0

باغ انگلیسی ، مونیخ

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

باغ انگلیسی ، مونیخ

باغ انگلیسی (english garden) ، یک باغ بزرگ در شهر مونیخ آلمان می باشد.  سبک این باغ برگرفته شده از پارک های انگلستان در اوایل قرن هیجدهم می باشد که طی زمان فراگیر و به همه اروپا سرایت کرد، همچنین این باغ تحت تاثیر باغ های کلاسیک چینی در شرق آسیا ساخته شده است. باغ انگلیسی ارائه دهنده یک دیدگاه ایده آل از طبیعت است و الهام دهنده بسیاری از نقاشان معروف بوده است. در این نقاشی ها، پار ک را معمولا  با  دریاچه، حرکت آرام  چمن ها ، مجموعه ای از درختان ، وسایل تفریح،  معابد کلاسیک ، خرابه های گوتیک، پل ها ، و دیگر ساختارهای معماری زیبا، نشان می دهند که وصف دقیقی از این پارک می باشد.

پارک دارای مناظر و آرامگاه های منحصر بفردی می باشد که نمونه های آن کمتر در پارکی دیده می شود. یکی از خصوصیات بارز این پارک آرامگاه و قبور باغبانانی است که در طی سالهای متمادی به این پارک خدمت کرده اند. امروزه، باغ انگلیسی الهام بخش پارک های بسیاری در قرن بیستم و بیست و یکم بود است.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 24 بهمن 1392  9:53 PM
تشکرات از این پست
borkhar
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

پاسخ به:باغ انگلیسی ، مونیخ

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

پنج شنبه 24 بهمن 1392  9:59 PM
تشکرات از این پست
borkhar
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:باغ انگلیسی ، مونیخ

واقعازیباست......ممنون

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

پنج شنبه 24 بهمن 1392  9:59 PM