با سلام و عرض خسته نباشید
مزایای سرویس وبلاگ دهی راسخون عبارتند از :
1- به نظر من یکی از بهترین و برترین مزایای این سرویس که باعث میشود سراغ سرویس های دیگر نروم وجود مدیریت وبلاگ نویسی جناب اقای سجادی است که در هر شرایطی پاسخگو هستن.
2-نداشتن تبلیغات در وبلاگ.به نظرم بهترین کاری هست که وبلاگ راسخون انجام میدهد چون در سرویس های دیگر وقتی تبلیغات دارد فقط باید دنبال بستن این تبلیغات بود البته اگر بشود که این تبلیغات را بست
3-بارگذاری خوب وبلاگ
و اما معایب این سرویس وبلاگ دهی عبارتند از :
1-نداشتن اپلود سنتر
2-به نظر من مهمترین ایرادی که این سرویس داره و من بارها در جاهای مختلف متذکر شدم این هستش که با کمی جستجو در سایت نام کاربری فردی که گرداننده وبلاگ هست مشخص میشه و این برای افرادی مثل من که تمایل دارند ناشناس در فضای مجازی فعالیت کنند خیلی بد است و باعث دلسرد شدن در کار میشود.کما اینکه بارها تصمیم گرفتم که دیگر فعالیتی نداشته باشم.در صورتی که در سایت های دیگر نام کاربری فرد درانجمن های سایت و همچنین در وبلاگ نویسی تفاوت دارد.امیدوارم که این امر محقق شود
3-ادرس طولانی وبلاگ(که میشد مثلا از ادرس مختصر ra استفاده شود)
4-یکی از ایراداتی که متاسفانه وجود دارد این است که برای انتخاب وبلاگ ها(وبلاگ برتر ماه و همچنین هفته) ملاک را بر این قرار میدهند که وبلاگ جزو 15 وبلاگی باشد که در لیست سمت چپ صفحه است که به نظرم اشتباه است.مثلا ممکن است فردی هر روز صبح وبلاگش را بروز کند و طبیعتا تا شب وبلاگ های زیادی بروز شوند و وبلاگ مذکور از لیست 15 تایی خارج میشود
5-عدم وجود امکان زیرشاخه برای موضوعات که باعث دسته بندی بهتر موضوعات میشود
به امید روزی که هیچ نقطه ضعفی در سرویس وبلاگ دهی وجود نداشته باشد
با تشکر فراوان