0

دكتر حسين بني فاطمه

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

دكتر حسين بني فاطمه

دكتر حسين بني فاطمه در سال 1331 در مشكين شهر بدنيا آمد.ايشان در سال 1361مدرك با موفقيت اخذ كرد . وي از سال 1356 به عنوان عضو هيات علمي در گروه علوم اجتماعي دانشكده علوم انساني واجتماعي مشغول خدمت شد.نامبرده هم اكنون با رتبه استادي در دانشكده مذكور در دانشگاه تبريز به فعاليت مي پردازد.

گروه : علوم انساني
رشته : جامعه شناسي
گرايش : جامعه شناسي شهري
خاطرات کودکي : بني فاطمه مي گويد: ... مورد جالبي كه هنوز هم به آن غبطه مي خوردم اينست كه محيط پرورش بنده كاملا" با طبيعت عجين بودهو از يك صفاي فضايي (باغ و گياه و مزرعه و كشاورزي ) و معنوي برخوردار بوده است. كه در فضاهاي تصنعي ديگر نميتوان يافت.
اوضاع اجتماعي و شرايط زندگي : زندگي در يك خانواده گسترده كه همه افراد آن پشتيبان و يار و همكار يكديگر بوده اند.
تحصيلات رسمي و حرفه اي : دكتري در رشته جامعه شناسي را از دانشگاه ايالتي ميشيگان – امريكا -1361
خاطرات و وقايع تحصيل : بني فاطمه ميگويد : « يكي از بيادماندني ترين خاطراتم مربوط ميشود به سال اخذ ديپلم در دبيرستان دهخداي تبريز در همان سال تعداد 12 نفر از دانش آموزان مشكين شهري بخار نبود دوره ديپلم ادبي در مشگين شهر در دبيرستان دهخداي تبريز ثبت نام كرديم پس از دو ماه ديپلم ادبي را در دبيرستان منوچهري مشگين شهر داير كردند و با اصرار همكالسيهاي مشگين شهريم ما تقاضاي انتقال به مشگين شهر رااز دبيرستان دهخدا انجام داديم ولي به محض رسيدن به مشگين شهر و نبود فضاي علمي مثل دهخداي تبريز بنده احساس پشيماني كرده و بدون اينكه دوستان را در جريان بگذارم عازم تبريز شدم ولي مسئولين محترم دبيرستان دهخدا از اينكه بقيه هم ممكن است برگردند بنده را براي چند روز قبول نكردند ولي پس از اطمينان از عدم برگشت بقيه دبيران بسيار دلسوزم از جمله آقاي عسگري و حاج مصطفي شعار كه از دبيران واقعا باسواد بودند و به بنده به خاطر تلاشم لطف داشتند پادرمياني كرده و به مدير محترم مدرسه آقاي ديندوست توصيه كردند و ايشان و معاون مرحوم دخدا آقاي پورفرهاد بنده را مجددا" نام نويسي كردند و بنده با خوشحالي تمام در همان مدرسه ادامه تحصل داده و شاگرد اول در بين همكلاسيهايم شدم
همسر و فرزندان : همسر : كارشناسي ارشد روانشناسي و مشاور مسايل روانشناختي جوانان و نوجوانان
فرزندان: عليرضا در حال حاضر دانشجوي دندانپزشكي در دانشگاه علوم پزشكي تبريز و نازنين در تدارك ورود به دانشگاه
مشاغل و سمتهاي مورد تصدي : مدير گروه علوم اجتماعي دانشكده حقوق و علوم اجتماعي دانشگاه تبريز
رييس موسسه تحقيقات اجتماعي دانشگاه تبريز
سردبير دو فصلنامه جامعه شناسي اقتصادي و توسعه دانشگاه تبريز
سردبير نشريه تخصصي جامعه شناسي دانشگاه آزاد اسلامي - مركز
عضو هيات تحريريه نشريه جامعه شناسي كاربردي دانشگاه اصفهان

مراکزي که فرد از بانيان آن به شمار مي آيد : ايجاد دوره دكتري جامعه شناسي اقتصادي و توسعه دانشگاهتبريز به كمك همكاران و پشتيباني مسئولين محترم دانشگاه تبريز
چگونگي عرضه آثار : ارائه 25 مقاله و يك كتاب ترجمه شده

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 2 اسفند 1392  12:22 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها