخره ترین سوال تو خواستگاری اینه که میپرسن : دخترمونو خوشبخت میکنی؟ نه عزیزم؛ میخوایم ببریمش خونه به صلابه بکشیم زجر کشش کنیم
• ولی اگه حوصله نداشتن از علائم کرونا بود تا الان 80 میلیوننفر ایرانی تست داده بودن و همه مثبت بودن •
به داشته هات فکر کن و به آنچه نداری به خند.
مشاورین املاک خیلی موجودات عجیبی هستن، مثلا بهشون میگی پونصد میلیارد پول نقد دارم، خونه دارید؟ با تاسف یه سر تکون میدن میگن پونصد و پنج میلیارد نداری؟
مامانم مرزهای طب سنتی رو جابهجا کرد و گفت: . . . «غم سرده. بعدش چایی نبات بخور».
خانومه فیش گاز رو برده پست بانک پرداخت کنه، به یارو پشت باجه میگه: ببخشید آقا، شما گازم میگیرید؟. طرف گفته: نه خانم من فقط جفتک میندازم، اون یکی همکارم هم گاز میگیره، هم پارس میکنه... :)))
از وقتی ماسک میزنم . . . . . بو ها رو بهتر میفهمم!
مولانا میفرماید: چون تو با بد ، بد کنی پس فرق چیست؟؟؟ عامیانش میشه خر لگد میزنه آدمیزاد که پس نمیزنه