0

با لین ایمپکت (Lean Impact) آشنا شوید

 
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 2005
محل سکونت : اصفهان

با لین ایمپکت (Lean Impact) آشنا شوید

با لین ایمپکت (Lean Impact) آشنا شوید

لین ایمپکت (Lean Impact) نهادی غیرانتفاعی است که برای خلق جهان بدون فقر با کمک سرمایه­گذاری در بنگاه­های عام ­المنفعه، رهبران نوظهور و ایده ­های بکر تلاش می­کند.

به یک کلام لین ایمپکت، جمعیتی آموزش­ محور است که خود را صرف کمک به سازمان­های خوب اجتماعی برای پیاده ­سازی اصول لین کرده است. اصول لین در واقع چارچوبی برای توسعه محصول و مشتری است.

از جمله اصول لین ایمپکت عبارت است از:

  • کاستن از زمان چرخه ایجاد-سنجش-آموزش.
  • فعالیت با کمترین اتلاف منابع.
  • جمع­آوری بازخوردهای پیوسته از جامعه.
  • تهیه منابع مالی برای رشد ابداعات.
  • ایجاد فرهنگی که شکست­ها را تجربه بداند و فرد را به موفقیت نزدیک­تر کند.
  • ایجاد چالاکی و چابکی در بخش اجتماعی.

اکنون لین به یک جنبش تبدیل شده و سازمان هایی از 500 شرکت برتر آمریکا و حتی دولت آمریکا از آن برای توسعه محصولات و خدمات، به حداکثر رساندن تاثیر و به حداقل رساندن ناکارآمدی بهره می گیرند. لین پروژه ای است که هدف از آن به کارگیری اصول ذکر شده در بالا در سازمانهای مدنی و غیرانتفاعی است و برای آنکه این اصول را به بار بنشاند، همایش­هایی را در سرتاسر آمریکا برگزار کرده است. از جمله این همایش­ها، همایش سانفرانسیکو است که قرار است در تاریخ 23 ژانویه 2014 برگزار شود. در این همایش­ها اصولاً کارآفرینان اجتماعی، کارشناسان لین، تأمین­ کنندگان مالی و مبتکران حضور می­یابند که می­تواند برای اشاعه کارآفرینی اجتماعی بسیار مفید باشد. کوتاه سخن آنکه لین ایمپکت اجتماعی است که در آن داستان­ سازمان­هایی بازگو می­شود که اصول لین را پیاده کرده­اند. لین ایمپکت جامعه ­ای آموزش محور است که تجربیات دیگران در حفظ جامعه خوب را در اختیار مردم می­گذارد. تجربیاتی که به تأثیرات اجتماعی مثبت در کنار ارتقای کارآیی سازمان انجامیده است.

لین همچنین دوره های آنلاین آموزشی برای کسب و کارهای تازه کار  برگزار کرده و کتاب ها و جزوات آموزشی نیز مخصوص کارآفرینان جوان و تازه کار منتشر می کند.

تارنما: http://www.leanimpact.org

 

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

 

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

 

سه شنبه 15 بهمن 1392  12:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها