قلعهنويي: داور اجازه نداد پيروز شويم
|
قلعهنويي: داور اجازه نداد پيروز شويم
سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: داور به ما اجازه نداد که با پيروزي ميدان را ترک کنيم.
|
 |
|
|
امير قلعه نويي پس از تساوي 2 بر 2 سپاهان مقابل راهآهن عنوان کرد: بازيکنان ما در جريان 90 دقيقه بازي را در اختيار داشتند و تيم راهآهن فقط چند موقعيت داشت. گل اول آنها هند بود و داور آن را ناديده گرفت و گل دوم را نيز روي اشتباه بازيکن خودي دريافت کرديم.
وي ادامه داد: بعد از 2 پيروزي خوبي که در 2 بازي اخير داشتيم، شايد غرور تيم ما را گرفته بود، اما از اشتباه داور نيز نبايد غافل شد که روي نتيجه اين بازي تاثيرگذار بود. البرز حاجي پور در نيمه اول يک خطاي پنالتي صددرصد که روي محرم نويدکيا رخ داد را به سود ما نگرفت و به ما اجازه نداد که با پيروزي ميدان را ترک کنيم.
قلعه نويي درباره حضور سپاهان در جام حذفي گفت: در هر تورنمنت رسمي با همه توان مي رويم و هدفمان قهرماني است بنابراين در ديدار بعدي مان برابر راهآهن که در جام حذفي برگزار خواهد شد با نفرات اصلي بازي خواهيم کرد.
سرمربي سپاهان درباره علت خارج شدن احمد جمشيديان از ترکيب 18 نفره زردپوشان و ارتباط آن با اعتراض هفته گذشته اين بازيکن تصريح کرد: اين موضوع به دليل کاردستي برنامه نود بود. تصويري که اين برنامه نشان داد که وي پيراهنش را بعد از تعويض به زمين پرتاب کرد باعث شد براي اين بازي از فهرست خارج شود. پيراهن سپاهان در اصفهان قداست دارد و باشگاهي است که بيش از 65 سال سابقه دارد و بازيکنان بزرگي پيراهن تيم را پوشيده اند. متاسفانه جمشيديان با آن حرکت خود قداست پيراهن سپاهان را شکست. اگر چه وي بازيکن بزرگي است و در چند سال اخير زحمات زيادي براي سپاهان کشيده اما بايد بداند که چگونه در اين تيم رفتار کند. متاسفانه وي اين رفتار را بلد نبود و ما براي آموختن اين موضوع بايد رفتاري با وي مي کرديم تا اين موارد را ياد بگيرد.
قلعه نويي درباره علت نيمکت نشيني محسن بنگر گفت: نيمکت نشيني بنگر در اين مسابقه بخشي از برنامه هاي تاکتيکي مان بود و همان طور که ديد وي با ورود به ميدان در خط دفاع بازي نکرد بلکه ما هدفمان اين بود که در پست هافبک دفاعي بازي کند که در اين زمينه موفق بود.
وي در پاسخ به اين سوال که چرا جواد کاظميان با وجود عملکرد بد همچنان در ترکيب ثابت سپاهان بازي مي کند، تاکيد کرد: کاظميان بازيکن خوبي است، اما براي عملکرد مطلوب به زمان نياز دارد و بايد به اين بازيکن فرصت داد و قول مي دهم وي روز به روز بهتر مي شود. کاظميان نسبت به اول فصل بهتر شده و سرعت تيمي ما را بالاتر برده است. اگر ما 10 نفره نمي شديم اين بازيکن را تعويض نمي کردم. به هر حال از عملکرد تيمي مقابل راهآهن راضي هستم چون بازي خوبي انجام داديم.
قلعه نويي درباره علت عدم استفاده مطلوب از بازيکنان بومي در سپاهان گفت: در فوتبال روز دنيا استفاده کردن يا نکردن از بازيکنان بومي منسوخ شده است. اين روزها در بارسلونا يا رئال مادريد مگر چند بازيکن بومي حضور دارند و براي آنها بازي مي کنند؟ بنابراين چنين مسايل با اصول حرفه اي منافات دارد.
وي درباره پرتاب بازوبند کاپيتاني سپاهان از سوي بنگر و به زمين افتادن بازوبند گفت: من صحنه اي که مي گوييد بنگر بازوبند را هنگام پرتاب به سوي هادي عقيلي به زمين انداخته را نديده ام، اما شايد اين بازيکن مي خواسته سرعت بازي گرفته نشود و بعد از تماشاي اين صحنه قضاوت خواهم کرد.
قلعه نويي به اعتراض مکرر مهدي تارتار در جريان بازي اشاره کرد و گفت: اينگونه رفتارها خوب نيست که يک مربي بي دليل به داور مسابقه اعتراض کند و تمرکز وي را بر هم بزند. خوب نيست که با ايجاد جنجال و بيان کلماتي تمرکز تيم حريف و داور را به هم زد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
تشکرات از این پست