
بسم الله الرحمن الرحيم
عمليات غرورآفرين كربلاي 5 گرامي باد سالروز
آن شب بيادماندني ، شب وداع ، شب عمليات كربلاي پنج فرشتگان نيز به تماشاي خضوع رزمندگان آمده بودند.
فرمانده در كنار درياچه ماهي بچه ها را همراهي ميكرد، مهتاب همه جا را روشن كرده بود و تا پشت سيم خاردار دشمن ستون غواص ديده مي شد، آرامش از دل ها رخت بر بسته بود ، همه دست به دعا برداشتند و خانم فاطمه الزهرا(س) را واسطه قراردادند به ناگاه گويا پرده اي مقابل مهتاب گشوده شد و همه جا را تاريك كرد.
عمليات شروع شده و نام كربلاي پنج را به تبرك و تيمن بر پيشاني خود ثبت نمود.
بچه ها كه داغ كربلاي چهارومفقودي ها را بر جگر دارند ، براي رسيدن به هدف بعدي بر رداي شهادت بوسه مي زنند و كربلايي مي شوند ، بچه هاي لشكر از كانال ماهي عبور كردند، كاري كه تصورش براي كارشناسان نظامي غير ممكن بود.
مصطفي جهانديده با همراهانش در هنگام دعوت لبيك گويان پركشيدند.
احساس مي كنم شهيدان از جا برخاسته اند و دارند به ما مي خندند، زيرا آنها حقيقت زندگي كه تقرب به خدا مي باشد رسيده اند، ولي ما در نيمه راه رسيدن به اين حقيقت بازمانده ايم شهيدان ما در رضوان الهي متنعم و در قهقهه مستانه شان عند ربهم يرزقونند.
شلمچه عبادتگاهي است كه نياز به مهر و تسبيح ندارد.
شلمچه حال و هواي قشنگي دارد و بوي ناب آدميت را منتشر مي كند و خاكش لطافت بال فرشتگان را رو نمايي ميكند.
عمليات كربلاي پنج از جمله عملياتها مهمتر بود شايد بتوان گفت اين عمليات سخت ترين عمليات در طول جنگ بود.
والسلام عليكم و رحمه الله وبركاته
ناصر ملكي