پاسخ به:جملک های خنده دار زیبا...
جاسم قند خونش میره بالا دکتر بهش میگه نباید دیگه قند بخوری!جاسم یه مدت قند نمیخوره و خیلی رعایت میکنه دوباره میره آزمایش قند خون میبینه قندش بالاست دکتره ازش میپرسه مطمئنی دیگه قند نمیخوری میگه والا به پیر به پیغمبر دیگه قند نمیخورم ولی آب قند درست میکنم میخورم مگه مشکلی داره!!!
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
نحوه پسته خوردن ایرانیها : . . . . همزمان یکى در دهان
یکى در دست و دیگرى هم تحت نظر !
جملک های خنده دار زیبا...
بخونین از خنده میمیرین !!! . . . . . . . . . . . . . . . . . پاکش کردم دلم نیومد بمیرین نمیدونم چرا انقد دوستون دارم ������
سرما
ﭘﺴﺮ: بابا ﻭﺍﺳﻢ ﺩﻭﭼﺮﺧﻪ ﻣﻴﺨﺮﻱ؟ بابا:ﺍﮔﻪ ﺷﻴﻄﻮﻧﻲ ﻧﮑﻨﻲ، ﺑﻪ ﺣﺮفم ﮔﻮﺵ ﮐﻨﻲ، زیاد ﺑﺎ ﮐﺎﻣﭙﻴﻮﺗﺮﺑﺎﺯﻱ ﻧﮑﻨﻲ، ﻣﺴﻮﺍﮎ ﺑﺰﻧﻲ، ﻣﻌﺪﻟﺖ هم بیست ﺷﻪ ﻭﺍﺳﺖ ﻣﯽ ﺧﺮﻡ! پسر: ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ﺗﺤﺮیم های آمریکا علیه ایران رو هم ﻭﺭﺩﺍﺭﻡ؟!
دختران گرامی لطفا قبل از ازدواج . . . . . . . . . . . . به آرزوهای خود برسید . به خدا شوهر غول چراغ جادو نیستا!!؟؟
من تصمیم گرفتم تعطیلات تابستون برم همه جا رو بگردم.. . . . . . . . . . . . . . . . زیر فرش..زیر تخت..پشت یخچال.. شاید یه پولی چیزی پیدا کردم از بیکاری بهتره که...
توپاساژ راه میرفتم که خوردم به یه نفر افتادزمین رفتم بلندش کردم گفتم:واقعامعذرت میخام وقتی دستشو گرفتم دیدم ازاین مجسمه مانکنای جلومغازس اطرافمو که نگاه کردم دیدم یه یاروداره بهم نگاه میکنه لبخندمیزنه بهش گفتم خنده داره بعددیدم اونم مانکنه!
حالا هر شب تا ۴ صبح پای نت ول می چرخیا... یه شب خواستی برا امتحان بیدار بمونی کافئین خالص هم بخوری ۱۰٫۵ بیهوش میشی رو تخت!
الان ۲۰دقیقست که دارم گریه میکنم:) ٫ ٫ ٫ ٫ ٫ ٫ ٫ ٫ ٫ ٫ ٫اشک شوووووووقه ٫٫٫٫٫٬تو جیب لباس زمستونیای پارسالم ۲هزار تومن پیدا کردم ٬٬٬٬این لحظه ها قابل وصف نیست��
دیشب خواب دیدم مازاراتی خریدم.... . . بیرونش مازاراتی بود توش مثه پراید بود.... . . . . چون مغزم از توی مازاراتی تصویر نداشت ...پراید پخش میکرد...��
ﺁﯾـــﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘـــﯿﺪ ﻭﻗﺘـــﯽ ﺍﮊﺩﻫـــﺎ ﺗﻮ ﭼﺸـــﻤﺶ ﺁﺷـــﻐﺎﻝ ﺑﺮﻩ ﻣـــﯿﻤﯿﺮه؟ ﭼـــﻮﻥ ﺑﻪ ﯾﻪ ﺍﮊﺩﻫـــﺎﯼ ِ ﺩﯾﮕﻪ ﻣـــﯿﮕﻦ ﺗـــﻮ ﭼﺸﻤﺸـﻮﻥ ﻓـــﻮﺕ ﮐﻨﻪ . . . ﺑﻌﺪ ﭼﻮﻥ ﻓﻮﺗﺷـــﻮﻥ ﺁﺗﯿﺸـــﻪ ﮐﻼ ﮐــَﻠﺵ ﻣﯿـﺴﻮﺯﻩ . . .
ﻧﺼﻒ ﺍﻟﻨﻬﺎﺭ ﭼﯿﺴﺖ؟؟؟؟ . . ﻧﺼﻒ ﻏﺬﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻇﻬﺮ ﻣﻮﻧﺪﻩ کسی ﻧﻤﯿﺨﻮﺭتش ﺍﻣﺎ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺷﺐ ﻣﯿﺪﺵ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩ ﻣﺎ
رفتم قصابی میگم زبون دارید یارو گفت پ ن پ لالیم
ﻓﯿﺰﯾﮏ ﺧﯿﻠﯽ ﺁﺳﻮﻧﺘﺮ ﻣﯿﺸﺪ . . . . . . . ﺍﮔﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺳﯿﺐ، ﺧﻮﺩ ﺩﺭﺧﺖ ﺭﻭ ﻧﯿﻮﺗﻦ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ
پشه کلا 14 ساعت عمر میکنه.ولی بجای اینکه بره تفریح،بره پارک،بره کافی شاپ،بره اسکی..بره خلاصه از زندگیش لذت ببره میاد خونه ما منو نیش میزنه!!