0

هووی کچل با توام . . .!

maarej
maarej
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1832

هووی کچل با توام . . .!

رضا سگه یه لات بود تو مشهد ؛ هم سگ خرید و فروش می کرد و هم دعواهاش از نوع سگی بود!
یه روز داشت میرفت سمت کوه سنگی برای دعوا و غذا خوردن ، دید یه ماشین داره تعقیبش می کنه با آرم " ستاد جنگهای نا منظمشهید چمران از ماشین پیاده شد و دست اونو گرفت و گفت: فکر کردی خیلی مردی ؟!
گفت: بروبچه ها اینجور میگن !
شهید چمران بهش گفت: اگه مردی بیا بریم جبهه , به غیرتش بر خورد، راضی شد رفت جبهه 
شهید چمران تو اتاق نشسته بود، یه دفعه دید که صدای دعوا میاد , چند لحظه بعد با دست بند ، رضا رو آوردن تو اتاق ، انداختنش رو زمین و گفتن: این کیه آوردید جبهه؟
رضا شروع کرد به فحش دادن، فحشای رکیک!
اما چمران مشغول نوشتن بود , دید شهید چمران توجه نمیکنه ، یه دفعه داد زد: "هووی کچل با توام ...!" یکدفعه شهید چمران با مهربانی سرش رو بالا آورد:
"بله عزیزم ! چی شده عزیزم ؟ چیه آقا رضا ؟ چه اتفاقی افتاده ؟" قضیه این بود ؛ آقا رضا داشت میرفت بیرون ، بره سیگار بگیره و برگرده با دژبان دعواش شده بود.
شهید چمران : آقا رضا چی میکشی ؟ برید براش بخرید و بیارید.
شهید چمران و آقا رضا , تنها تو سنگر
آقا رضا : میشه یه دو تا فحش بهم بدی , کشیده ای، چیزی
شهید چمران : چرا ؟!
آقا رضا : من یه عمر به هرکی بدی کردم ، بهم بدی کرده , تا حالا نشده بود به کسی فحش بدم و اینطور برخورد کنه ...
شهید چمران: اشتباه فکر می کنی یکی اون بالاست هر چی بهش بدی می کنم ، نه تنها بدی نمیکنه ، بلکه با خوبی بهم جواب میده , هی آبرو بهم میده , تو هم یکیو داشتی که هی بهش بدی میکردی , بهت خوبی می کرده , گفتم بذار یه بار یکی بهم فحش بده بگم بله عزیزم , یکم مثل اون شم آقا رضا جا خورد ، تلنگر خورد به شخصیت معنویش ، رفت تو سنگر نشست ، آدمی که مغرور بود و زیر باز کسی نمیرفت , زار زار گریه می کرد , عجب ! یکی بوده هرچی بدی کردم بهم خوبی کرده؟
اذان شد؛ آقا رضا اولین نماز عمرش بود ، رفت وضو گرفت , سر نماز ، موقع قنوت صدای گریش بلند بود , وسط نماز، صدای سوت خمپاره اومد ، صدای افتادن یکی روی زمین شنیده شد.
آقا رضا رو خدا واسه خودش جدا کرد ، فقط چند لحظه بعد از توبه کردنش 
 توبه واقعی و یه نماز واقعی
شنبه 3 اسفند 1392  12:38 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
maarej
maarej
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1832

پاسخ به:هووی کچل با توام . . .!

قابل توجه ما كه فقط ادعاي دين و دينداري داريم!!!

سه شنبه 6 اسفند 1392  8:59 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها