0

طلب حلالیت

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

طلب حلالیت

سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستان راسخونی 

اگر خدا بخواهد و عمری باقی باشه قراره در بهار سال 93 به سرزمین وحی سفر کنم. تاریخ دقیقش  5 اردیبهشت ماه شد.

دعا کنید بتونم بهترین بهره رو از این سفر ببرم و بتونم از فرصتی که خدا در اختیارم گذاشته استفاده کافی و وافی رو ببرم.

گرچه لایق نیستم ولی اگه خدا توفیق بده اونجا به یاد همه شما دوستان عزیز خواهم بود.

دوست دارید چه دعایی در موردتون اجابت بشه؟؟؟ اگه خصوصی نیست اینجا بگید.

از همه دوستان عزیز حلالیت می طلبم. امیدوارم بدی و خوبی دیدید حلال کنید. تندرویهایی و تندخوییهایی داشتم که امیدوارم  همه به بزرگواری خود ببخشید.

امیدوارم روزی خدا این سفر نورانی را نصیب شما هم بگرداند.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:14 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET mina_k_h farshon sayyed13737373 khodaeem1 AliFanoodi alone_hk_76 shokraneh mamanema mrezass mohammad98 saeedakh siryahya AllamehGhotbeddineShirazi mgmoheby1 tahmores masoudranjbar hessamnice milad85 S4D3GH catcat amirali123 mohsen_alavi Tachberdee alirezaHmzezadh ayeneh
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

پاسخ به:طلب حلالیت

سلام خواهر خوبی

حلال خوشت باشه خواهر

انشاالله سفر کربلا سوریه ....

اجی ما جز خوبی چیزی از شما ندیدیم همیشه مثل یه خواهر دلسوز برامون بودی

التماس دعا خواهر

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:24 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET mina_k_h khodaeem1 AliFanoodi shokraneh mohammad98 siryahya tahmores hessamnice S4D3GH
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

نقل قول salma57

اگر خدا بخواهد و عمری باقی باشه قراره در بهار سال 93 به سرزمین وحی سفر کنم. فعلا تاریخ دقیق سفرم معلوم نیست.

دعا کنید بتونم بهترین بهره رو از این سفر ببرم و بتونم از فرصتی که خدا در اختیارم گذاشته استفاده کافی و وافی رو ببرم.

گرچه لایق نیستم ولی اگه خدا توفیق بده اونجا به یاد همه شما دوستان عزیز خواهم بود.

از همه دوستان عزیز حلالیت می طلبم. امیدوارم بدی و خوبی دیدید حلال کنید. تندرویهایی و تندخوییهایی داشتم که امیدوارم  همه به بزرگواری خود ببخشید.

سلام-به سلامتی اجی جان-انشاالله به سلامت برین وبرگردیدوماروهم دعاکنیدتاانشاالله قسمت هممون بازبشه.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:24 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET khodaeem1 AliFanoodi shokraneh mohammad98 siryahya tahmores hessamnice S4D3GH
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

سلام خواهر خوبی

حلال خوشت باشه خواهر

التماس دعا خواهر

خوبی از خودتونه آجی.

یادم رفت بنویسم قبل از سفر به تاپیک سر می زنم اسامی رو می نویسم و برای همه دعا می کنم . اگه لایق باشم.

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:25 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET khodaeem1 AliFanoodi shokraneh mohammad98 tahmores hessamnice S4D3GH
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19324

نقل قول borkhar
نقل قول salma57

اگر خدا بخواهد و عمری باقی باشه قراره در بهار سال 93 به سرزمین وحی سفر کنم. فعلا تاریخ دقیق سفرم معلوم نیست.

سلام-به سلامتی اجی جان-انشاالله به سلامت برین وبرگردیدوماروهم دعاکنیدتاانشاالله قسمت هممون بازبشه.ماجزخوبی چیزی ازشماندیدیم-

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:26 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon khodaeem1 AliFanoodi shokraneh mohammad98 siryahya tahmores hessamnice S4D3GH
yasbagheri
yasbagheri
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6297

نقل قول salma57
نقل قول yasbagheri

سلام خواهر خوبی

حلال خوشت باشه خواهر

التماس دعا خواهر

خوبی از خودتونه آجی.

یادم رفت بنویسم قبل از سفر به تاپیک سر می زنم اسامی رو می نویسم و برای همه دعا می کنم . اگه لایق باشم.

اجی فکر خوبیه ولی فکر کنم یه روز کامل باید اسامی رو بگی

اجی جون وقتی زیارت خانه خدا نصیب شما شده یعنی یه نظر ویژه به شما شده

التماس دعا

خدایا صدای پیامبرت یونس را در دل ماهی شنیدی اجابت کردی
صدای من را هم بشنو و اجابت کن
او هم بنده تو بود
و من هم بنده توامEmbarrased

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:29 PM
تشکرات از این پست
salma57 nazaninfatemeh borkhar ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET rasekhoon_m khodaeem1 AliFanoodi shokraneh mohammad98 tahmores hessamnice S4D3GH
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول yasbagheri

اجی فکر خوبیه ولی فکر کنم یه روز کامل باید اسامی رو بگی

اجی جون وقتی زیارت خانه خدا نصیب شما شده یعنی یه نظر ویژه به شما شده

التماس دعا

اگه دیدم وقت کمه می گم خدایا همه اونهایی که تو تاپیک برام نظر دادن و التماس دعا گفتن هر حاجتی دارن برآورده کن.  ولی تا جایی که جا داشته باشه اسم میارم و تک تک دعا می کنم.

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:33 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET rasekhoon_m khodaeem1 AliFanoodi shokraneh mohammad98 tahmores hessamnice S4D3GH
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

سلام اجی جون.خوبی عزیزم؟

خوش به سعادتت اجی.به سلامت برین و برگردین.ان شاالله حج واجب مشرف بشین.

التماس دعای فراوون

گر به آنجا رفتی

ذره ای یاد ز یک خسته ، به یک دوست بکن

چه کسی می داند

شایدی او طلبید ...

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:34 PM
تشکرات از این پست
salma57 borkhar yasbagheri ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET rasekhoon_m khodaeem1 AliFanoodi shokraneh mohammad98 tahmores hessamnice S4D3GH
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام-به سلامتی اجی جان-انشاالله به سلامت برین وبرگردیدوماروهم دعاکنیدتاانشاالله قسمت هممون بازبشه.ماجزخوبی چیزی ازشماندیدیم-

سلام. انشاءالله توفیق مجدد زیارت خانه خدا نصیب شما بشه.

خوبی از خودتونه. همه بزرگوارید.

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:38 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh borkhar ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET rasekhoon_m khodaeem1 AliFanoodi shokraneh mohammad98 tahmores hessamnice S4D3GH
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

سلام اجی جون.خوبی عزیزم؟

خوش به سعادتت اجی.به سلامت برین و برگردین.ان شاالله حج واجب مشرف بشین.

التماس دعای فراوون

گر به آنجا رفتی

ذره ای یاد ز یک خسته ، به یک دوست بکن

چه کسی می داند

شایدی او طلبید ...

سلااااااااااااااااااام آجی نازنین عزیزم.

خوبم ممنون. انشاءالله قسمت شما بشه. باید ببینم تا روز آخر زنده ام یا مرده. هنوز باورپذیر نیست که امکان داره برم زیارت خانه خدا.

فکر کنم وقتی باورم بشه که برگشته باشم.

محتاجیم به دعا

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:41 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh borkhar ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET rasekhoon_m khodaeem1 AliFanoodi shokraneh mohammad98 tahmores hessamnice S4D3GH
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

نقل قول salma57
نقل قول nazaninfatemeh

سلااااااااااااااااااام آجی نازنین عزیزم.

خوبم ممنون. انشاءالله قسمت شما بشه. باید ببینم تا روز آخر زنده ام یا مرده. هنوز باورپذیر نیست که امکان داره برم زیارت خانه خدا.

فکر کنم وقتی باورم بشه که برگشته باشم.

محتاجیم به دعا

اجی فکر کنم قضیه شماهم مثل من بشه.رفتی اونجا تا بیای باید اسامی دوستان رو بگی.یادمه اولین بار که رفتم مشهد با دوستای دانشگاهم رفتم حدود 140 نفر می شدیم(دختر و پسر).اونجا بچه ها بهم میگفتن الان که رفتیم حرم چشمات به حرم امام رضا افتاد منو یادت نره.منم با سر میگفتم باشه.اخه همین جور از خوشحالی داشتم گریه میکردم .اخر دیدن ممکنه من یادم بره یکیشون یه کاغذ برداشت اسم همه رو نوشت توش.البته بگم منم تاجایی که یادم بود اسماشونو بردم ولی بقیه اش رو گفتم اونایی که تو کاغذه اسمشون و یادم نمیاد

خیلی لحظه شیرینیه.امیدوارم دلت سیر بشه و برگردی و خدا همیشه این حال خوب رو ازتون نگیره

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 22 بهمن 1392  5:52 PM
تشکرات از این پست
yasbagheri borkhar widwodwid salma57 ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET rasekhoon_m khodaeem1 AliFanoodi shokraneh mohammad98 tahmores hessamnice S4D3GH
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول nazaninfatemeh

اجی فکر کنم قضیه شماهم مثل من بشه.رفتی اونجا تا بیای باید اسامی دوستان رو بگی.یادمه اولین بار که رفتم مشهد با دوستای دانشگاهم رفتم حدود 140 نفر می شدیم(دختر و پسر).اونجا بچه ها بهم میگفتن الان که رفتیم حرم چشمات به حرم امام رضا افتاد منو یادت نره.منم با سر میگفتم باشه.اخه همین جور از خوشحالی داشتم گریه میکردم .اخر دیدن ممکنه من یادم بره یکیشون یه کاغذ برداشت اسم همه رو نوشت توش.البته بگم منم تاجایی که یادم بود اسماشونو بردم ولی بقیه اش رو گفتم اونایی که تو کاغذه اسمشون و یادم نمیاد

خیلی لحظه شیرینیه.امیدوارم دلت سیر بشه و برگردی و خدا همیشه این حال خوب رو ازتون نگیره

اتفاقا من هم همین کار رو می کنم.

یکی از آشناها جدیدا مشرف شده بود حج. برای اینکه کسی رو از قلم نندازه اسم همه رو نوشته بود با دعایی که می خواست برای اونها مستجاب بشه. می گفت هر جای زیارتی می رفتم دفترم رو در می آوردم از روش می خوندم. دیگه همه رو یاد کردم و کسی رو از قلم ننداختم. برای خداحافظی از هر کسی می رفت اسمش رو یادداشت می کرد و ......

حتی لحظه دیدن خانه خدا که می گن بهترین لحظه است و آدم دستپاچه میشه که چی بخواد رو هم از روی نوشته های قبل، برای همه خونده بود.

خوبه آدم برای روزهای بزرگ از قبل آماده باشه و برنامه ریزی کنه.

کاش من هم بتونم استفاده کنم از این دوران طلایی به دست آمده که شاید این فرصت فقط یک بار در عمرم به من داده شود.

البته هنوز مونده تا اون روز و زنده بودنم تا اون روز دست خود خداست.

چهارشنبه 23 بهمن 1392  8:43 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon NEZARAT_RAVABET yasbagheri rasekhoon_m nazaninfatemeh khodaeem1 AliFanoodi borkhar shokraneh mohammad98 tahmores hessamnice S4D3GH
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

سلام

خبر خوبی بود. همه بر و بچه های راسخون رو دعا کنید.

التماس دعا

چهارشنبه 23 بهمن 1392  9:24 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri salma57 nazaninfatemeh khodaeem1 AliFanoodi borkhar shokraneh mohammad98 tahmores hessamnice S4D3GH
salma57
salma57
کاربر طلایی1

نقل قول rasekhoon_m

سلام

خبر خوبی بود. همه بر و بچه های راسخون رو دعا کنید.

التماس دعا

سلام.

انشاءالله قسمت شما و خانواده محترمتون بشه.

اگه لایق باشم حتما به یاد همه بر و بچه های خوب راسخون خواهم بود.

محتاجیم به دعا

چهارشنبه 23 بهمن 1392  9:39 AM
تشکرات از این پست
yasbagheri nazaninfatemeh khodaeem1 AliFanoodi borkhar shokraneh mohammad98 tahmores hessamnice S4D3GH
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام به اجی پرتلاش راسخونی

من هم بنوبه خودم براتون آرزوی موفقیت وطلب دعابرایم دارم که یه باردیگه بتونم به خونه خدامشرف بشوم آخریه امانتی ای به یکی ازشهروندان مدینه دارم که بایداداکنم البته دردجه اول توهرمسابقه ای که شرکت می کنم برای مشرف شدن والدینم دعامی کنم بازهم شمادعاکنیدشایداگه بشه خونوادگی مشرف بشیم بهتره .باتشکرفراوان وآرزوی دیدارمجدداواتارشماپس ازسفرعظیم معنوی درراسخون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 23 بهمن 1392  10:49 AM
تشکرات از این پست
salma57 khodaeem1 AliFanoodi borkhar shokraneh mohammad98 nazaninfatemeh siryahya amirali123 tahmores hessamnice S4D3GH
دسترسی سریع به انجمن ها